Sneu misschien, maar mijn oude vriendje is meteen na de ontmoeting met de nieuwe, in een laatje beland. Hij kon mijn levenstempo niet meer bijhouden, ik ging me steeds meer ergeren aan zijn ouderdomskwaaltjes. En hij miste een belangrijke eigenschap: hij kon niet surfen. Dat mijn nieuwe vriendje daar juist speciaal op gebouwd is, was de reden dat ik voor hem viel. Mijn nieuwe Fin heeft, naast een enorm geheugen, zin in de gekste avonturen. Aangezien ik van het type ongeduldig ben – nieuwe schoenen trek ik het liefst onmiddellijk na het afrekenen aan, bijvoorbeeld – liet ik me zaterdagmorgen, meteen nadat hij me gewekt had, door hem verleiden. Samen namen we een duik in de oceaan, die internet heet. Het hele weekend zijn we bezig geweest, om alle mogelijkheden te verkennen. Hij liet me mijn eigen website zien en legde me uit hoe ik e-mails kon ontvangen op zijn brede scherm. Heerlijk! Zelfs Twitteren bleek opeens voor mij weggelegd.

Op maandag bracht de postbode een dikke brief van T-Mobile. Slik! Mijn nieuwe abonnement – inclusief onbeperkt internet – gaat pas op 12 mei in. Dat betekent, dat ik wel kan internetten met mijn nieuwe vriendje, maar tegen betaling van een euro per Mb. Ik ben wel benieuwd wat het afgelopen weekendje stoeien me gaat kosten. Misschien blijkt slank, stevig en prachtig vriendje wel tevens een heel duur vriendje!

Categorieën: Verhalen

Avalanche

Zit nooit om woorden verlegen. http://tekstfontein.com

9 reacties

SIMBA · 21 maart 2010 op 15:16

:hammer: :hammer: Liefde maakt blind!

trawant · 21 maart 2010 op 15:44

Ach, de liefde mag wat kosten, toch?
Leuk 2e deel, maar qua lengte had ‘t ook wel in een keer gekund ,denk ik.
Of besloot je na deel 1 pas aan het 2e te beginnen? :stom:

Avalanche · 21 maart 2010 op 16:48

[quote]Of besloot je na deel 1 pas aan het 2e te beginnen? [/quote]

Betrapt! 😉

lisa-marie · 21 maart 2010 op 22:27

Liefde op het eerste gezicht :hammer:

pally · 22 maart 2010 op 12:37

Slaap je al met hem? Of nog te intiem? 😆

groet van Pally

Avalanche · 22 maart 2010 op 13:48

Al vanaf de eerste ontmoeting. Ben niet zo preuts. :hammer:

Prlwytskovsky · 22 maart 2010 op 15:48

[quote]maar tegen betaling van een euro per Mb[/quote]
Dan kun je beter bij elkaar kruipen. Dat is butgetair aantrekkelijker. 😉 Hoewel ….

Ontwikkeling · 23 maart 2010 op 12:44

‘k Had niet gedacht dat ik ooit nog eens verslaafd zou raken aan een feuilleton omtrent een mobiliese telefoon…
Erg leuk! :lach:

LouisP · 23 maart 2010 op 22:28

Avalanche,

drie keer gelezen en nog steeds denken dat ‘t over nen echte vent gaat……msar gelukkig ‘t is maar ‘n apparaat….toch?

grappig!
Louis

Geef een antwoord