Twee domme blondjes zitten samen een koffie te drinken in een kroeg.
Het ene Dom Blondje zegt: ‘ik heb gister een zwangerschapstest gedaan.’
Zegt het andere Dom Blondje: ‘En waren de vragen moeilijk?’ Met een vriendin die zwanger is, met een voorspelling van R@@F dat ik zwanger word (of was het bevallen???) in april dit jaar, met Godspeed die over zijn zwangere vrouw schrijft (overigens proficiat nog!) gaan de ik-wil-een-kind-nu!-hormoontjes soms toch kriebelen.
Met een pil die ik per ongeluk vergeten ben, met dat stomme condoom dat toen is blijven steken in mijn vagina en met al die rare kwaaltjes zoals gezwollen borsten, chronische gevoelige tepelstijfheid en de hele dag misselijk en behoefte aan de meest gekke combinaties zoals pudding met makreel of ijs met mosterd, vraag je je toch af ‘het zal toch niet waar zijn hè?’

Ik zit met mijn hoogzwangere, stralende vriendin Cissorhands (zo genoemd omdat ze knap gevaarlijk is als ze een schaar hanteert) te lunchen en vertel haar over mijn vage lichamelijke klachten.
‘Goh, misschien ben je ook wel zwanger!’
‘Neehee, ik ben sinds gisteren ongesteld geworden, al was het wel anders dan normaal.’
‘Jamaar, ondanks dat je ongesteld bent, kun je soms toch zwanger zijn hoor.’
‘Ja, bedankt zeg, lekkere vriendin ben jij. Het is de bedoeling dat je me nu gerust stelt en niet nog hypochondrischer maakt dan ik al ben ja, orenafknipper.’
‘Weet je wat jij moet doen.’
‘Nee, vertel.’
‘Een zwangerschapstest halen in de apotheek.’
‘ja doeeei, ik haal nog liever een middel voor schaamluis!’
‘Nee zeg, je hebt toch geen schaamluis hè?’
‘Nee muts, bij wijze van spreken, ik woon in een roddeldorp, weet je nog.’
‘Ga dan morgen met mij mee naar mijn gynaecoloog.’
‘Nee bedankt, de laatste keer dat ik daar was heeft een stagiaire me geschoren en ik voel het litteken nog bij ieder orgasme meekloppen. Daarbij heeft de gynaecoloog me de laatste keer al mijn cellen in mijn vagina bevroren met stikstof. Dat was geen ijspretje. Konijn noemt me niet voor niks liefkozend frigidaire als ie in me komt.’
‘Oké, dan zit er niks anders op dan een zwangerschapstest online te doen via Internet.’
‘Hahaha, en wat moet ik dan doen? Mijn urinestaafje in de USB-poort steken? Staat USB dan soms voor Urine Sample Baby? Ben je al vergeten dat mijn vorige USB-poort 2 modems heeft opgeblazen?’
‘Nee joh, je hoeft alleen wat vragen in te vullen en dan rekent de computer uit hoeveel procent kans er is op een zwangerschap.’

Ik zoeken in google op ‘zwangerschapstest’, kom ik uit op [url=www.babybrabbel.nl]www.babybrabbel.nl [/url] (Wentelteef, dit was mijn tip aan jou). Vraag: Vul de datum in waarop je de eisprong hebt gevoeld. Uhhh wablief??? Die voel ik nooit! Vraag: Heb je meer dan 1 keer gemeenschap gehad gedurende deze periode? Ja, hallo, ik heb een relatie met een konijn! Vraag: doe je meer oefeningen dan anders? Effe kijken…telt de kamasutra ook mee?

[b]Uitslag online zwangerschapstest voor Mercurius:[/b]

Je hebt wel veel gemeenschap gehad. In ieder geval meer dan het landelijke gemiddelde, maar wel in een periode waarin je niet vruchtbaar was. Verder zeg je dat je misselijk bent of overgeeft, moe bent of veel wil slapen, wat zwaarder bent geworden, meer zin in andere soorten personen en eten hebt, vaker moet plassen en pijnlijke of gevoelige borsten hebt.
Kortom: je hebt meerdere symptomen die zeer zeker wijzen op een zwangerschap.
Soms kunnen stress, konijnen verzorgen, intensief chatten met dwazen en gekken op een site zoals bijv. ColumnX, en een ziekelijke neiging tot het verzamelen van badeendjes, de cyclus zodanig in de war brengen dat een menstruatie wegblijft of niet hetzelfde lijkt dan normaal. Als je zwanger bent en de 1e dag van de laatste menstruatie viel op dinsdag 18 februari 2003, dan ben je uitgerekend op: dinsdag 25 november 2003. Je bent dan nu in week 1 van jouw zwangerschap (gerekend vanaf de eerste dag van jouw laatste menstruatie), en je hebt nog [b]278 dagen[/b] te gaan. [b]Je hebt 91% kans dat je zwanger bent.[/b]

Vervolgens lees ik bovenstaande mop. Ik ben niet blond, mijn vriendin is niet blond, maar inderdaad de vragen waren moeilijk! Die domme blondjes waren dus ook weer niet zó dom.
Nou heb ik nog meer vriendinnen waar ik voor raad kan aankloppen, dus bel ik mijn spirituele vriendin J, die tevens een brunette is. Haar advies: als je dadelijk naar huis rijdt, stel je jezelf de vraag ‘ben ik zwanger?’ Verschijnt er vervolgens een zwarte raaf aan je rechterkant dan is het antwoord JA, maar verschijnt ie aan de linkerkant dan is het antwoord NEE. Van je vriendinnen moet je het hebben! Ik heb haar maar niet verteld dat het tegenwoordig overal stikt van de zwarte raven. Ik ga maar op mijn eigen intuïtie af, dat lijkt me nog het allerbeste. Nog 277 dagen te gaan……


2 reacties

godsgift · 2 maart 2003 op 23:23

Ge bent sjwanger en ge krieg ein kenien. Euver 5 jaor hobbe ge ein kenienspiep.
sukses moder kenien 😀

Ion · 10 maart 2003 op 11:09

Volgende keer misschien drie condooms over elkaar heen gebruiken. Of is dat nu al te laat?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder