“R@@F zou jij met me willen samenwonen?” Ik verslik me van schrik in haar kut. “Of ik wil samenwonen met je. Luister kleefkut, ik ben net bezig met een kwaliteitscontrole, moet dit gesprek écht nu?“
“R@@F, als jij ooit nog vergelijkend warenonderzoek spelletjes met me wilt spelen, zou ik maar donders snel instemmen met samenwonen, walgelijke nanoseconde neuker die je bent”.

Dus ik stem in. Nu wordt er tegenwoordig aan samenwonen net zo zwaar getild als het werkelijke boterbriefje dus voor mij een flinke stap mag ik wel zeggen. Want laten we wel wezen wij mannen delen niet snel onze meest romantische kwaliteiten met ‘Truus en alleman’. Want ik moet wel erg gek zijn op iemand, voor ik hun deelgenoot maak van mijn remsporen, vieze sokken, nachtelijke gasaanvallen, voedselkruimels en MIJN TV kanaal keuze.

Dus het is mensen inlichten, sporen van mijn ex-snolletjes laten verdwijnen en het woord verspreiden dat elke geile nymfomaan in de weide regio het zonder mijn gekeuvel en heuvel kwaliteiten moet doen. In ieder geval de eerste paar maanden van dit samenwoon verhaal.
Nu heb ik bij deze vriendin één ding goed tegen, ik ken haar vader nogal goed en hij mij, we shoppen namelijk al jaren bij hetzelfde horecagelegenheid naar drank. Dus hij weet vanuit de kroeg al wat voor een onbetrouwbaar slechte en smerige vreemdgaande klitklimmer ik altijd geweest ben. Dus haar ouders ‘Zijne Beterweter’ en ‘Hare Narigheid’ zijn al weken op haar in aan het praten om het vooral niet te doen, omdat ik een onbetrouwbare notoire dwangmatige neurotische vreemdganger ben. Maar mijn eigen kwakslikkertje houdt van mij en vertrouwt mij gewoon, tenminste dat zei ze….

Ik werd gebeld, drie dagen voor we zouden gaan samenwonen. Haar zusje aan de lijn, 22 jaar cup D lang blond haar en zó lekker dat Pamela Anderson vergeleken bij haar, op de lul van Tommy Lee lijkt. “Zeg R@@F, ik ben nu alleen thuis en ik moet je NU even dringend spreken voordat je gaat samenwonen met mijn zus”.
“Luister eens schatje, ik ben bezig en moet het écht nu?”
“Ja R@@F het is zeer, zeer belangrijk”.
Ik bedenk mezelf, misschien heeft ze wat belangrijks te vertellen wat ik moet weten over haar zus of zo voor ik ga samenwonen, dus ik ga. Ik parkeer mijn auto voor het huis van mijn ‘schoonouders’, en bel aan. Dan doet daar mijn schoonzusje open in een veel te kort rokje, hoge hakken en een veel te krap overhemdje.
“R@@F ga zitten” en ze duwt mij zó op de bank. “R@@F, jij gaat nu samenwonen met mijn zus maar voordat je dat gaat doen moet ik wat kwijt aan je, ik vind je al lekker sinds de eerste keer dat ik je zag. En R@@F, ik wil je, ik wil je nu, éénmalig niemand mag en hoeft iets te weten. Want als ik het met je zou doen voor je gaat samenwonen met mijn zus zou ik met mezelf kunnen leven, maar daarna niet”. Vervolgens stapt ze uit haar rokje, stopt heel sensueel een tong in mijn neusgat en loopt zich al uitkledend de trap op naar de slaapkamers.
“R@@F, ik zal alvast met mezelf beginnen te spelen boven, kom je zo, heerlijkheid?”
Ineens spring ik met mijn woest kloppende Haagse staander op en ren alsof mijn leven er van afhangt de deur uit, naar mijn auto. Als ik buiten kom en mijn auto in wil voel ik een hand op mijn schouder.
“R@@F, je bent een kei van een vent, DIT hadden we nooit van je verwacht!”
Ik draai me om en ziet daar mijn vriendin en beide schoonouders met tranen in hun ogen naar me staren.
“Hoe bedoelt u mijnheer, ik snap u niet helemaal”.
“R@@F jongen, dit was een test, ik heb mijn jongste dochter de opdracht gegeven om jou te verleiden en haar zus en mijn vrouw te bewijzen wat voor een onbetrouwbaar sujet je wel niet bent, maar hoe erg kan een mens zich vergissen zoon! Welkom in onze familie en wij zullen nooit maar dan ook nooit meer aan jou twijfelen!”

De moraal van dit verhaal? Zorg altijd, dat je de condooms in je auto hebt!!!
ToT Onzin
R@@F ©


R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

14 reacties

Bakema_NL · 11 april 2004 op 13:07

Mijn vrouw kwam gewoon even kijken waarom ik zo maniakaal zat te lachen…………en dan zat ik pas bij zin 2.

