We staan met z’n allen te trappelen om te beginnen aan de lange reis, mannen en vrouwen alles staat hier samen gepakt voor de beslissende reis. Zou het deze keer lukken, alle voorgaande uitzendingen zijn mislukt en er zijn geen overlevenden terug gekomen. Zekerheid konden ze ons niet geven, we liggen met enkele miljoenen te wachten op het signaal om aan te treden. Vaak moesten we aantreden en konden na enige tijd weer terug naar onze vertrekken, wanneer zouden we nu voor de echt gaan. Gistermiddag nog de marathon van Londen gekeken, met z’n vijven tegelijk op de finish af wat een apotheose als dat maar niet bij ons gebeurt, de meeste sneuvelen bij ons onderweg.

Ik heb horen vertellen dat ze je wel eens in het verkeerde gebied uitzetten, en dat dan iedereen ten dode is opgeschreven. Ze kunnen je in het darmkanaal droppen of je land rechtstreeks in de maag en sterft een gruwelijke dood. Er zijn ook verhalen dat je in een papieren tissue te recht komt, waar niet veel te beleven is. Soms wordt je zelfs tegen een rubberen plafond aangeschoten en daarna met een paar miljoen tegelijk opgesloten en dan sterf je uiteindelijk aan uitputting.

De ideale situatie waar wij voor opgeleid worden komt maar hoogst zelden voor, bij de meeste mannen maar 1 of 2 keer soms wel 4 of 5 keer en bij velen ook helemaal niet. Deze mannen willen ons niet gebruiken waar wij voor zijn opgeleid en sturen ons liever op zinloze missies, en soms is zelfs de verbindingweg afgesneden en mogen we nooit ons trainingskamp verlaten.

Er gaat ook een gerucht dat je soms wel eens in het goede gebied wordt uitgezet maar dat er iemand anders je is voor geweest. Je moet dan niet alleen de finish proberen te halen maar ook nog de indringers verjagen. Er zijn zelfs verhalen dat er een team is uitgezet in gebied waar wel 10 andere eenheden zaten te wachten en er was geen finishlijn te bekennen Als je tijdens je missie, aan het einde van de lange reis de hoofdprijs wint, en er dus een finishlijn is, mag je daarna rustig aan doen en je zult beloont worden met een nieuw leven. Je moet dan wel de blauwdrukken afgeven voor het nieuwe leven, als ze niet kompleet zijn zal je de prijs niet krijgen.

Nu hoorde ik onlangs, dat je ook op missie gestuurd kan worden en dan in een glazen bakje gedropt wordt, onder heel fel licht, er wordt dan gekeken wie zich het beste beweegt, en die pakken ze dan bij z’n nek en zetten hem zo aan de finish. Je hebt dan zeg maar de super jackpot gewonnen, en komt uitgerust aan op de finish en hoeft niet eerst 1 of 2 dagen door ‘t doolhof de finish te zoeken. Het geeft geen voldoening maar je bent dan wel een winnaar.

Ik kan nog zoveel vertellen over ons bestaan, dat er soms hele divisies worden ingevroren en na een paar jaar via een slangetje rechtstreeks in ‘t finish gebied worden uitgezet. We hebben gewoon erg veel afwisseling in onze baan, meld je aan en wordt ook een [b]zaadcel m/v.[/b]

Sollicitaties kunnen rechtstreeks naar de linker of de rechter bijbal. 😀 :laugh:

Categorieën: Sexgein

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder