[b]S[/b]trak in mantelpak en de make-up, met een vermoeide, maar voldane uitdrukking op het gezicht, stapt ze de auto uit. Ze heeft een belangrijke dag gehad, maar alles is precies verlopen zoals gepland. Ze kan tevreden zijn. Met een wat zwaardere tred dan normaal wegens de knellende nieuwe pumps, loopt ze de parkeergarage door op weg naar de lift, die haar naar haar appartement moet voeren. Ze kijkt uit naar het moment dat ze haar veel te dure schoeisel uit kan schoppen en met een goed glas wijn achterover kan leunen in haar riante bad, met de heerlijke muziek van ‘A Balladeer’ op de achtergrond. “Goedenavond buurvrouw.”
Twee woorden, die haar gemijmer met piepende remmen tot stilstand brengen. Haar hart gaat sneller kloppen; ze heeft de stem herkend. Achter haar loopt haar waanzinnig leuke buurman. Ze heeft hem vaker gesproken en al vanaf het moment dat ze in dit complex is komen wonen, wil ze hem hebben. Niks meer. Niks minder. Gewoon voor een paar uur in haar bed vinden. Echter, vele jaren ouder dan dat zij is, gescheiden met een stel weekendpubers, zeer aantrekkelijk en uitermate succesvol, leek hij tot het type onbereikbare man te horen en heeft ze er -tot op dit moment- niet echt veel werk van gemaakt.

“Goedenavond buurman”, zegt ze met haar allercharmantste glimlach en haar meest verleidelijke stem, terwijl ze haar pas inhoudt en zich langzaam omdraait. Ze gaat wat rechter staan en negeert haar zeurende voeten. Ze weet dat ze er goed uitziet vandaag. Het is nu of nooit. Haar ogen fonkelen en ze probeert ‘seks’ uit al haar poriën te laten stralen.

In beweging en met een vlinderkwekerij in je maag, is het alleen moeilijk verleiden en het gesprek verloopt wat onhandig. Keuvelend over welbekende koetjes en kalfjes, met hier en daar wat verhulde toespelingen naar bloemetjes en bijtjes, zijn ze de parkeergarage uitgelopen en in de hal van het complex aangekomen. In de afgesloten ruimte komen de elektronen echter weer tot leven en ricochetten als gekken tussen hen in. De lucht trilt, als ze alle twee de post uit hun brievenbus halen. Met lichte zweethanden en een droge mond, stapt ze achter haar buurman aan de lift in, waar het, zodra de deuren zich geruisloos achter hen sluiten, ineens erg benauwd aanvoelt.

Haar ingewanden lijken te trainen voor het onderdeel turnen bij de Olympische Spelen.
De spanning slaat haar lam.
Ze weet niet zo goed wat ze moet zeggen.
Ze hapt naar adem voor de zoveelste onbenulligheid, maar voor ze het goed en wel in de gaten heeft, vliegen de rekeningen en reclamefolders door de lift. Ze wordt tegen de liftwand gepind, haar panty is ineens verdwenen en haar rokje zit onder haar oksels.

De lift heeft al enige tijd zijn bestemming bereikt en staat geduldig te wachten tot zijn passagiers naar een ander soort hoogte zijn geklommen. Enkele minuten en een daverend orgasme later, belandt ze weer met beide benen op de 4e verdieping.

Post wordt opgeraapt, stukjes panty gelokaliseerd, das, broek en rok rechtgetrokken, als de deur naar de realiteit open gaat. Ze stapt samen met de buurman naar buiten en ze lopen gezamenlijk nog een stukje op. Met een versnelde ademhaling en verhit hoofd, opent ze de deur naar haar appartement, terwijl hij een deur verder naar zijn sleutels staat te zoeken.
Voordat de schoenen uit kunnen, kijkt ze nog even opzij.
“Goedenavond buurman.”
“Goedenavond buurvrouw.”