Hehehe, geweldig stukje……….ik zou alleen een probleem gehad hebben, zo zonder auto……..naja, had ik in ieder geval wel een lekker ding aan de speer geregen, toch nog wat. 😛

pepe · 11 april 2004 op 13:27

[quote]‘Truus en alleman’[/quote]

Als man zijnde zou ik ook eerder zeggen ‘Truus en allevrouw’, maar dat terZIJde.

Weer een heerlijk verhaal, op deze paasochtend (voor mij begint de paasdag lekker laat, het bed was te lekker om vroeger op te staan)

Kees Schilder · 11 april 2004 op 13:28

Raaf, jongen, wat moet ik nog zeggen.Eerst even bijkomen waarna een kwartier later deze reactie.
Top man!

Shitonya · 11 april 2004 op 13:42

Whehehehehehehehehe 😀

Vertaling van dit gegrinnik: “He-le-maal Ge-wel-dig 😛

Sarakim · 11 april 2004 op 13:52

Jammer dat ik deze mop al kende…. 😉

Wel een leuk verhaal omheen gebouwd verder.

R@@F · 11 april 2004 op 16:55

Dank, dank….!!
**********************************************

Sarakim, hm vind dit jammer om te horen..dan ben ook ik helaas ‘voorgelogen’ door een van mijn vrienden. Deze vertelde mij namelijk een recente belevenis wellis waar heel erg afgevlakt van de gebeurtenissen in deze column, dat hem een soortgelijke situatie was overkomen maar dan met een vriendin van zijn vrouw, en zijn vrouw buiten stond te wachten. En de uitkomst was dat hij zijn ‘etui de pille’ wilde gaan halen uit zijn motorfiets. Of jij kent hem ook (ronald) of dit is inderdaad een soort broodje aap verhaal wat ‘vele mensen zogenaamd hebben meegemaakt’….Hoe dan ook vond het leuk genoeg om in een van mijn columns te verwerken. En als ik morgen weer zo een smeuïge belevenis zou horen, dan zou ik deze wederom verwerken in een column, why not..En bedankt voor je compliment!!!

R@@F

Sarakim · 11 april 2004 op 18:05

Ik weet niet meer precies waar ik het vandaan heb, maar de kans dat het Van het Hek is is wel aardig groot denk ik. Of gewoon een mop inderdaad, maar het is inderdaad iets wat wel vaker weer ten ore komt 🙂
Ga er in ieder geval maar van uit dat het niet echt overkomen is met die vriend van je 🙂

deZwarteRidder · 11 april 2004 op 18:08

beste r@@F
ook ik kon hem al maar net wat je zegt…..
hetgeeft de mop net dat ietsepietsje meer als je inpakt in een “IK “verhaaltje..knap geschreven

Shitonya · 11 april 2004 op 18:10

De kern van dit verhaal, of moraal hoe het beestje ook heet… komt me ook erg bekend voor, maar zolang de column maar goed, dat is het belangrijkste, en dat is die 110 % ^_^

R@@F · 11 april 2004 op 18:25

Van het HEK zeg je, NU ken ik bijna alles van hem,maar dit niet.Maar als er een man rondloopt die weinig moeite met ‘pikken’heeft is hij het wel!!
R@@F

Sarakim · 12 april 2004 op 00:14

Ja daarom zei ik ook van het hek, het had gekund qua stijl zeg maar…ik dacht dat het heel misschien wel van de wereld draait door had kunnen gaan een verhaal van dat oude mannetje. In mijn gedachten had dat verteld kunnen zijn namelijk, maar zoals gezegd weet ik het niet meer zeker: ik moet mijn cabaretkast maar weer eens doorwerken, ken de voorstellingen niet meer uit mijn hoofd (schande!). Vandaag dus snel Jochem Meyer en Droog Brood bekeken. (daar zat het overigens dus niet in ;))

Ma3anne · 12 april 2004 op 08:53

Sjonge R@@f, je brouwt er weer wat van. Die eerste twee regels… wil je me dood hebben? Versli-hi-hikte me ook bij het lezen ervan, maar dan in warm een broodje kaas. :laugh:

viking · 12 april 2004 op 09:36

Via e-mail ontving ik zojuist bericht dat, wanneer ik naar paaseieren zoek, ik eens in mijn broek moest kijken. En waarachtig daar zaten ze. Nu niet meer. Na het lezen van deze moralistische kolder stuiteren ze vrolijk lachend door mijn atelier en ik zie daar de humor wel van in!

Top!

luckyleo · 12 april 2004 op 10:23

Wel jammer dat ik ook een soortgelijk verhaal al kende, maar wel erg leuk verpakt zo in je column!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder