Terwijl zijn liefde niet meer met hem doorging en op hun levenspad afsloeg, had KingArthur het gevoel dat hij afging en daarbij doorsloeg. Wat moest hij beginnen zonder haar, verworpen tot een doe het zelf status terwijl een altijd durende verbintenis in het vooruitzicht lag? Hij had geen idee hoe hij dit nieuwe gat in zijn leven zou kunnen vullen. Geen zin om te blijven wachten, uit angst om uiteindelijk alleen over te blijven, wilde hij deze nieuw verworven vrijgezellenstatus zo spoedig mogelijk vaarwel zeggen. Hij ging op zoek naar een nieuwe vrouw van zijn natte dromen. Was het niet om zijn gemis aan een klankbord weer te hervinden danwel op zijn minst ter bevrediging van zijn seksuele lusten.

Onder het motto:”niet geschoten, is altijd mis” maakte KingArthur gebruik van de meest moderne en tevens bedenkelijke kanalen om contact te leggen. Eerst nog wat onwennig maar later resulterend tot een reeks van schaamstreken in de vorm van diverse dates. Goed voorbereid met een welbekende rol pepermunt in zijn broek, begaf de King zich zelfverzekerd naar de meest illustere gelegenheden waar de ontmoetingen plaats zouden vinden. Verkeerd ingestoken en bijna altijd resulterend in een anticlimax waarbij zijn koffie vijf minuten heet was zonder genomen te worden, en haar thee een gelijke tijd stond te trekken.

Vaak waren de intenties waarmee hij op pad ging ook niet oprecht en was hij eigenlijk alleen maar van plan om zijn inmiddels verworven seksuele frustraties te laten botvieren. Want eens moest dat toch goed komen. Per slot van rekening had iedereen gelijke bedoelingen tijdens een date en leerde je elkaar, in deze samenleving waarin alles een vluggertje is, in drie minuten tijd voldoende goed kennen om niet vreemd te gaan. Niets aan het handje dus, op zo’n avond.

Ook wipte de King regelmatig een nachtclub binnen waar hij zich een basic instinct had ontwikkeld in het liplezen en hij direct zag of een vrouw van een driehoek een streep kon maken. Deze dames hadden daarmee een streepje vóór bij hem want KingArthur is een grote liefhebber van s(h)ave seks.

Na vele dwalingen kwam KingArthur toch tot inzicht. Al dit dwangneurotische gedrag leidde niet tot het gewenste resultaat en inmiddels weet hij wel beter. Vol vertrouwen is hij er nu van overtuigd dat gedurende zijn trektocht de ware liefde ongedwongen zijn pad kruist.

Categorieën: Sexgein

10 reacties

Mosje · 24 januari 2005 op 17:08

Geilheid op z’n Middeleeuws.
😛
(En als je kruis tocht, gewoon je gulp dicht doen)

Mup · 24 januari 2005 op 20:40

[quote]Niets aan het handje dus[/quote]

Heb toch ook eens wat gelezen uit de Middeleeuwen, dat er echt al hulpstukken waren.
Mooie woord-spelingen,

Groet Mup.

Li · 24 januari 2005 op 22:26

Nog niet op een kuisheidsgordel gestoten? 😀

melady · 24 januari 2005 op 23:36

Geiliale woordspelingen King! Super.

[quote]welbekende rol pepermunt[/quote]

Een rolletje KING neem ik aan.

Melady 🙂

Louise · 25 januari 2005 op 07:23

Na het lezen van je eerste alinea, schakelde ik door naar de serieuze lees-modus.
En alweer werd ik te grazen genomen 😀
Erg leuke vondsten.

Loutje 😉

Dees · 25 januari 2005 op 08:41

[quote]Vol vertrouwen is hij er nu van overtuigd dat gedurende zijn trektocht de ware liefde ongedwongen zijn pad kruist.[/quote]

Zeker weten! Mooi staaltje openhartigheid… 😉

Ma3anne · 25 januari 2005 op 09:46

Grappige woordspelingen, zonder ‘plat’ te worden. Dit vind ik de mooiste.

[quote]tot een reeks van schaamstreken [/quote]

😀

WritersBlocq · 25 januari 2005 op 10:10

[quote]Goed voorbereid met een welbekende rol pepermunt in zijn broek, begaf de King zich [/quote]
Ben jij naar het merk van die rol vernoemd, of is het andersom?
[quote]Want eens moest dat toch goed komen. [/quote]
goed kómen of góéd komen…?
heerlijke column, lekker gevat King, het subtiele einde spreekt me ook erg aan. Top!

pepe · 25 januari 2005 op 11:34

Ik sluit me aan bij de vorige reacties, ik echt-genoten…

De ware zal eens je pad wel kruisen of kruizen… spellingscontrole rekent ze allebei goed.

KingArthur · 25 januari 2005 op 16:54

Dank voor alle reacties.

@ Mosje: Deze jongen is afkomstig uit the dark ages. Waar dacht je anders dat die soms zwartgallige humor van mij vandaan kwam :-)?

@ Mup: Met een klein beetje fantasie zijn er altijd allerhande hulpstukken beschikbaar.

@ Li: Eigenlijk ben ik nog niets anders tegengekomen

@ Melady: off course

@ Louise: De rubriek moest toch een beetje al een hint geven.

@ Dees: Geen commentaar 😉

@ Ma3: Platte humor past niet bij deze (astrologische) maagd. En de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de gequote woordspelling mij ten ‘gehore’ is gekomen via een ander jou ook bekend persoon.

@ Blocq: Er zitten nog meer woordspellingen in dan ik zelf wist :-)! Oja, en ik ben ouder dan deze rol ademverfrisser maar die zal ongetwijfeld naar een andere geschiedkundige grootheid zijn vernoemd.

@ Pepe: Ja, daar sluit ik me ook maar bij aan :-). En die spellingscontrole: heeft dat niet te maken met het znw kruis -> kruizen en het ww kruisen? Never thrust a spellingchecker!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder