Ik log me in onder de naam “creavrouw”. Dan weten ze gelijk met wie ze te maken hebben, een creatieve vrouw. Een deel van de mannelijke aanwezige lijkt alleen het laatste deel van mijn login te hebben gelezen.
“Ben je geil?” “ik heb een lul van 25 cm en wil pompen”…..
Ik ben blij met de rechtstreekse manier van communiceren, vooruitgang. In een kroeg moet je ogen lezen om deze tekst te zien , maar horen zal je ‘m amper.
Ik wimpel deze mannen af, wens ze succes met de vrouwtjes.
Ik hoef alleen te wachten, de mannen dienen zich vanzelf aan, het is duidelijk hoe de verhouding man – vrouw is op het internet.
Na een enkel blah blah gesprek , heb ik een goed gesprek met “retroman”. We tikken over maatschappelijke onderwerpen,onze interesses,de Liefde en we delen zowaar dezelfde humor. Ik lach in Arnhem om een man in Den Haag.
Tussen het luide tikken door verzin ik een hoofd bij de zinnen. En natuurlijk is het een mooie man. Aan de hand van de gegevens maak ik van hem een man in pak, donkere krullen,grote handen en een ondeugende glimlach. Na drie uur tikken krijg ik een lollig huwelijksaanzoek. Het is wat snel, maar wat wil een man die een vrouw zoekt en vice versa: duidelijkheid, vastigheid, een einde aan het zoeken.
Op basis van het contact geef ik hem mijn antwoord : ja, ik wil. Nu alleen voor de zekerheid nog een foto en die krijg ik. Langzaam scrol ik naar beneden; ik zie de donkere krullen, daar komen de ogen…mmhh een beetje flets. Nu scrol ik sneller en zie een volledig gezicht. Verdorie,hoe kan dat nou! Het gezicht doet me geen ene malle moer. Ik staar. Ik moet zo weer terug naar de man van mijn dromen, dromen…ik ben verdoemd tot verder dromen.
Ik vertel hem mijn bevindingen, geen aantrekkingskracht. Ex.droomman wordt boos. Hij vind me oppervlakkig, iets dat hij niet van me had verwacht. Ben ik oppervlakkig? Neeeeee, wat heb ik aan een man die alleen mooi is als ik met hem chat, mail ? Wat moeizaam seksen bijvoorbeeld. Er valt een stilte. Ik wens hem succes en nog veel chatplezier. Hij reageert niet meer. Rechts in beeld zie ik hoe hij zich uitlogt. Dag droom, hallo verwarring.


7 reacties

Godspeed · 3 april 2003 op 15:38

Na 3 uur pas een huwelijksaanzoek, dat kan sneller.

Wil je met mij trouwen?:love:

Creaman
:pint: :laugh: 😀
PS: Bij de naam Barbara, heb ik een beeld van Barbara uit GTST.

Clueless · 3 april 2003 op 21:05

Hele leuke column Barbara!! Erg herkenbaar 😉

Barbara · 4 april 2003 op 07:43

ken Barbara van GTST niet, zal eens kijken en je vertellen in hoeverre ik op haar lijk, okay! 😮

wat het huwelijksaanzoek betreft: een ezel stoot zich….ik moet derhalve een nee verkopen. Eerst een zeer uitgebreid foto.album in mijn postvak…dan kunnen we het er nog eens over hebben ! 😀 en een CV en een bewijs van Goed Gedrag 😀 ….We pakken het nu wat beter aan !

Groet,

Barbara

Barbara · 4 april 2003 op 07:45

Tis wat he, Clueless,

Internet is een bizar medium ! 😉 😀
Er zullen nog veel meer columns over komen…was na die ervaring behoorlijk Anti.chatten…na een dag of twee komt de nieuwsgierigheid weer om de hoek kijken. Ik ben inmiddels weer aan de bebs met De mannen 😀 😀

gast · 4 april 2003 op 14:52

Donkere krullen; een leuk topic voor wie dat heeft, alleen ik sta geblokkeerd dus je kan mijn fotootje niet meer bewonderen, nou groetjes dames van Vincent

Kobus · 4 april 2003 op 22:43

[quote]alleen ik sta geblokkeerd dus je kan mijn fotootje niet meer bewonderen[/quote]

Dat is te gemakkelijk Vincent, of kun je als Anoniem ook geen linkje maken naar een foto ?

Ik heb mijn vriendin via het chatten leren kennen,
nu zo’n 4 jaar geleden. Maar pas na 6 maanden stuurden we elkaar het eerste fotootje. Na eerst een paar keer telefonisch contact te hebben gehad.

😀

Ritazet · 5 april 2003 op 22:02

Leuk!

Rita

Geef een reactie

Avatar plaatshouder