Categorieën: Sexgein

17 reacties

Prlwytskovsky · 25 november 2007 op 20:54

Herkenbaar Beryl, en ik kan spreken uit ervaring.
Smeuïg neergezet, smaakt naar meer.

weathergir · 25 november 2007 op 21:20

Hatsiekiedeeee Berielke… Doe mij ook een buurman… Of ga je me vertellen dat Prlw de jouwe is (i.v.m. de herkenning)? 😉

Ok, ok, te flauw 🙄 zeker voor bij zo’n lekker verhaal! Keep ‘m coming, zou ik zo ondubbelzinnig mogelijk willen zeggen…

pally · 25 november 2007 op 21:54

Geinige column met een leuke uitsmijter, Beryl!
Alleen de eerste zin vond ik niet zo lekker lopen.
[quote]Strak in mantelpak en de make-up, met een vermoeide, maar voldane uitdrukking op het gezicht, stapt ze de auto uit[/quote]
‘de’ voor make-up maakt de zin wat kreupel en er staan onnodig veel komma’s.

Maar dat kwam misschien omdat ze de buurman nog niet in het vizier had en de knellende pumps. 😀

groet van Pally

Grumpy-old · 25 november 2007 op 22:28

[quote]De spanning slaat haar lam[/quote]

Vond ik een grappige zin, omdat ik eerste instantie dacht “ah, wat zielig voor dat beestje” 😆

Leuk verhaal

KawaSutra · 25 november 2007 op 23:25

Prima story Beryl, met een creatieve woordkeuze.

lagarto · 25 november 2007 op 23:28

………Slik……….

SIMBA · 26 november 2007 op 08:26

Leuk verhaal, lekker vlot geschreven!
[quote]In de afgesloten ruimte komen de elektronen echter weer tot leven en ricochetten als gekken tussen hen in.[/quote]
Geweldige zin!

lisa-marie · 26 november 2007 op 10:01

Ik heb het met heel veel plezier gelezen 😀

geertsjohn · 26 november 2007 op 10:10

Die buurman. Die heeft in de lift op het juiste knopje gedruk! 😡 Geinig verhaal, sex sells!

arta · 26 november 2007 op 10:19

😆
Geweldig!
Mooi geschreven, Beryl!
🙂

KingArthur · 26 november 2007 op 10:46

Goed geschreven met een aantal hele mooie zinnen ertussen.

champagne · 26 november 2007 op 12:37

Heerlijke column en het einde is top!

Anne · 26 november 2007 op 12:38

Superstuk 😀

dj_Eddy · 26 november 2007 op 15:08

Lekker vlot geschreven column. Het verhaal doet me een beetje denken aan die affaire tussen een wethouder en een raadslid in Nijmegen. Ze zouden seks gehad hebben in het fietsenhok van het gemeentehuis.

Beryl · 26 november 2007 op 16:11

@ Allemaal: Bedankt voor de positieve reacties! Was een experimentje van mijn kant; weer eens wat anders dan schrijven over dementie, (zelf)moord en psychische stoornissen… 😉
Vond het grappig om te doen en met al deze leuke reacties, moet ik misschien eens na gaan denken over een vervolg… (misschien een rendez-vous in het fietsenhok?!) 😀

@ Pally; bedankt voor de kritische noot! Je hebt helemaal gelijk.

Mup · 26 november 2007 op 16:29

Lekkah 😉

Groet Mup.

WritersBlocq · 18 december 2007 op 11:56

[quote]Keuvelend over welbekende koetjes en kalfjes, met hier en daar wat verhulde toespelingen naar bloemetjes en bijtjes, [/quote]
Dit is toch een zin om te tongen!

Geilweldug verhaal, supergoed geschreven en wat mij betreft had het de CvdM mogen zijn. Ben blij dat ik hem nu alsnog lees.

Ciao, Pau

Geef een reactie

Avatar plaatshouder