Pro Juventus

Zakken wij als Nederland zijnde steeds verder weg in onze poging tolerant te zijn?
Is deze fictieve brief dan ons voorland ?

Obdam, 20 april 2034 Aan: Koning Kees.
Paleis Loevensteijn

Majesteit,

Mede namens mijn vrouw wilde ik u dankzeggen voor het bezoek hetwelk u aflegde in verband met het 60 jarig huwelijk van mijn echtgenote en ik alhier in het verzorgingstehuis
“Avondrooth”
Wat mijn vrouw het meest opviel was de innige band tussen u en uw vriend/partner.
Ook zijn uitermate goed gekozen kleding en make-up kon haar goedkeuring wegdragen.
Ach ach als we dan terugdenken aan 2-2-2002 toen met uw ie huwelijk tussen U en uw echtgenote Maxima, dat heeft ons toen echt ontroerd, dat verdriet van haar, daar in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.
Natuurlijk was de vreugde compleet toen bekend werd dat Maxima zwanger was. Toen 7 maanden later bekend was dat dit via kunstmatige Inseminatie had plaats gevonden, snapten wij best dat dit veel vragen opriep bij de mensen,maar, zelf gingen wij er vanuit dat dit niet lag aan uw gesteldheid doch dat uw drukke bezigheden uw geen tijd gunden om dit via natuurlijke weg te doen. En geef toe de grote fout lag toch bij het Academisch Medisch Complex in Maastricht die de verkeerde zaad-donoor had geleverd voor het verwekken van prins Koos.
Tevens is het zo dat dit ons uniek maakte in de wereld want waar vind je dat een blanke Koning/vader met een zwarte Prins/zoon.?
Geschokt waren wij dat in 2012 bekend werd dat U en maxima uit elkaar zouden gaan.
Dit is naar onze mening de schuld van het weekblad Prive die zo uitvoerig schreef over de verhouding die prinses Maxima toen had met de toen 92 jarige Aart Staartjes. Het feit dat hij het liefst aangesproken wilde worden met de titel “Meneer Aart” is geen reden om zo negatief over hem te schrijven, vonden wij.
En laten wij wel wezen, het was slechts 14 maanden later toen u uw partner Joost ontmoette
Dit gaf tevens aan dat men ook in die tijd in Staphorst ervan overtuigd moet zijn geweest dat geloof geen reden mag zijn om het Koningshuis zijn partnerschap te onthouden..
Geluk is een mooi iets dat zie je nu wel nu Maxima na het overlijden van Meneer Aart al snel ging samenwonen met Jamai en zij samen een brillenwinkel begonnen in Oterleek.
Wij zijn dankbaar dat u samen met uw partner Joost de geruchten gedeeltelijk heeft kunnen ontzenuwen dat u uw diploma “watermanagement “ zelf gefabriceerd zou hebben op de computer. Mijn vrouw zegt altijd – als ze uw partner Joost ziet dansen in het programma” Nederland danst Volksdans”- als ik een zoon zou hebben met een andere geaardheid en hij zou net zo vriendelijk zijn als uw partner Joost dan zou ik daar best vrede mee hebben.
Ook voor ons was het uiteraard wennen toen u via het internet bekendmaakte aan de bevolking dat u niet langer Willem Alexander genoemd wilden worden en de voorkeur gaf aan de naam van uw grote voorbeeld Kees (van Kooten.), die immers ook zo goed typetjes kon nadoen.
Enfin, wij hopen dat u een goede reis terug gehad heeft naar Kasteel Loevensteijn en mochten wij ooit in de buurt zijn en er een regeling zijn voor wat betreft de bezoekers
prijzen voor 65-plussers dan zullen wij u zeker met een tegenbezoek vereren.
Tevens verzoeken wij u de hartelijke groeten over te brengen aan uw grootvader Prins Bernhard en hem te feliciteren met zijn 120 e verjaardag.
Rest mij af te sluiten met een welgemeend “Leve de Koning”
Uw dienaar
Rich@Rd


deZwarteRidder

Schrijver van de columnbundel: "Misschien word ik wel honderd en andere enge gedachten"

4 reacties

Kees Schilder · 19 november 2003 op 12:04

geweldig!
groet
kees

Godspeed · 19 november 2003 op 14:07

[quote]En geef toe de grote fout lag toch bij het Academisch Medisch Complex in Maastricht die de verkeerde zaad-donoor had geleverd voor het verwekken van prins Koos.[/quote]

Uit betrouwbare bron, heb ik vernomen dat ze in Maastricht het zaad verwisselt hebben, met het zaad dat voor DNA onderzoek aanwezig was. Het zaad kwam van een verkrachtingszaak op het plaatselijke asielzoekers centrum. Tijdens een uit de hand gelopen gangbang met een ontvoerd schaap van de plaatselijke boerderij. Er zijn 78 verschillende zaadcellen in het schaap aangetroffen.

Wie nu de echte vader van Koos is kan, men niet meer vaststellen omdat alle vluchtelingen weer zijn terug gestuurd naar hun land van herkomst.

Godspeed:pint:

pepe · 19 november 2003 op 19:59

Schitterend, kan ik zeggen met smile op mijn gezicht 🙂

Levellae · 20 november 2003 op 19:15

jaja, complimenten! Erg humoristisch en goed geschreven. Ietwat verwarrend af en toe, maar dat maakt het een uitdaging om te lezen!

gr. E.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder