De portier van “het vlezige roosje” komt naar me toe en fluistert in mijn oor, “er staat een heel opgewonden baasje aan de deur, ene Ab geheel gekleed in Volendams mannenkoor kostuum met twee en een halve video onder zijn arm mot ik hem binnenlaten?”
“Dat zal wel dat anusje van alles zijn van die Kees Schilder uit Volendam. Laat die fabrieksfout maar binnen”.

Briesend en tierend komt de chronische bukfanaat naar mij toe gerend en schreeuwt dat hij mij even dringend mot spreken op het toilet. Hij doet zo luidruchtig dat de overige gasten en de aanwezige uitzendkrachten voor de kruisstreek ernstig gestoord worden in hun lik, prik en slik werk. Daarom steek ik even heel gemeen een tonicstamper in zijn oog en trek hem aan zijn klederdracht de wc op.

“Zeg het eens”…dan begint Ab aan een kanonnade van onsamenhangende opmerkingen en verwensingen van dien aard dat ik mij genoodzaakt zie om hem even met zijn hoofd in de pedaalemmer met gebruikte condooms te duwen. Nu ben ik niet echt een van de slapste maar dit manneke is een kranige brintanicht en het kost mij heel veel moeite om hem in toom te houden als daar ineens Corry de uitbaatster staat en schreeuwt of het nou afgelopen is met dat geschreeuw en gesnuif.
“R@@F ik heb het al eerder gezegd je mot hier geen dorpsgekken laten komen”. Ze pakt ons bij de oren en gooit ons ontzettend hard de zaak uit.

“Heb je het nou voor mekaar mooie Volendomse friemelfreak! Je heb je natuurlijk weer op laten stoken door die mislukte frusto en caféfilosoof Schilder. Nou Ab ik had jou toch wel wat hoger ingeschat. Trouwens ik dacht dat jij zo anti drugs was of is het al zo erg dat die Schilder ook al jou spaarcentjes heeft belegd in een bananenplantage op de Noordpool? En je daarom de pakjespooier uit moet gaan hangen. Trouwens jij als notoire bananenconsument moet toch weten dat bananen alleen op de Zuidpool kunnen groeien! Wat staat er eigenlijk op die video’s die je bij je hebt?”
“Weet ik veel, ik heb deze gewoon bij die ingegroeide teennagel Kees meegenomen”.
“Kom laten we naar mijn huis gaan, nemen een biertje en kijken even wat er op die banden van die Schilder staat”.

Op het moment dat de band begint te lopen en wij beiden de eerste beelden zien kijk ik Ab aan en vervolgens rollen we beiden gillend van het lachen van de bank. We zien Kees Schilder met de SM buurvrouw van de overkant beiden geheel gekleed in het zwart lak. En de SM buurvrouw laat Schilder tapdansen op het liedje “Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp. Verderop in de film zien we de copulatiekunsten van naakte Kees Schilder door een groothoeklens en plotseling begrijp ik meteen de reden waarom politicus Jansen uit de Volendamse raad als punt eén op zijn partijprogramma heeft staan: “Plastisch chirurgie in het ziekenfondspakket!!”
ToT Onzin
R@@F©


R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

2 reacties

Kees Schilder · 17 januari 2003 op 10:29

2-1 voor jou R@@f. Maar de wedstrijd is nog niet gespeeld. 😀
kees

gast · 18 januari 2003 op 09:41

Hallo R@@f,
wij lezen je columns met grote aandacht.
En wij zijn heel benieuwd naar het tegendoelpunt van King Alcohol de derde 😀
Roosje en Jannie

Geef een reactie

Avatar plaatshouder