De telefoon rinkelde, en Trees legde snel haar net gedane boodschappen op de salontafel, graaide naar de telefoon en plofte gelijk op de bank. “Ja, hallo, met Mandy” ,ze had een melding voor een seksgesprek. “Hoi meesteres met Erik, ik ben stout geweest”, sprak hij op zachte toon. Hup daar gaan we weer”, dacht Trees verveeld. Ze hield niet van SM en had er ook totaal geen kaas van gegeten. Maar door de telefoon was dat euvel weg te poetsen met heel veel fantasie. En dat had ze in de loop der jaren als sekslijntelefoniste wel geleerd. ‘’Bent u een meesteres mevrouw Mandy”?
“Ja”, sprak Trees nu op strenge toon. De kunst was om deze man nu heerlijk lang aan de telefoon te houden, zodat haar minuten lekker aantikte en haar saldo wat opgeschroefd zou worden. Meestal vertelde ze gelijk dat ze niet in was voor Sm gesprekken, maar haar saldo was nou deze maand niet echt hoog, dus vooruit maar.

“Heeft u leren laarzen aan”? Trees keek naar haar roze pantoffels, en meldde dat ze die inderdaad aanhad. “Laat uw hakken eens op de vloer horen tikken”?
Dat was even improviseren, want er lag vloerbedekking. Dus pakte zij een pen en tikte op de maat van de klok met de pen op het eiken telefoontafeltje, dat naast de bank stond. ‘’O lekker meesteres, wilt u mij nu straffen”? ‘’Wat heb je gedaan dan”?

“Ik heb in mijn broek geplast”! Gatver, weer zo’n zeikerd! ‘’Oké je hebt straf verdient, op je knieën voor mij zitten”! En een strenge toon deed wonderen, zij hoorde dat de man aan de telefoon alles deed wat zij hem opdroeg. Dit kon nog een lang gesprek worden. De lol kwam er langzaam in bij Trees.
‘’Krijg ik nu billenkoek”?, bedelde de man. Ja, dat kreeg hij. Maar Trees keek ondertussen de huiskamer rond, om te kijken waar ze hem mee kon meppen. Aha, ze had het. ‘’Zal ik jou eens een afstraffing geven, jij vies mannetje. Jij vieze oude zeikerd, om zomaar in je broek te plassen. Vetklep, viezerik”, Trees kreeg echt lol in haar rol als dominante tante, die het even voor het zeggen had. En dat liet ze blijken.
Ze hoorde de man kreunen en smeken om genade, en Trees pakte vol overgave haar net gehaalde pak koffie van de tafel en begon op de salontafel met de koffie te meppen, ondertussen de telefoon dichtbij het geluid houdend. Helemaal in haar rol mepte ze het pond koffie op de tafel, en de man kreunde en smeekte van genot.
Het geluid werd steeds harder, totdat met een plof het pak koffie uiteenscheurde en een pond koffie verspreid over de tafel en vloerbedekking lag. Koffie overal, haar witte vloerbedekking had een donkere laag. Trees zuchtte eens, en vroeg of Erik nou genoeg had. ‘’Nee meesteres, ik wil nog meer”.
“Dan moet je straks even terugbellen, mijn koffie is op”.


klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

7 reacties

Mup · 18 mei 2007 op 15:54

De uitsmijter is leuk, zal een mooie anti-climax gegeven hebben. De ‘echte’ praktijk van de telefoonseks is niet nieuw meer.
Even kommaneuken; De “aanhalingstekens” staan niet allemaal lekker, soms laat je er een weg, en je hebt er een voor een vraagteken staan. Krijg ik nu ook wat tikken op mijn banksaldo?

Groet Mup.

Bitchy · 18 mei 2007 op 17:20

hahahaha het zal wel aan mij liggen, maar mijn fantasie ging met me op de loop. Leuk stukje!

Dees · 18 mei 2007 op 18:16

Leuk gevonden. Ik vind de uitsmijter ook leuk, iets te abrupt misschien, maar ach, kniesoor…

Totaal iets anders van jouw hand trouwens, ook leuk.

SIMBA · 18 mei 2007 op 19:01

“En als de koffiejuffrouw het wil…ligt alles stil..”
Leuk verhaal!

KawaSutra · 18 mei 2007 op 19:19

Volgende keer caffeïnevrije koffie gebruiken, is minder verslavend. 😀

schoevers · 18 mei 2007 op 20:32

Het kan niet anders of deze koffie moet van
(K)anus en Frunnik geweest zijn.
Leuke ongefilterde column, klapdoos!

Prlwytskovsky · 19 mei 2007 op 00:09

Ai ai ai wat een ellende Klaproos, uuhhh Doos.
Leuke story joh. 😆

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder