Oh, was ik maar een sheikin. Dan nam ik een harem. Een harem vol met mannen wel te verstaan, die zorgvuldig bewaakt zou worden door vrouwen die in het verleden hebben bewezen niet van mannen te houden. Zelfs niet van de hele mooie exemplaren. Ik hoor niet bij dat selecte groepje. Ik hou van mannen. Niet eindeloos en voor altijd, maar meer tijdelijk. En tijdelijk is een ruim begrip. Dat kan jaren zijn, maar ook slechts een weekend of enkele uren.

Het voordeel van zo’n harem is dat ik zelf het heft in handen hebt. Wanneer ik eens geen zin hebt, hoef ik niets, maar wanneer mijn hormonen pieken hoef ik er zó maar eentje uit te pikken die past bij mijn stemming en zin. Wil ik lief, wil ik ruig, wil ik vaker of maar één keer? Voor iedere zin is er een geschikte man voorradig. Ik hoef niet meer op jacht, ik hoef mijn minaars niet op te trommelen, nee, ze zijn er gewoon, meteen, voor mij. Onvoorwaardelijk en trouw. De beschikbare mannen zijn natuurlijk uitgebreid gescreend op kwaliteiten. Je komt immers niet zomaar in mijn harem terecht.

Als eerste zijn ze getest op intelligentie. Misschien vraag je je af wat dát er nou toe doet tussen de lakens, maar ik vind het persoonlijk wel een toegevoegde waarde hebben. Een intellectuele kreun klinkt toch net wat anders dan die van een simpele ziel. En daarnaast is het ook prettig dat je na de daad nog eens van gedachten kunt wisselen met elkaar op een bepaald niveau. Anders is het zo stil in afwachting van de tweede ronde. Hij moet ook diepgang hebben, en mag zelfs een tikje spiritueel zijn. Maar ook niet weet té. Ik zit namelijk niet te wachten op een tantrisch orgasme.

Natuurlijk zijn ze ook getest op uiterlijk. Hij hoeft niet bloedmooi te zijn, liever niet zelfs, want dan kom ik er zelf zo slecht vanaf. Hij mag best een beschaafd buikje hebben, ik hoef niet te verdrinken in zijn ogen omdat ze zo mooi blauw zijn en ik hoef geen bodybuilder. Wel mag hij in het bezit zijn van een bepaalde mate van zelfvertrouwen. Dat is prettig. Een man die lekker in zijn vel zit. Je hoort mij niet klagen bij de exemplaren in het bezit van een sixpack of een stel prachtige gespierde benen en een lekker kontje, maar het is geen must. Variatie is gewenst. Ik eet per slot van rekening ook niet elke dag biefstuk.

Ook zijn ze zijn getest op humor. Mister Bean meldde zich ook aan maar die heb ik afgewezen, hij maakt me nerveus. Alles gaat fout bij die man en dat schept geen vertrouwen als potentiële minnaar. Ik hou ook niet van gemaakte lolbroeken. Mannen die het hoogste woord voeren en de ene na de andere mop tappen om de aandacht te krijgen. Nee, een man maakt bij mij een goede beurt wanneer hij adrem is. Wanneer hij met woorden goochelt en vrij associëren kan, wat tot lachwekkende opmerkingen kan leiden. Hij moet zichzelf niet te serieus nemen. Zelfspot en relativeren zijn een groot goed, ook in bed.

Mijn mannen zijn goed ingewerkt, zij kennen hun plaats.Wachtend op mijn vraag zich bij me te voegen brengen zij gezamenlijk hun tijd door binnen de muren van mijn kasteel. Ze mogen sporten, studeren, zonnen, lezen en schrijven, en zelfs op gezette tijden hun vrienden uitnodigen voor een hapje en een drankje, maar zelf drinken ze op dat moment geen druppel alcohol. Dat is niet goed voor de prestaties. Natuurlijk schenk ik ze wél een glaasje champagne in als voorspel, en ook bij het naspel, maar daar blijft het dan ook bij.

De regels zijn vooraf duidelijk.
Ik deel ze niet met andere vrouwen en na twee jaar worden ze weer ingeruild. Op deze manier blijven ze spannend en nieuw, de mannen in mijn harem en is er weinig gevaar voor hechtingsgedrag. Ik adverteer in de landelijke krant en hou selectieronden. Het is net Idols, de winnaars gaan door; de beste tien zijn voor mij.
Ze staan te dringen, rijen dik melden ze zich aan voor de vacatures. Niet zo gek wanneer je het goed beschouwt. Luieren, sporten, studeren, socializen én seks hebben in de baas zijn tijd.

Waar vind je dat nou?


18 reacties

WritersBlocq · 17 april 2005 op 08:17

😀 😀 Het is weer een echt lekker schrijvelarijtje, oftewel, een Champagneknaller!

Ma3anne · 17 april 2005 op 08:39

[quote]Ik zit namelijk niet te wachten op een tantrisch orgasme.[/quote]
Je weet niet wat je mist!

Kan me redelijk vinden in deze column, op een paar puntjes na. 😀

Mosje · 17 april 2005 op 11:01

Ben het met je eens Champagne, tantraseks is [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=1870]echt helemaal niets[/url]

En droom maar lekker verder.
😛

Angelique · 17 april 2005 op 11:04

[quote]Ik deel ze niet met andere vrouwen en na twee jaar worden ze weer ingeruild[/quote]

Ik heb er nog twee in de aanbieding, waarvan de twee jaar zijn verstreken :-D. Mijn mannen voldoen aan je profiel … 😀

[quote]Waar vind je dat nou?[/quote]

In mijn dromen …

Louise · 17 april 2005 op 11:59

Klinkt akelig aantrekkelijk, champagne, op dat vreselijk-beschikbare na.
Wat is er mis met een beetje jagen? 😉

Raindog · 17 april 2005 op 12:30

Het is net Idols maar het is me niet helemaal duidelijk wat er nou precies te winnen is. Pas maar op, straks krijg je nog een harem vol Jamai’s. Heus wel een aardig joch hoor, maar het profijt voor jou zou dan wel eens uiterst minimaal kunnen zijn, zeker als er geen drank geschonken wordt. Hooguit breek je je benen doordat je over de brillen struikelt.

Verder, erg leuk maar…… dream on ;-).

Kees Schilder · 17 april 2005 op 14:15

Een echte knaller deze column!! 😛

champagne · 17 april 2005 op 17:48

[quote]Wat is er mis met een beetje jagen?[/quote]

Ik mag als sheikin natuurlijk verder kijken dan mijn harem lang is…
Als ik op jacht wil, doe ik dat natuurlijk gewoon. 😀

sally · 17 april 2005 op 18:46

[quote]Mister Bean meldde zich ook aan maar die heb ik afgewezen, hij maakt me nerveus.[/quote]

Dat begrijp ik nu niet.
zo`n lekkere vent. 😀

leuk verhaal

Sally

pepe · 17 april 2005 op 19:12

Eerlijk gezegd moet ik niet denken aan zoveel mannen, ik neem genoegen met de drie die ik om me heen heb 😉

Weer erg leuk geschreven Champagne 😛

champagne · 17 april 2005 op 19:42

[quote]een harem vol Jamai’s.[/quote]

Ach Raindog, ik zit zelf natuurlijk in de selectiecommissie. En even een update voor jou als trouw kijkbuiskind: de laatste winnaar bij Idols was Boris…

…zou trouwens ook geen zeer doen, denk ik
😀

WritersBlocq · 17 april 2005 op 20:05

Boor ‘s

Raindog · 17 april 2005 op 23:10

En de lastige vragen ontwijken! Nee, leuk hoor!

😉

Wright · 18 april 2005 op 09:22

Mmm, klinkt zeer aantrekkelijk, Champagne..:-D

[size=xx-small]( Is zo’n harem aftrekbaar, belasting technisch gezien?)[/size]

viking · 18 april 2005 op 09:24

Weledelgeborene Champagne

Bij deze reageer ik op uw vacature d.d. 17 april 2005. Ik ben een explosieve bijna-veertiger met snelbrandend lont, tenzij regelmatig gekoeld met een kleine alcoholische versnapering, hou niet van sport, heb behalve HD geen hobbies, ben niet vooruit te branden, goedkoop in onderhoud en zindelijk. Ik ben slechts voor één ding te porren en dat liefst meermaals per dag en dat past, zo lijkt mij, keurig bij uw behoeften. Bij deze bied ik mij geheel kostenloos aan voor een 5-daagse proefrit met een optie voor één maand.

Goed gesprek geen bezwaar.

Met vriendelijke groet,

Viking

champagne · 18 april 2005 op 12:10

[quote]bied ik mij geheel kostenloos aan voor een 5-daagse proefrit met een optie voor één maand.[/quote]
Geachte Viking,
Ik voel mij zeer vereerd door uw aanbod, maar ik heb al een auto… 😉

Li · 18 april 2005 op 13:46

[quote]De beschikbare mannen zijn natuurlijk uitgebreid gescreend op kwaliteiten[/quote]

Als er een klusjesman tussenzit, wil je me dan na twee jaar even waarschuwen Champagne 😛

Li

Mup · 18 april 2005 op 13:51

[quote]Oh, was ik maar een sheikin[/quote]

Zo dacht ik vandaag, was ik maar een zwaan. Ik zag moeders op haar eieren (zeven stuks, het arme dier) en vaders die beschermend rondliep. Bijna hanig, voor zover dat kan bij een zwaan.
Moeders strekte zich even in het zonnetje, en kon met haar lange flexibele nek zichzelf bereiken en fatsoeneren waar ze maar wilde.

Samen alles zelf kunnen, eventueel drie maal daags en de rest naar behoefte…. Of toch die harem…ik ga er eens over denken.

Hoe dan ook, een lekkere column,

Groet Mup.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder