Vandaag heet ik ‘Deze user werd van het net verwijderd wegens ongepast taalgebruik’ want mensen preventief waarschuwen, dat is mijn hobby. Op mijn msn-lijst staan een heleboel hey-hoe gaat het?-met mij ook goed-(stilte)-mensen. Maar zo niet met Ahmed. Ahmed is 33, getrouwd en hij omschrijft zijn leven als ‘opwinding’. Daarmee bedoelt hij niet het opsteken van een sigaret in een schooltoilet maar met 21-jarige meisjes chatten en zijn vrouw bedriegen, dat kan tellen. En hij kent me blijkbaar. Dat lijkt me tamelijk onwaarschijnlijk aangezien ik geen vieze schurkenturken ken maar wie weet heb ik hem eens ontmoet in een homobar.

Hij vraagt me mijn all. Na even logisch nadenken, kom ik tot de conclusie dat hij ‘asl’ bedoelt, asl als in: ‘Age: 19, maar voel me soms net 91’, ‘Sex: as much as possible’, ‘Location: Venus.’ Naast schijngeilig te zijn heeft Ahmed dus ook nog een stevige typfilis.

Hij wil cammen. (Ik speel geen poppenkast.) Hij vraagt me of ik me sexy kleed. (Nee, sexy kleedt mij.) Of ik gepakt wil worden. (Niet door een Turk, hoewel Ahmed me een easy naam lijkt om te roepen tijdens het orgasme.) Dat Turkse seks hete aardappelseks is. (Vandaar dat je je vrouw bedriegt?) Dat zijn vrouw preuts is. (Ze draagt een hoofddoek, dat verklaart.) Enzoverder, enzovoort.

Als hij me uiteindelijk toevertrouwt dat ik een nice ass heb, op het eerste zicht, kan ik niet anders dan hem de waarheid vertellen. Dat is mijn morele plicht. Als ik het niet doe, dan doet iemand anders het. En ik gun hem geen enkel 21-jarig meisje, ook al lijkt ze van dichtbij op Cruella de Vil die net door een hakbijl is bewerkt. Dus vertel ik hem dat hij me een achterlijke dude lijkt, op het eerste zicht. Op het tweede zicht ook trouwens. En dat hij, als hij heel erg zijn best doet, misschien nog een uitkering kan krijgen omdat hij zich gedraagt als een diep mentaal gehandicapte.

Ahmed barst uit in virtuele tranen. Ik hou niet van jankende jongens. Ook niet van mannen die hun vrouw bedriegen en het IQ hebben van een lege brievenbus. Rechtermuisknop, delete.

:hammer:


5 reacties

arta · 7 januari 2012 op 20:07

Go Go Go, Dashuri!

Ik houd gewoon van jouw schrijven: Ook dit staccatostuk zit weer goed in elkaar!
Enne… Volgens mij is voor dit soort types die delete-knop op een toetsenbord gezet…

pally · 8 januari 2012 op 14:16

Geestig en dansend en nietsontziend. Geen mooi schrijverij, maar erg raak. I like it, Dashuri! :wave:

Groet van Pally

Mien · 8 januari 2012 op 19:28

[quote]Ook niet van mannen die hun vrouw bedriegen en het IQ hebben van een lege brievenbus. [/quote]

Wie wordt hier nu bedoeld?
Degene die het dichts bij het onderwerp staat?
:hammer: :hammer: :hammer:

[b][u][url=http://www.youtube.com/watch?v=IcQKtl3MGCE]Mien named Sue[/url][/u][/b]

Dees · 9 januari 2012 op 16:56

Leuk stukje. Het is niet iedereen gegeven zo intens eigen en met zoveel vaart te schrijven en dan toch de lezers geboeid te houden. Jou lukt dat (vrijwel altijd).

WritersBlocq · 9 januari 2012 op 23:05

Erg goed Dashuri, heerlijk om je te lezen zoals altijd.

Groetjes, Pauline.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder