Iedere vrouw heeft zo haar eigen eisenpakket voor een man. Groot, gespierd, bruine ogen, blond haar en ga zo maar even door. Ik heb daar natuurlijk ook over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik niet echt specifieke eisen heb aan een man, behalve dat het een onwijs lekker ding moet zijn.
Blond haar, bruine ogen dat maakt me niet uit, hij moet gewoon lekker zijn.
Van binnen zijn er natuurlijk ook genoeg eisen waaraan ‘hij’ moet voldoen, maar daar gaat het nu even niet om. Want laten we eerlijk wezen, je kijkt als eerste naar zijn uiterlijk. Je wilt toch geen oerlelijke vent?
Als hij maar lief is, is niet mijn lijfspreuk. Het lijf is de spreuk die mij betovert.
De McSteamy’s en McDreamy’s heb ik al eerder genoemd en daar ben ik ondertussen een beetje overheen gegroeid. Nog even voor de onwetenden onder ons, McSteamy is een man die zich niet bindt en waar je hete seks mee wilt en McDreamy is de ideale man waar je mee wil trouwen.
Het is nu de Gilletteman.
De mannen in de reclames van Gillette zijn om te smullen.
En dan die zachte baby huidjes, heerlijk.
Toen ik deze nieuwe ingeving aan mijn broertje vertelde zei hij: ‘Goede keus, zo’n voetballer.’ Ik keek hem verbaasd aan en antwoordde:’Voetballer? Ik zeg toch net Gilletteman’. ‘Dat zijn profvoetballers’, antwoordde mijn lieftallig broertje droog.
Nu verandert mijn blik op de gladgeschoren man ineens. Ik twijfel, is dit goed of slecht? Wacht even..laat me denken. Ik geloof dat ik het wel fijn vind, zo’n profvoetballer. David Beckham is ook niet verkeerd en een leuk salaris erbij..doe mij die maar!
Over het uiterlijk was ik al uit, nu is het dus een profvoetballer, goede baan dus, met als bijverdienste wat reclame werk. Zo één keer in de zoveel tijd naar een andere club, AC Milaan bijvoorbeeld. Heerlijk winkelen kan je daar, manlief geld verdienen en ik geld uitgeven. Dan bijvoorbeeld Manchester United, ben gek op Engeland.
En buiten Europa is ook geen probleem. Ik ben gek op reizen.
Alleen als ik dan denk aan voetbalvrouwen zoals Sylvia of Victoria, dan voel ik een lichte golf van misselijkheid omhoog komen en pass ik liever.


11 reacties

Garuda · 6 maart 2009 op 17:14

Het is ook heerlijk hoe de media de man laat zien. Want ik weet een ding zeker, als er geschoren moet worden op dagelijkse basis dan komt er echt geen zachte baby huidje bij kijken…heerlijk dat schuurpapapier! 😀

Maar ach, als mij dat vrouwen oplevert, dan ga ik nu nog naar de winkel! O ja,…moet ik eerst nog geld hebben natuurlijk.

LouisP · 6 maart 2009 op 19:19

hoi,
mijn vrienden lezen deze reactie toch niet dus kan ik gewoon schrijven dat ik het best leuk vind om het te lezen.

Leuk

L.

maurick · 6 maart 2009 op 19:44

Leuk en lekker luchtig.
En vergeet niet dat goede balcontrole ook erg belangrijk is. :hammer:

Neuskleuter · 6 maart 2009 op 21:04

[size=xx-small]In voetbalbroeken kan je nog een beetje inschatten met welke maat je te maken hebt. Size does matter, babe. [/size]

Ik houd trouwens niet zo van generaliserende uitspraken als ‘iedere vrouw heeft zo haar eigen eisenpakket.’ Ik pas die van mij wel aan op het moment dat mijn stuk voorbij komt.

Je stuk voelt wat bloggerig aan, ik denk omdat het als een eerlijke, regelrechte overpeinzing overkomt. Met wat mooiere zinnen, metaforen of sterkere overdrijving kan je het wel tot een column maken. Ik moest wel weer lachen om die voetbalopmerking van je broertje.

@LouisP: 😆

Mosje · 6 maart 2009 op 21:05

Die dubbele s in het op twee na laatste woord, is dat een ongelukje? Of heb jij zowel brains als balls?
😀

Ma3anne · 6 maart 2009 op 23:09

Heerlijk stukje. Het heeft bij mij erg lang geduurd, maar nu tegen mijn zestigste begin ik het door te krijgen: je hebt helemaal gelijk! :hammer:

Dees · 7 maart 2009 op 08:32

Hm, heb van zo’n proefvotballer (reeds bezet, sorry) ook gehoord hoe het eraan toe gaat op reisjes enzo. Je moet dan niet van het jaloerse type zijn Marley. Leuk stukje, lekker weghappen in een Giletteman met ballen 😀

Marley_jane · 7 maart 2009 op 11:32

dank jullie wel voor de reacties!

@Mosje : Brains & balls dus hahaha 😉

doemaar88 · 8 maart 2009 op 11:21

[quote]David Beckham is ook niet verkeerd en een leuk salaris erbij..doe mij die maar![/quote]
Ik betrap hier wel degelijk een tweede Sylvie of Victoria! 😉

Leuk stukje, deze zin vond ik goed gevonden

[quote]Als hij maar lief is, is niet mijn lijfspreuk. Het lijf is de spreuk die mij betovert.[/quote]
😀

Prlwytskovsky · 8 maart 2009 op 13:19

Mijn eisenpakket voor een vrouw is dat zij geen eisenpakket heeft.

@Ma3: 60? Goh. Ik had je veeeeeeel jonger geschat?

Mien · 9 maart 2009 op 09:36

Een geladyshavede voetballer?
Het zijn al zo’n gladde mietjes?

Dan liever een stoere geborstelde curlingboy met goede bankrekening in Italie, Engeland or wherever!

Bold is ugly!

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder