“Hé lekker ding hoe zie je eruit?” Een hijgende man aan de lijn. Annie ziet al een rood hoofd voor zich, zwetend bij voorbaat wat er zou gaan komen. Zij zet haar strijkbout op de plank en gaat even zitten, een sigaret opsteken en klaar voor de strijd. Minuten aan de lijn houden, dat was de truck en dan maar kijken of het lukt. Meestal wel, maar altijd zo kort. Een lang gesprek gaat altijd over de vrouw des huizes die niks in bed wil. Het is altijd lekker anoniem lullen door zo’n telefoon met iemand die je niet kent. En die jou nooit zou kennen.

Annie beschrijft zichzelf als tenger, lang blond haar, blauwe ogen, dikke borsten, stevig kontje. Dat in tegenstelling wat er op de stoel zit, een vrouw van honderd kilo, dik zwart haar in een permanent, hang borsten en in de leeftijd van bijna vijftig, maar door de telefoon was ze net dertig. Het wordt allemaal geloofd en geaccepteerd.
Ze hoort de man zacht hijgen en vraagt hoe hij eruit ziet .Een tweede Brat Pitt is opgestaan en de lengte van zijn penis was wel 25 centimeter. Maar die hebben ze allemaal. Het is maar wat en wie je gelooft.

‘’Heb je zin om mij te pijpen?” Annie heeft het wel even gehad, met al die pijporgels van mannen, dus om er snel van af te zijn vraagt ze “Heb je daar wel echt zin in, zal ik je niet eerst even lekker…” Verder komt ze niet, Kees ( zo heten de meesten) wil perse gepijpt worden.
‘’Oké wat jij wilt gozer, ga maar lekker liggen”. Annie dreunt verveelt haar verhaaltje op, elke dag weer hetzelfde. Routine is haar niet vreemd, maar het verdiend goed als ze veel gesprekken heeft, dus pijpen met die handel. ‘’O wat lekker zeg, ga lekker door, wat doe jij dat goed”, de man laat zich helemaal gaan en Annie sabbelt vrolijk verder, soms vragend of ie goed gaat en verder met haar verhaaltje, terwijl zij aan haar sigaret lurkt, tussendoor een slok koffie nemende.

’Je moet me wel sneller pijpen en dan zeggen dat je van me houd”. ‘’Ja, gaat lekker, hoe kan ik dat nou zeggen man, ik heb mijn mond vol met 25 centimeter!”

Ánnie heeft het even gehad met hem, ze drukt haar sigaret uit en knalt de hoorn erop.
Verontwaardigd pakte zij de strijkbout weer op en ging verder met haar strijk, Ze begrijpt die kerels vaak niet. Hoe kan je nou lullen met de mond vol…


klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

8 reacties

Prlwytskovsky · 26 oktober 2008 op 13:46

Lullen met je mond vol? Neeee dat is tegen de etiquette: hoort niet!

Mag Annie wel uitkijken dat als de telefoon weer gaat dat zij de strijkbout niet tegen haar oor houdt? Zal een heet gesprek worden dan. 😉

pally · 26 oktober 2008 op 14:09

[quote]pijporgels[/quote]
Hier moest ik erg om lachen, Leny!Trouwens, een geinig stukje zonder de gebruikelijke omslachtigheid. De pointe komt hierdoor veel beter uit, vind ik.

groet van Pally

Dees · 26 oktober 2008 op 17:57

😆

Hoe kan je eigenlijk roken met 25 centimeter in je mond? 😀

Mien · 26 oktober 2008 op 20:12

Met al dat gepijp kun je zo een sigarenhandel beginnen.
En een sigaar uit eigen Klapdoos is altijd beter dan een Hofnar?
Ik vond hem goed en scherp. 😆

Mien

schoevers · 26 oktober 2008 op 21:15

Volgens mij krijgt zo’n vrouw hier op een dag tabak van;…………..pijptabak.
Met een glimlach gelezen.

SIMBA · 27 oktober 2008 op 08:17

hij is leuk! 😀

Mup · 27 oktober 2008 op 09:18

Eens met mijn voorgangers :hammer:

Groet Mup

Neuskleuter · 27 oktober 2008 op 18:08

Grappig geschreven, maar het verhaal zelf is een groot cliché en aan je eigen opmerkingen te zien, weet je dat zelf ook. Het is dan de kunst om het cliché niet alleen te herkennen, maar ook om te bouwen tot iets verrassends. Succes met je volgende 25 centimeter! Euh, aan tekst, bedoel ik! 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder