Een goede kennis (W.) van mij vroeg mij in het verleden wel eens om op zijn huis te passen als hij op vakantie ging. Hij was niet onbemiddeld, met een Holding op op Curacao en tig BV in Europa en Zuid Afrika en de daarbij behorend onroerende goederen. Hij was erg zuinig op zijn spulletjes, en verzamelde alles, of beter hij gooide nooit iets weg, en vroeg mij ooit of ik niemand wist die zijn zwemvliezen kon repareren.( ze waren bij de hak uitgescheurd) Ik bekeek de zwemvliezen en merkte op dat ik ooit de zelfde had gekocht in Spanje. Ik ook zij hij, deze in 1964 op Mallorca, de reparatie was 5x duurder dan een paar nieuwe. Hij rijdt vandaag nog steeds rond in zij Mercedes 450 SEL 6,9 uit 1978. Voor de kenners dit is zo’n auto waar ooit bij Sonja Barend iemand antwoordde op de vraag als je moet kiezen tussen je vrouw en je auto, hij antwoordde: de auto, vrouwen zijn er genoeg, van deze auto zijn er nog maar enkelen.

Nu denken jullie waar wil Godspeed nu eigenlijk heen met deze inleiding.
Nou hier komt die, het enige wat hij wel ooit weg heeft gedaan is zijn eerste vrouw. ( Wie niet , trouwens) Hij had dus ook een veel jongere vriendin ( 18 jaar) jonger) en kreeg hier ook enkele kinderen mee. Deze zijn samen met mijn kinderen opgegroeid, en als zij hun de zomer in hun appartement in Monaco gingen doorbrengen werden wij altijd gevraagd om te house-sitten.

Hij woonde op stand, in een mooie villa midden in een kleine stad in Limburg, met alle luxe en comfort. Zwembad, Sauna, Whirlpool, Zonnebank een eigen Fitness studio. Natuurlijk een poolbiljart in de kamer en op elke slaapkamer een en soms 2 waterbedden, met verschillende stabiliseringen. ( 0% 60 % en 80%)

Nu zullen jullie denken waar komt nu de link naar [b]Sexgein[/b]. Nu enkele jaren geleden toen ik mevr. Godspeed pas ontmoet had, werd ik wederom gevraagd om te house-sitten. Voor het vertrek zei zijn vriendin nog, nou Godspeed amuseer je en probeer alles maar uit.;-)

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd, en aangezien ik in die tijd last had van AE-tjes (Acute Erectie) en Mevr. Godspeed hier de aanstichter van was hebben we het hele huis helemaal doorgeneukt. Op ieder vierkante meter hebben we minsten 1 keer de liefde bedreven. Alle waterbedden hebben we geprobeerd, waarbij de 0% stabilisering mijn favoriet was. 1 x stoten betekend minimaal 5 x nagenieten zonder inspanning. Bedenk het maar, we hebben op elke plek gedaan, op het aanrecht, diepvries, wasmachine, droger,zwembad etc……..

Ook in de fitness ruimte met de zwartglanzende met rood leer afgewerkte apparaten hebben we het gedaan, en vaker dan 1 keer.

Nadat ze terug waren gekeerd van vakantie en wij weer gewoon in ons rijtjes huis woonden kreeg ik bezoek van zijn vriendin.
Wat hebben jullie met de nieuwe fitnessapparaten gedaan, die waren s’morgen op de dag van ons vertrek geplaatst en nog nooit gebruikt, en nu zitten er allemaal witte vlekken in het rode leer. Oeps hebben we niet opgelet tijdens onze sex-marathon.
W. heeft de leverancier gebeld en gevraagd om te komen kijken, hij dacht dat het leer aan het schimmelen was. 😀
De leverancier heeft alle bankjes vervangen, en wij hebben onze mond gehouden.
Ben allang blij dat ze de filter van het zwembad niet hebben nagekeken, daar had je een opstartende zaadbank mee kunnen inrichten.:-D:-D

PS: Hij had ook een privé videotheek, met een zeer uitgebreid genre, maar daar mischien later een mooie column over.;-) nr. 97 voor intimi


10 reacties

Mosje · 15 april 2004 op 13:29

Ook het poolbiljart geprobeerd Godspeed? En zijn je ballen toen keurig in de zakjes terecht gekomen?

deZwarteRidder · 15 april 2004 op 14:47

U zijt een geil baasje ……maar wel getapt..

Kees Schilder · 15 april 2004 op 17:21

jezus, wat ben jij een geile kroegbaas Godspeed 😀

Shitonya · 15 april 2004 op 19:00

Geile column 🙂

Is de volgende keer de tuin aan de beurt? 😀

Ma3anne · 15 april 2004 op 19:15

Jammer, dat je niet op rood of zwart zaad zat in die tijd. Dat was minder opgevallen. 😀

Mup · 15 april 2004 op 21:30

Als het maar geil is, mag alles, lees ik net:-)

Groet Mup.

Bakema_NL · 15 april 2004 op 22:05

Op de fitness-apparaten? ………is ooit een soort docu van gemaakt, met Schwarzenegger…Pumping iron…lijkt op wat jij deed, hoewel dat verder weinig met ijzer van doen had. 😛

pepe · 16 april 2004 op 08:27

Tuinhuisje al geprobeerd?
Fruitmand erbij? 😉

Godspeed · 16 april 2004 op 10:10

Binnenkort is de wedstrijdbiljart in het Café aan de beurt.:-D ( als de zaak gesloten is!!!)

Groen laken, op leisteen met een temperatur van 34 graden celsius.:-D En natuurlijk de een pilsje bij de hand.:pint:

Bakema_NL · 16 april 2004 op 13:21

Hahaha, klinkt goed, nu nog iemand die je aanduwt en dan heb je het voor elkaar. 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder