Ik heb haar ooit eens leren kennen ze zat op het perron, we zaten samen te wachten op de trein. Het eerste wat mij opviel aan haar was haar mooie lange zwarte glanzende haren, die als een waaier over haar jas vielen. Die donkere ogen, die glansden, haar adem die ze uitblies was de vochtige lucht die ik zomaar in wilde ademen van haar. Wie was je toch, wat was je toch. Je was zo mooi, zo zichtbaar, en toch zo onbereikbaar. Jij vroeg mij vuur voor je sigaret, en ik keek in die glanzende ogen van jou. Mijn God wat kreeg ik het warm van je. Je beheerste mij totaal , mijn hand beefde bij het vuur geven, maar rustig pakte jij mijn hand en met een glimlach die mij deed smelten inhaleerde jij het vuur aan de sigaret. En bood mij er een aan. Ik antwoordde dat ik niet rookte, maar wel altijd een aansteker in mijn zak had. Het sloeg nergens op. maar wilde het je toch laten weten.
Jouw volle lippen zuigend aan die sigaret deed mij naar meer verlangen, naar een spanning die jij bij mij opriep. En jij, jij wist het, want onder die lange wimpers van je keek jij mij aan en knipoogde naar mij, Jee het zweet brak me aan alle kanten uit.

Wat voor vreemd wezen kruiste mijn pad, een bloedmooie vrouw die zomaar open en bloot met een andere vrouw zat te flikflooien? Ik wist het even allemaal niet meer, normaal ben ik degene die in de aanval gaat. Maar zij nam mij al mijn wapens af. Ik was als was in haar handen. Zij gooide de sigaret op de rails en knikte zijwaarts met haar hoofd. Of ik meeging. Zonder enige woordwisseling liep ik als een hondje achter haar aan. totaal niet denkend aan de trein die zo zou komen, totaal niet denkend aan wat voor of wel gevolg dan ook. Ik sidderde bij de gedachte alleen aan de aanraking van zo’n mooi schepsel.

Wij liepen achter elkaar het restaurant binnen, en zij liep gelijk door naar de toiletten. Ik bleef haar als een zombie volgen.
Binnengekomen draaide zij zich ineens om en pakte mij beet, ik voelde haar lippen op de mijne. Amper tijd om lucht te happen wilde ik zeggen “rustig een beetje ” maar kreeg de kans niet. De vlam sloeg in de pan .

Zij drukte mij een toilet in, en gelijk de deur op slot, haar handen heel geraffineerd overal waar ze wezen moest, en ik,,,,,ik deed met haar mee. Ik was totaal in de ban van die mooie dame. En zo snel als dat we beiden half naakt de liefde bedreven, zo snel was het voorbij. Vrouwen doen er meestal wat langer over, maar op de een of andere manier was het hier haast geboden, Toch die trein die er aan zat te komen? Haar glimlach stelde mij gerust, ik schaamde mij voor mijn gedrag maar haar blik sprak van “niet doen, doe ik ook niet”.
“Heb je genoten”? Dat was de tweede keer dat ik haar helderde hese stem hoorde.
‘Ja, ik vond het fijn, en jij”, vroeg ik terug.
“Ja, ik heb genoten, ik had het nodig, en ik vond het nodig dat ik jou tot mij nam je bent lief”. En met een dikke zware lange tongzoen gaf zij mij een aai over mijn gezicht, en liep met een lieve glimlach op haar gezicht het toilet uit…zij draaide zich niet eens meer om.

Ik ritste mijn gulp dicht, propte mijn beha nog even recht en voluit, en bedacht ineens dat ik haar naam niet eens wist. Maar daarentegen,. zij de mijne ook niet….Intimiteit op zwijgend niveau.

Categorieën: Verhalen

klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

15 reacties

Shitonya · 8 december 2006 op 12:20

mooi beschreven…maar lesbische situaties als deze maken me eerder misselijk dan ontroerd -_- Net zoals een man een homo verhaal zou lezen..

arta · 8 december 2006 op 12:35

Ik vond deze wat minder, door de vele interpunctie-foutjes. Vond de fout in de titel ook slordig.
Het onderwerp vond ik wel verrassend, en ben benieuwd wat deze ontmoeting voor invloed heeft gehad op de rest van je leven…
🙂

pally · 8 december 2006 op 13:49

Een situatie duidelijk beschreven, nou eens niet van de hetero-kant.Komt goed over.

Jammer van de eerder genoemde titelfout,

groet, Pally

klapdoos · 8 december 2006 op 14:10

Weet je die apekop van jou maakt braakneigingen bij mij los. Je blijft respectloos naar je medemens toe. Ik begrijp dat je dus een homohoaatster bent, dan val je in deze tijd onder de racisten, maar dat had je al in je vorige stuk laten merken. Ik zou het ook erg op prijs stellen als jij niet meer op mijn stukjes zou reageren, ik ben tenslotte een lesbische, en aangezien jij er een van de meerderheid (een stil verlangen van jouw kant, jaloezie misschien) bent is het toch niet zo moeilijk om de stukken van Klapdoos over te slaan….De naam alleen al…Ik heb genoeg van je hatelijke snerende en misselijkmakenende zogenaamde grapjes, of ik hou niet van jouw soort humor. Maar er zijn nog genoeg standupcomedians waar je in de leer kan hoor. Al zal je hun niveau nooit halen..

klapdoos · 8 december 2006 op 14:14

Arta, het hele verhaal is een verzonnen verhaal hoor,en mijn huwelijk met een vrouw heeft er totaal niet onder geleden, trouwens mijn hele leven niet, en wat is in hemelsnaam interpunctie? Ik weet dat ik dislectie heb, maar in mijn lessen heb ik dit woord nooit gehoord of gelezen. Mis ik iets in mijn best om een goed iets neer te zetten. En excuses voor die eerste fout, alhoewel de redactie dat ook in mijn optie even had kunnen verbeteren…zoveel moeite is het niet, maar aan de andere kant wie weet hoe druk ze het hebben met al die anderen die fouten tikken….ach ja soms is het goed dat we niet alles weten…
groetjes van leny

klapdoos · 8 december 2006 op 14:19

Pally bedankt voor je onbevooroordeelde reacitie op mijn verhaaltje. Mijn dank ik gemeend,. En wat ik al schreef in bovenstaande. Ik had het te laat gezien, kon het niet verbeteren, en had stille hoop dat de redactie het even zou verbeteren,.maar aan de andere kant, we moeten wel wat te zeuren hebben hoor, toch???
Groetjes van leny 😀 😀

archangel · 8 december 2006 op 15:27

Volgens mij moet je je niet zo uit je tent laten lokken door Shito 😀 zij is alles behalve een racist/homohaatster en ze heeft óók geen (echte) apekop. Relax….

klapdoos · 8 december 2006 op 15:33

Arangel.dus ik moet mij maar continuea laten beledigen, kleineren, en door de zeik worden gehaald door zo’n shit figuur? Ik heb nog wel respect voor mezelf en zeker voor mijn medemens, en zeker voor een vrije meningsuiting, en dat heeft niets te maken met iemand op de kast te jagen. Ze haalt je het bloed onder de nagels vandaan, het is een brok ellende die het lezen niet eens waard is….

arta · 8 december 2006 op 16:11

Interpunctie is het zetten van leestekens! Dank je dat je meldt dat je dyslectisch bent, dat maakt toch de beoordeling, qua taalfouten, milder!!

🙂

Bitchy · 8 december 2006 op 16:34

Dyslectisch of niet, de wijze waarop je te keer gaat over Shit vind ik niet terecht. Zij geeft aan dat je het mooi geschreven hebt, maar volgens mij heb je dat niet gelezen of wil je het niet lezen.
Dat zij niets met de homoscene heeft is haar goed recht.

Zooo, dat moest me ff van het hart.

Je stukje is goed geschreven, ook al heb ik niets met vrouwen of snelle vrijpartijen in een toilet 😉

SIMBA · 8 december 2006 op 16:44

Jeetje wat een heftige reactie op een heel keurige reactie van shitonya.

klapdoos · 8 december 2006 op 17:32

Ik stop deze discussie maar, gedeelde meningen zijn meningen waar je toch niet uitkomt, en de een zal het nooit met de ander eens zijn. En een eindeloze discussie vind ik niemand waard, zelfs geen shitverhaal van mezelf…..goed zo klaagbakens????
😀 😀 😀 😀

Catladylia · 8 december 2006 op 18:46

Persoonlijk heb ik ook niet veel met vlugge, anonieme sex.
Ik hou meer van de soort columns die je gewoonlijk schrijft en waar ik echt smakelijk om kan lachen!;-)
groet,
Lia

Prlwytskovsky · 9 december 2006 op 15:10

Een verrassend heerlijk moment uit een mensenleven. Goed verwoord.

pally · 9 december 2006 op 15:25

Als ik de reacties bekijk van jou en Shit bij jullie beide laatse columns, dan bedenk ik met een glimlach dat jullie allebei op je eigen manier ongeremd zijn.
Vanzelfsprekend geeft dat botsingen waar de stukken vanaf vliegen….
Het brengt leven in de brouwerij bij CX , worden we tenminste nooit een bedaagd clubje!
Groeten van Pally

😉 😉 😉 😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder