Meneer Trawant het is van het grootste belang dat u de zaken eens wat positiever gaat bekijken.
U bent te cynisch, iedereen om u heen heeft plezier in het leven en u zit maar wat te kniezen op die bank.
Ja dokter, het wordt me soms even teveel.
U zegt dat u af en toe tijdens het zappen rauwe kreten slaakt? Dokter, de absolute ledigheid, het ontluisterende niets dat over ons wordt uitgestort. Alle comateuze rotzooi die gepresenteerd wordt als amusement en alleen maar bedoeld is om de wanhoop te maskeren van de massa die straks blijmoedig tot zijn 67e blijft werken omdat drie calvinisten in de top van het kabinet van mening zijn dat arbeid adelt.

Kom, kom meneer Trawant het is toch niet alleen maar kommer en kwel.
Oh nee? Ik heb vanavond een Milka reep zien paren met een tablet caramel, ik heb een man serieus horen vertellen over de drie fundamentele rechten van de oksel, ik heb Jack Spijkerman zien hinnikken om foute grapjes met Estelle Gullit en Leco van Zadelhof. Mensen met wie hij in zijn VARA tijd nog niet dood gevonden wilde worden.

Nou dat bedoel ik, is het niet heerlijk dat Jack eindelijk helemaal op zijn plek is bij RTL.
Dokter er was een graatmagere publiekslieveling te zien die vorig seizoen door iedereen als mislukkeling was afgeserveerd en die nu als vette Antilliaanse schommel bekende Nederlanders in de maling neemt. En weet u hoeveel mensen daar hun kostbare vrije tijd mee verdoen.?

Ja. ja, drie miljoen, fantastisch hè een absoluut record op de zaterdagavond.
En dan is er een autistiese boer zó uit de jaren 50 met de enge grijns van een seriemoordenaar met drie vrouwen die steeds meer voor hem beginnen te voelen.Er zijn managers van Aviko die zich ernstig zorgen maken over aardappels met blauwe plekken, omdat de stakkers zich onder de grond aan elkaar gestoten hebben en die daar in Netwerk over mogen komen vertellen!

Nou dat kan ik u uitleggen meneer Trawant dat beïnvloedt namelijk de lengte van de kreukelfrie..
In wat voor wereld leef ik dokter, waar Floortje Dessing in haar eentje de hele CO2 uitstoot van een gemiddeld Afrikaans hongerland voor haar rekening neemt. Waar een Hollandse aanstaande koning , die ik nog met propjes naar fotografen heb zien schieten, villa’s bouwt met slaapkamers van 300 vierkante meter. In een land vol aids en landmijnen, waar de levensverwachting niet boven de 42 jaar uitkomt, en dat dan aan zijn achterlijke volk denkt te kunnen verkopen als ontwikkelingshulp.

Ik woon in een land waarvan de mislukte premier midden in een crisis openlijk speculeert over opstappen, terwijl hij daarmee de deur openzet voor verkiezingen waarin een rechtse extremist alle onderbuikgevoelens gaat mobiliseren die..

Meneer Trawant, kom eens naast me zitten, u hebt behoefte aan verstrooiing, er moet eens een frisse wind door uw bovenkamer. Ik heb gisteravond iets opgenomen waar u zeker van opknapt, écht lachen geblazen, drukt u de video in dan haal ik een paar oxazepammetjes en een glaasje water en dan kijken we samen naar;

Help, mijn man is klusser!


5 reacties

Ma3anne · 8 november 2009 op 11:22

Gewoon ouderwets de tv-gids nemen en aanstrepen wat je wilt zien. Dat scheelt een heleboel gezap en narigheid.

Ik ben nooit zo’n tv-kijker geweest, maar de laatste tijd toch af en toe eens voor de buis gehangen en rondgezapt op rustige avonden voor wat tijdverdrijf. Om beroerd van te worden, inderdaad.

Heb je het nog niet eens gehad over Joling en van Erven Dorens in die witte glimpakken bij hun zwembadje. 🙄

Edit: vergeet ik nog te zeggen, dat ik me rot heb gelachen om je stukje.

pally · 8 november 2009 op 16:27

Oh, wat een lekker sacastische moppercolumn, Trawant! Zo vreselijk chagrijnig dat het weer grappig wordt. Een catagorie op zich. Die hebben we trouwens nog niet de categorie: Zure humor 😀
verder een simpele raad: gewoon geen tv kijken, maar schrijven of lezen of zo.

groet van Pally

Prlwytskovsky · 8 november 2009 op 17:59

Help, mijn man is klusser???????
Daar zijn ondertussen toch complete volksstammen gek van geworden? En jij gaat daar, als therapie, naar kijken?
Wat een story, schitterend. 😆

lisa-marie · 9 november 2009 op 10:07

Helemaal Top !!
ik heb hardop zitten lachen.
Maar helaas het is ook zo waar dus heb ik wel een oplossing: neem digitale televisie dan kan je nog meer zappen, duurt het veel langer voordat je er achter komt dat er echt niets maar ook niets is op het kijkkastje 😀

KawaSutra · 10 november 2009 op 00:52

Geweldig! Ik ben zelf gek op Klusserdeklusserdeklus in Kabouter Plop. Misschien een beetje van het zelfde maar het heeft zó’n therapeutisch effect! 😀

Geef een antwoord