Ik kan me voorstellen dat er vrouwen zijn die God wel eens lekker willen afzuigen. Een fantasietje moet kunnen tenslotte. Een heerlijk Goddelijke penis die als cadeau warm Goddelijk zaad verspreid. Gaat heen en vermenigvuldigt u. Al zal dat zo niet lukken natuurlijk. Maar het is tegenwoordig natuurlijk: leve de seks. Zo fantaseer ik wel eens over seks met een vrouw die nog maagd is en na de daad ook nog. Ik noem haar Maria, in een fantasie mag namelijk alles. Geen fantasie is dat Italië op zijn achterste poten staat. De wet die ongehuwd samenwonen toestaat is tegen het rooms-katholieke scheenbeen. Het doet zelfs verdomde zeer. Zeker het feit dat homo’s en lesbos dan ook dezelfde rechten krijgen als getrouwde stellen die alles doen wat God verboden heeft, maar de zonden slechts tegen de plaatselijke pastoor vertellen tijdens de biecht. Dus toog half Italië naar Rome en protesteerde. Zeer naar de zin van de paus die zich in een ver en warm land bevond. Hij was zieltjes aan het winnen, terugwinnen eigenlijk. Want de roomsen verliezen dagelijks meer zieltjes dan een mens haren. Inclusief schaamharen. De Zuid-Amerikanen zien meer in een pragmatische kerk en laten de paus oreren wat die maar wil. Ze luisteren niet meer.

Maar vanuit dat warme vakantieland wist de paus toch zijn thuisland te bereiken en de Italianen te steunen in hun verzet tegen de verloedering van de Zuid-Europese maatschappij. Zeker homofilie staat de kerk der kerken niet toe. Oké, de pastoortjes neuken wel eens wat rond links en rechts. Maar ach dat moet kunnen. Dat ze meestal jonge jongetjes nemen moet ook kunnen. Da’s tenslotte pedofilie met homofobe trekjes. Niet echt een vorm van homseksualiteit. Het is natuurlijk niet toegestaan, maar een pastoor heeft ook een leuter en om die nou tachtig jaar niet te gebruiken is een doodzonde. God heeft tenslotte niet voor niks die pik aan de man geschapen. Neuken moet gewoon, daar heb je dat ding voor. Anders hadden vrouwen ook wel zo’n ding gekregen. Maar nee, die hebben nou net iets anders wat precies past om het mannelijk deel. Toeval? In zeven dagen een wereld schapen valt niet mee, maar op dat vlak geloof ik in de perfectie van God.

Maar goed, de hoeders van de kerk gaan vaak genoeg de fout in. Zo fout dat een normale maatschappij deze personen zou uitkotsen. Maar niet met onze heilanden. Een zak met geld is genoeg om het kind een poosje te laten zwijgen zodat meneer pastoor rustig op zoek kan gaan naar vervangende misdienaars. De kerk heeft geld genoeg. Ze prediken bescheidenheid maar geloof me, er is geen Godsdienaar die het slecht heeft. De boekhouder van de roomsen is een fulltime baan. De Sint Pieter in Rome is gebouwd met het geld dat de pastoorkes vroegen aan de arme sloebers van de straat die kwamen biechten om zo hun schuld ten aanzien van God af te kopen. Het geeft je te denken. De geschiedenis is oud, maar zeker niet vergeten, al hoopt de kerk van wel. De kerk bulkt van het geld, genoeg om heel Afrika een slag in de rondte te laten neuken. Met condoom wel te verstaan, verstrekt door de kerk.

Ach, de paus is tegen samenwonen. Natuurlijk ook tegen communes, waar in de jaren zestig het iedereen met iedereen deed. Een waar Goddeloze tijd, maar als ik de oudjes van nu mag geloven, een heerlijke tijd. Maar er zijn communes die de tand des tijds hebben doorstaan. De kloosters, uitgevoerd in een mannelijke en vrouwelijke vorm. Het geeft je te denken, want hoe harder je roept dat je ergens tegen bent… Precies, dat denk ik dus ook. Je gaat natuurlijk niet voor je lol jezelf een leven lang opsluiten. Daar moet wat tegenoverstaan. Volgens mij bestaat de kerk alleen uit homo’s en lesbos en willen ze dat wereldje voor zichzelf houden. Een geef nou eens toe: 33 jaar, ongehuwd en rondhangen met een dame van lichte zeden. Da’s geen fantasie maar ook niet christelijk.


6 reacties

Shitonya · 25 mei 2007 op 15:36

De eerste alinea was een slagroomtaart, maar de rest vond ik wat als een plumpudding in elkaar zakken.

WritersBlocq · 25 mei 2007 op 15:37

Laatst nog gedaan, God afzuigen, niet gezien aan je auto? Saharazand noemen ze het. Jaja.
Goed verhaal Fred, maar wat is homseksualiteit: seks voor hommels, of homo-hommels of iets anders? Ik weet niet zoveel van die beesten, daarentegen des te meer van mieren die de liefde bedrijven 😀 Pau

KawaSutra · 26 mei 2007 op 03:24

[quote]In zeven dagen een wereld [i]schapen[/i] valt niet mee….[/quote]
Béééééééééééé

pepe · 26 mei 2007 op 09:46

Ik ben het met deze woorden eens.
Waarom moeten kerken, goden (en straks de overheid) ons vertellen wat mag of niet mag. Alsof we zelf niet kunnen denken.

arta · 26 mei 2007 op 14:05

Goed geschreven!
🙂

Dees · 26 mei 2007 op 20:29

Je eerste alinea slagroomtaart, de laatste alinea, mwah, piepers, de rest is sambal.

Maw je laatste alinea vond ik een beetje jammerdebammer van een verder goed stuk.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder