Mijn poging om een verhaal voor de categorie sexgein te schrijven over mijn belevenissen tijdens een vakantie in de USA is in eerste instantie door de redactie van Column X geweigerd, aangezien mijn iets te gedetailleerde beschrijvingen niet door de beugel konden voor het jongere lezers publiek. Vandaag ga ik in de herkansing en zal een aangepaste versie van het verhaal aanbieden. Het gebeurde in Daytona Beach tijdens het alom bekende Bike Week Evenement.

In Gill’s Pub 44 keerden we elke avond terug om onze laatste alcoholische versnaperingen te verorberen. Het was vandaag mijn beurt om terug te rijden naar onze camping en er zat voor mij maar weinig op om mij te bezondigen aan Bud Light.
De Pub stond bekend als eens sportscafé met een wand met ca. 50 TV toestellen waar alle sportkanalen tegelijk werden bekeken. Opeens zie ik de wagen van Jos Verstappen over het beeldscherm flitsen, hoe is het mogelijk op zaterdag avond. Na een korte bezinning bleek dat we live naar de GP van Australië aan het kijken waren samen met enkele honderden andere bezoekers die elk hun eigen programma volgden.
🙂

Er was alleen een dame die steeds weer voor ons toestel ging staan en als J.V. Fan sprak ik haar aan en een boeiende conversatie met de dame in kwestie begon. Het gemiddelde niveau in het land van onbegrensde mogelijkheden betreffende Nederland is dat wij nog op klompen lopen en dat er overal windmolens staan. Na enige uitleg van mijn kant, dat we de klompen nu meestal in de kast laten staan, was haar interesse in mijn persoon gewekt.
🙂

Tijdens de rit naar huis fluisterde ze allerlei opwinderde woordjes in mijn oren. Deze vrouw was geil en ze kon niet wachten tot we bij haar waren. Ze begon aan mijn broek te friemelen en ik probeerde zo snel mogelijk bij haar thuis te komen. Bij haar huis aangekomen slopen we stilletjes naar binnen, want haar kinderen mochten niet wakker worden.
😕

Toen we in haar knusse woonkamer kwamen zag ik in het licht van de straatlantaarn, dat er overal foto’s van haar familie inclusief manlief op de kast stonden. Wat zou er gebeurd zijn, gescheiden, mischien wel weduwe gingen door mijn hoofd. Mijn gedachten werden abrupt afgebroken, toen zij op haar knieën voor mij had plaats genomen en mijn broek open maakte. Wat er daarna gebeurde valt onder het de censuur 16+.
😉

Ik voelde een hoogtepunt naderen toen ik op mijn schouders werd geklopt. Ik keek over mijn schouder en zag tot mijn schrik haar man achter mij staan. Wat ben jij met mijn vrouw aan het doen, vroeg hij met een slaperig gezicht.
😮

Een acute penisverslapping trad op, en aangezien hij blijkbaar nachtblind was, heb ik als een geschrokken konijn het hazepad gekozen. Als een volleerde Jos Verstappen ben via de grindbak (lees: tuin) zonder traction control maar wel met grote spoed de nacht in gereden.
🙁

Terug gekomen in de kroeg zat mijn vriend nog te wachten, Verstappen was uitgevallen, ik geloof in de grindbak, de avond was naar de klote. We zijn maar terug gegaan naar de camping, en ik heb aan het kampvuur al nippend aan een fles zelfgestookte wiskey van een buurman mijn verdriet verdronken.
:pint:

De volgende dag was het wel prijs, zoals beschreven in de Column [url=http://www.examedia.nl/columnx/zoek.html?nummer=1172]”Bike Week ’96″[/url] (archief)


1 reactie

gast · 27 januari 2003 op 22:54

hehehehehe
lucky bastard
😆 😆 😆 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder