Het vooroordeel dat vaak onder meiden en vrouwen heerst is dat jongens en mannen geen gevoel zouden hebben. Zelf heb ik dit tijden ook gedacht tot ik er achter kwam dat dat bij veel jongens en mannen niet zo is. Veel jongens zijn in het algemeen heel gek op dieren. Hier kwam ik achter toen ik een tijdje met mijn vriend verkering had. Wanneer zijn kat op zijn bed ligt legt hij er een handdoekje overheen als dekentje. Ook wordt het beestje regelmatig geknuffeld en ’s ochtends krijg ik hele verhalen te horen hoe zijn kat die nacht bij hem lag. Langzaam ging ik ook maar een beetje in mijn klas rondvragen wat jongens nou van dieren vonden. Een aantal blijken er, ookal vinden ze het soms moeilijk om toe te geven, een zwak plekje voor te hebben. Iedereen heeft wel iets moois of iets minder moois meegemaakt op het gebied van dieren.

Wanneer mijn vriend over zijn kat praat, doet hij dat met zoveel overtuiging dat je zelf ook bijna van dat beestje gaat houden. Ik denk dat alle jongens een voorbeeld aan hem kunnen nemen, en iets zoeken waar ze hun liefde aan kunnen schenken. Een jongen is geen mietje als hij ook maar iets om een dier geeft, maar het straalt juist liefde en gevoel uit, hetgeen waar meiden op vallen. Mijn vriend en zijn kat zijn dan ook de perfecte combinatie voor mij.


10 reacties

Shitonya · 20 april 2004 op 23:07

Heb net m’n kat weer eens van de trap gegooid omdat ie zat te janken 😡

Ik denk dat ik geen vriend nodig heb met een gevoel voor katten :red:

Li · 20 april 2004 op 23:55

Wat een poeslieve column Farfalla!

Li

Kees Schilder · 21 april 2004 op 09:18

Ik heb je column voorgelezen aan mijn hond.Hij gromde van plezier want die idioot houdt ook van katten,kun je je dat voorstellen?

Ma3anne · 21 april 2004 op 09:23

Laat ik nou ook een zwak hebben voor mannen die met katten tutten… Leuk beschreven, dat gevoel. 😀

Mosje · 21 april 2004 op 11:14

Ook ik heb een zwakte voor katten…. En een sterkte voor vrouwen met zweepjes!

pepe · 21 april 2004 op 12:55

Stof voor een andere column dus genoeg…

Mijn vriend en zijn poes 😉

Hij is weer leuk

viking · 21 april 2004 op 14:30

Heb twee honden, twee katten en één Poppeduifje. Ben er gek op.

Mensen die niet met dieren kunnen omgaan, kunnen dat in de regel met andere mensen ook niet.

deZwarteRidder · 21 april 2004 op 17:40

Ik dacht eerst gelet op de titel dat het animal sex zou wordenmaar dit was ook leuk alleen koooooooorrrtttt!! Lekker Gelezen

Bakema_NL · 21 april 2004 op 19:54

Dieren zijn leuk, hier lopen 3 katten in de rondte, 2 ratten, 5 vogels en een zooitje vissen…..spannende combinatie allemaal met dat kattenspul. 😀

Maestro · 22 april 2004 op 15:08

Ja Farfalla weer een column op niveau :-p.
Nee even zonder gein ik denk niet dat jongens zowiezo niet van dieren houden. Het is volgens mij meer uitzondering dan regel dat een mens (of het nou man of een vrouw is) niet van dieren houd. Er zijn natuurlijk bepaalde dieren die wat tegenvallen maar om nou meteen te zeggen dat het grootste deel van de jongens (in dit geval) niet van dieren houdt. Nee onzin….

Geef een reactie

Avatar plaatshouder