Ver weg van de stress van het uitgaansleven had ik dit weekend 2 feesten. Feesten, daar moet je gewoon heen. Je word uitgenodigt en je moet komen, dat is logisch. Voor het eerste feest wou ik een smoes verzinnen, in het 2de feest had ik juist erg veel zin. Maar vandaag.., denk ik met heimwee terug aan het eerste feest. Donderdag heb ik mijn ex verteld dat ik een ander meisje heb gezoend. Een paar dagen terug, zogenaamd, et was wel 4 weken geleden. Maar goed, om de schade te beperken. Mijn ex reageerde koeltjes, ze geloofde het niet. Ze weet dat ik achter die ander meer dan 2 jaar aanzat, en waarom zou het mij nu wel lukken. Die ander, een oude vriendin van mijn ex, werd beschuldigt van verraderij en mijn ex zei tegen haar dat het al tijdens ‘ons’ aan de hand was.

Dat zou vrijdag dus een leuk feestje worden. Mijn ex was er, die ander was er en ik ook. Na een half uurtje alles eens rustig bekijken was iedereen al of dronken of aangeschoten. Mijn ex ging wat te drinken halen en ze lachte extreem naar mij en ging met d’r hand door mijn haar. Okay, dat werd nog wat…

Later op de avond, toen ik ook dronken was en wij buiten een oud pakje shag vonden ging het helemaal verkeerd. Op zoek naar vloetjes, op zoek naar het genot. We zaten, zoals vroeger. Ik met mijn oude vrienden, als een stel hippies, te drinken en te roken. Ik praatte met mijn ex over mijn problemen, haar nieuwe liefde, mijn nieuwe liefde, hoe goed wij konden zoenen, ons ruigste moment en over haar nieuwe werk.

Het leek zoals vroeger, mijn ex maakte het goed met die ander. Ze gingen normaal tegen elkaar doen. Maar goed.., et ging door 2 uur. En ik lag eindelijk weer met een goed gevoel in bed. Morgen nog een feest, met een goed gevoel.

De dag doorgekomen met muziek, niets meer en niets minder. Gewacht op een vriend en op naar een feest. Het feest van het jaar, dat moest het worden.

Het was buiten, hard-style muziek, veel bier, weinig praat volk en nog minder sfeer….

Nu, zondag, heb ik heimwee naar vrijdag. Het ongecompliceerd drinken, roken en ouwehoeren. Volledig tegen mijn principes in.., maar toch… Soms moet je iets anders doen om een betere kijk op het leven te hebben…

Mijn ex zegt niets op msn…, waren we dan toch alleen maar dronken, en isser niets goed..?? Is het dan net droge regen..?? Als het regent en de straat droog lijkt te blijven.. Niets is zo als het lijkt?

Categorieën: Verhalen

1 reactie

Casperio · 26 juni 2003 op 12:05

Dit klinkt als een spetterend maar verwarrend weekend?!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder