Het is een vrijdagavond in oktober en ik bevind me, zoals altijd, in mijn stamkroeg waar al mijn vrienden en kroegkennissen samenkomen om de week af te pilsen. Het gebral over werk, studie en politiek hebben we er in anderhalf uur wel doorheengejaagd. Daarna komen we, met flink wat drank in het lijf, steevast uit op ons favoriete gespreksonderwerp: sex.

Omdat ik de enige vrouw ben in dat groepje kerels is het natuurlijk mijn taak om mijn sekse tijdens deze gesprekken zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Deze avond vertelt Jeroen dat hij laatst in een opwelling zo’n doosje Durex Fiesta heeft gekocht. En nou wil hij wel eens weten wat vrouwen daar nou van vinden, van condooms met een smaakje. Ik hoefde er niet zo lang over na te denken, want deze discussie heb ik kortgeleden nog gevoerd met wat vriendinnen. Eigenlijk waren we het er al gauw over eens: vrouwen die ervan houden, lusten hem ook wel zonder smaakje en vrouwen die het niet willen, laten zich zéker niet overhalen door een stuk rubber met een synthetische aardbeiengeur en dito smaak. Je bent dan wel beschermd tegen soa’s, maar niet tegen een woeste partner als blijkt dat zo’n warme Calippo alleen je lachspieren stimuleert. Als wij het voor het zeggen hadden, waren er alleen reuk- en smaakloze condooms op de markt.

Ik wil zelfs zo ver gaan om te beweren dat condooms met een smaakje gevaarlijk zijn. Om maar eens een voorbeeld te noemen: de bananenvariant. De vorm is al hetzelfde, dus als hij dan ook nog naar banaan smaakt is de Chiquita verwarring compleet. Je komt toch minstens in de verleiding je tanden er eens goed in te zetten! Jeroen keek bij mijn uitleg van dit scenario erg angstig uit zijn ogen, en sloeg uit voorzorg maar vast zijn benen over elkaar om zijn zaakje te beschermen. De link tussen een aardbeiencondoom en Hubba Bubba kauwgom was trouwens ook snel gelegd, maar ik wilde hem niet te al erg op stang jagen…

Uiteindelijk rees de vraag: kunnen die condooms de prullenbak in of is dat smaakje toch nog ergens goed voor? Ik moest er even over nadenken, maar uiteindelijk kwam ik toch met een alternatieve toepassing: als het erg donker is en je bent met dat condoom aan het klunzen, omdat je hem misschien wel binnenstebuiten probeert af te rollen, dan is zo’n smaakje een heel handig feature. Gewoon even proeven. Als de buitenkant naar fruit smaakt is het goed, als het naar zaaddodende pasta smaakt dan moet je hem even omkeren…

Categorieën: Sexgein

2 reacties

Jeroen · 22 januari 2003 op 10:45

Eh… het gaat dus niet over ‘deze’ Jeroen, want ik gebruik geen Durex Fiesta 😛

Leuk stukje!

Kees · 22 januari 2003 op 19:37

Stil nou! Dat Fiesta verzinsel was juist om jou buiten schot te houden 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder