Afgelopen week was onze trouwdag, we zouden de kinderen uit logeren sturen en samen gaan uit eten bij ons favoriete restaurant (jugoslavisch) vlak over de grens in Duitsland. Daarna gezellig nog een pilsje drinken, en dan misschien wel weer een romantische afsluiting, met uitwisseling van lichaamsvloeistoffen.:love::kiss: Onderweg naar het restaurant hadden we de eerste tegenslag, de ruitenwissers van mijn auto besloten om na inschakeling niet te starten. Omdat we een beetje laat waren zou mijn vrouw tijdens de rit de zekeringen controleren, wat resulteerde in een kerstboom op het daschbord, alle controle lampjes begonnen te knipperen toen de verkeerde zekering werd verwijderd. Toch maar even gestopt bij een tankstation, en zelf maar even de zekeringen gecontroleerd. Alle zekeringen waren in orde, maar de ruitenwisser deed het nog steeds niet. Gezellig, in de regen op weg naar een romantisch uitje, daar sta je dan met je auto. Nu heb ik wel eens gehoord van zelfdenkende elektronica, en mischien zat deze ook wel in deze amerikaanse auto. Ik zeg tegen mijn vrouw, dat indien er aan deze auto iets kapot gaat dit altijd heel duur wordt ( vb. het plastic kapje van het achteruitrijd licht kost 110 euro) Ik rijdt dus zonder dit kapje, heb wel een schroevendraaier in de auto, om eventueel bij een gelijksoortig model, het zelfde kapje te “lenen”.
Ik stel dus voor om de auto maar in brand te steken en dan de verzekering de dagwaarde te laten uitkeren, en prompt beginnen de ruitenwissers weer te wissen. De ontvangst op de radio is ineens ook een stuk beter. Het lijkt dus dat de zelfdenkend elektronica, eieren voor haar geld heeft gekozen en heeft toch maar besloten om nog even haar diensten te bewijzen.

Aangekomen bij het restaurant, staat ons tafeltje al te wachten, maar ik voel me slap worden en kom erachter dat ik de hele dag nog niets gegeten had. (vergeten)
De kelner vraagt of we iets willen bestellen, en ik leg hem de situatie uit, en vraag hem om zsm iets te eten te regelen. Doe mij maar en Erdinger Weissbier (0,5 liter) een tonijnsalade, gulashsoep en een zagrebschnitsel. De 2 salades (veel witte kool) die bij het hoofdgerecht horen worden meteen geserveerd, aangezien ik had aangegeven dat ik erge honger had. Ik heb beide opgegeten, daarna de tonijnsalade waar een aanzienlijke hoeveelheid rauwe uien bij zaten, de gulasch soep was uit de kunst en heerlijk pittig, en de schnitzel werd geserveerd met gebakken uien en speciale kruiden.
Alleen de hoeveelheid was extreem, de schnitzels zijn over de grens een stuk groter dan men in Nederland gewend was maar om daar nog ca. 2-3 cm dik de gebakken uien op de draperen was misschien wel iets te veel van het goede.

Na thuiskomst zijn we meteen naar onze hobbykamer gegaan, en hebben we ons meteen ontkleed om de avond met veel spektakel te eindigen. Ik liet mij op het bed vallen, en keek hoe mijn vrouw zich ontkleedde. Toen hoorde ik :warn:PFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTT en daarna is alle herinnering aan een spektakel weg. S’morgens vroeg om 8.00 uur werd ik wakker, alleen in bed, mijn vrouw bleek achteraf op de kinderkamer te slapen.:sleep:

Het blijkt dat witbier in combinatie met witte kool, tonijn, rauwe uien, gulaschsoep, veel gebakken uien, een chemisch proces in werking zetten waar een rampenplan voor van toepassing moet zijn.:hammer:
De gassen die door deze combinatie worden geproduceerd, zorgen ervoor dat je acuut in een diepe REM slaap valt en 6-8 uur later uitgerust wakker wordt. Mijn vrouw had het geluk dat ze bij de deur stond en kon nog net de kamer verlaten. Gelukkig dat we beide niet roker zijn, anders had dit heel anders kunnen aflopen.;-)

De groeten uit Limburg,

Godspeed
:pint:


2 reacties

viking · 31 juli 2003 op 09:47

Beste Godspeed,

U wijt uw scheetje aan overmatige consumptie van Erdinger, uien, witte kool enz. Edoch, dit berust op een misverstand. In deze situatie is enkel de gulashsoep de veroorzaker van dit ongemak. Het zit namelijk zo:
Gulasch is een samentrekking c.q. verbastering van de woorden Gaul en Arsch, respectievelijk paard en reet in der Deutschen Sprache. Het is algemeen bekend dat paardenreten enorme hoeveelheden wind kunnen laten waarmee hele volksstammen kunnen worden verlamd. Dit verklaart tevens waarom jonge meisjes zo’n affectie aan de dag kunnen leggen voor paarden, vooral hengsten, het verdovende effect van deze winden schijnt verslavend te zijn (betracht hun oogopslag in bijzijn van een edele viervoeter). Dit heeft dus geen sexuele achtergrond zoals vaak ten onrechte wordt beweerd.

Nu kan het in sommige gevallen gebeuren dat na de dood van een paard de geest, zo u wilt de ziel, van het edele dier weigert naar de eeuwige graslanden te vertrekken en zich blijft manifesteren in dit ene kleine lichaamsdeel, de paardenreet ofwel Gaul-Arsch. Zoals ik al zei kennen wij deze vlezige lekkernij beter onder de naam goulasch of gulasch. Het wordt gegeten als vleesgerecht of als soep. Welnu, het lijkt mij evident dat u slachtoffer bent geworden van een paardenpoltergeist in de vorm van een actieve paardenreet welke tot soep is verwerkt en welke zelfs na consumptie actief is gebleken. Een geruststellende factor is dat uw ega zich nog niet in uw slaapkamer bevond ten tijde van de ontlading. Dit had verstrekkende gevolgen kunnen hebben gehad. Tijdens het uitwisselen van lichaamssappen kan het namelijk gebeuren dat de gassen een nieuwe ‘host’ zoeken. Aangezien tijdens de daad uw lichaamsopeningen relatief dicht bij elkaar zitten, had het dus kunnen gebeuren dat de paardengeest zich toegang verschaft tot uw vrouw via haar sterretje 69. Dit betekent in de praktijk dat de gassen haar lichaam zullen verlaten via haar mond. Ik verzeker u dat u een rampzalig lot bespaart is gebleven.

Met hoogachting,

Viking

Godspeed · 31 juli 2003 op 11:06

Viking,

Bedankt voor deze uitermate logische verklaring van het ongemak wat mij afgelopen weekend is overkomen.

Nu moet ik je wel even waarschuwen dat ik de laatste gasontlading heb gehad buiten in de tuinstoel. Aangezien jij daar enkele uren later in hebt plaats genomen is zeer wel mogelijk dat de er via het tuinkussen, wat een uitermate absorberende werking heeft, de paarden poltergeist zich heeft verplaats naar volgende gebruiker van die stoel.

Dat was jij namelijk, en ik heb sindsdien geen problemen meer gehad op het gebied van gasontladingen die vallen onder het Nationaal rampenplan ($5 sub 7.)
De brandweer heeft na metingen kunnen bevestigen dat er geen gevaar voor de volksgezondheid meer aanwezig is, en heeft ons dorp weer vrijgegeven voor normaal verkeer.

Groetjes,

Godspeed
:pint:
:laugh::laugh:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder