Kijkt U ook wel eens naar het programma ‘Beter in bed?’ En zit U dan misschien ook, net zoals ik, met hoogrode koontjes en kromme tenen als gevolg van plaatsvervangende schaamte? Toch lukt het me niet om door te zappen naar een andere zender. Ook al vind ik het programma nog zo gênant, ik zit aan de beeldbuis gekluisterd. Want érg fout, kan soms zó lekker zijn! De voyeur in mij komt naar boven en wil maar al te graag zien hoe anderen er een potje van maken. Geen beter vermaak dan leedvermaak, toch? Genadeloos komen de bedblunders, de vroegtijdige ejaculaties, en de als Lassie-likkende-mannen aan bod.
Flubberbillen en borsten als theezakjes, worden pijnlijk bloot in beeld gebracht. Dat stelt me op een vreemde manier ook wel weer gerust. Nobody is perfect, thank God! De erotische fantasieën vliegen me vervolgens om de oren. En ik mag het allemaal mee beleven vanaf mijn eigen bank. Ik zit eerste rang. Voor mijn ogen zie ik voorbij komen hoe hij dominanter moet worden en onder deskundige begeleiding omgetoverd wordt tot een echt alfamannetje. Hij mag haar gewoon hard ‘nemen’ voortaan. Zo heeft zij het graag. De week daarna zie ik hoe een ander stel, een rollenspel leert spelen: “Maar meneer de meteropnemer, wat doet U nu?! Stiekem onder mijn rokje kijken hè? Foei!” Met alle gevolgen van dien.

Nagenietend, en met een hevig blosje op mijn onschuldige wangetjes, blijf ik na afloop echter steeds zitten met één prangende vraag. Hoe kunnen deze stellen ooit nog met opgeheven hoofd de straat op? Heel tv kijkend Nederland weet dat hij ‘het’ niet lang volhoudt en dat zij jarenlang een orgasme heeft gefaked. Manlief had geen idee waar de juiste knopjes zaten en zij heeft hem nooit wijzer gemaakt. Daar sta je dan met je goede gedrag als man zijnde. Je zou van minder openhartigheid al impotent worden! Of dat je als vrouw, de dag na de uitzending bij de bakker op de hoek een halfje bruin bestelt. De wellustige glimlach op het gezicht van de bakker zegt je al genoeg… Hij kijkt namelijk ook TV. Terwijl hij je het brood overhandigt, knipoogt hij je geil toe. Je honger is op slag verdwenen.

Vooruitkijkend, denk ik echter, dat we binnenkort weer een nieuw TV programma kunnen verwachten. Weet U namelijk wat de overtreffende trap van ‘beter’ is? Juist ja. Dat wordt weer smullen dus!


10 reacties

senahponex · 9 februari 2006 op 09:15

leuk geschrevenvol humor en ja ook ik zap wel eens voorbij aan het programma.
Je verhaal geeft prachtig de beelden weer die je voorbij ziet komen.
Maar nog zo’n programma liever niet. 😀 😉

Dees · 9 februari 2006 op 10:00

Nog zo’n titel!

Maar de column vind ik wel leuk.

Chantal · 9 februari 2006 op 11:04

[quote]Kijkt U ook wel eens naar het programma ‘Beter in bed?’ [/quote]

Euhm.. nee, maar misschien toch een keertje doen haha. Leuke column! 😀

Mosje · 9 februari 2006 op 11:36

Champagne, je hebt tv met hoofdletters geschreven. Voor straf mag je twee weken niet beter zijn in bed.
😛

Bakema_NL · 9 februari 2006 op 14:20

Genoeg informatie om te weten dat ik het programma niet hoef te zien…….de meteropnemer die onder het rokje tast? Hoe knullig….

Maar het levert wel een leuke column op.

Fred · 9 februari 2006 op 17:05

Moet toch eens gaan zappen 😮

Li · 9 februari 2006 op 19:14

Deze column bruist weer als een ejaculerende champagnefles!

Maar eh, ik ken het programma ook niet. 😮

Li

Ma3anne · 9 februari 2006 op 22:22

Ik heb wel eens een stukje met mijn dochter zitten kijken. Zij met leedvermaak en ik schrompelde ineen van medelijden met die mensen. Het was ook nog eens een heel sneu stelletje, dat serieus heil verwachtte van de seksdeskundigen.

Ervan genieten met rode oortjes? Nou nee. Daar is het me echt te zielig voor.

De column wel smeuiig geschreven weer in de bekende Champagnestijl. 🙂

KawaSutra · 9 februari 2006 op 22:48

Blij dat dit programma nog niet ontdekt is bij ons in huis. Ik zou me dood schamen met een bank vol pubers. Of misschien wel lachen ja. Nou ik probeer het maar niet uit. 😀

Weer ontzettend leuk geschreven Champagne!

sally · 10 februari 2006 op 00:54

Spijker op z`n kop wat mij betreft. Heb het 2 keer gezien ofzo.
nou ja..de column zegt al genoeg!

leuk weer champagne.

groet
Sally

Geef een reactie

Avatar plaatshouder