Klik hier om deze column te horen

Sorry lieverd, maar je bent het gewoon net niet. Ik vind je wel lief, en zo. Je bent heel schattig en aardig en mijn familie vindt je ook heel leuk. Maar ik gewoon niet. Ik ben je gewoon zat. Nee, het ligt niet aan het feit dat je me altijd zoveel cadeautjes geeft en ook niet aan het feit dat je me bijna altijd mee uit eten neemt. Het zijn gewoon van die kleine dingen. Je luistert gewoon nooit naar me. Ik zei nog tegen je, ‘donkerbruin staat zo leuk bij je ogen’, maar nee hoor. Meneer komt thuis met een lichtbruin overhemd. Wat verwacht je nu van me? Moet ik dan zomaar alles pikken?

En ik weet heus wel dat je erg gesteld bent op je mooie rode haarkleur. Maar rood, dat is zó 2005. Je bent zo, enorm gigantisch UIT. Je loopt voor lul, jongen. En ik loop met jou voor lul. Hoe heb je me dit aan kunnen doen? Ik kan me, achteraf gezien, gewoon niet voorstellen hoe ik het zo lang met jou uit heb kunnen houden. Ik kan er met mijn hoofd niet bij.

Iedere vrouw is natuurlijk op zoek naar een man met het ideale lichaam. En jouw lichaam kwam erg dicht in de buurt, maar zoals ik al zei, gewoon net niet. Je kunt niet van mij verwachten dat ik genoegen neem met minder dan perfect. Het leven is te kort om tevreden te zijn met imperfectie, vind je niet?

Daarnaast ben ik je attente buien meer dan zat. Dan weer bloemen, dan weer bonbons. Wat heb ik in vredesnaam aan bloemen? Bloemen verwelken en dood zijn ze lelijk, of niet soms! Dan moet je ze weer weg gaan gooien en al dat gedoe… Is de tuinman weer over de rooie. Die man heeft het al zo druk met onze tuin van 70 bij 100 meter. Bespaar me die ellende! En bonbons, jongen toch, wil je me vet mesten ofzo? Wat denk je nou zelf? Daarnaast vind ik dat je toch ook echt had moeten weten dat ik een schurfthekel heb aan pretparken. Dus die kaartjes die je had gekocht voor mij en mijn nichtjes van 7 en 10 voor de Efteling waren zo ongelofelijk misplaatst. Je begrijpt me gewoon niet! Je hebt het gewoon niet door.

Dus van mij geen ‘het lag niet aan jou’- gepraat. Het lag zeker wel aan jou! Op deze manier kun je toch geen enkel meisje aan je binden? Je moet echt aan jezelf werken hoor. Je begrijpt toch hopelijk wel dat het zo niet verder kan. Geen dank voor mijn adviezen. Ik kan je nog wel een goede psychiater aanraden… of een plastisch chirurg? Jij kunt zo nooit tevreden zijn met jezelf…

[b][size=xx-small]Deze audio-column werd mede mogelijk gemaakt door ReadMe.[/size][/b]


26 reacties

Raindog · 14 januari 2006 op 15:18

Belachelijk leuke column!

Minstens net zo [i]over the top[/i] als het ziekelijk fenomeen dat je beschrijft en daarom erg goed! Complimenten.

prikkels · 14 januari 2006 op 15:36

Grijns. Waar oh waar is dat toonbeeld van bijna perfectie gebleven? Hmm dat is waar ook, perfectie is volgens mij een synoniem voor saai.

Lekker gelachen in elk geval.

Trukie · 14 januari 2006 op 15:56

Te gek voor woorden.

Ma3anne · 14 januari 2006 op 16:09

:laugh:
Geweldig!

En vreselijk om toe te geven, maar ik herken het! Bij al mijn lieve vriendjes in mijn leven heb ik stiekem dit soort – onuitgesproken – gedachten wel eens gehad.

Ow, errrruuug! :laugh:

WritersBlocq · 14 januari 2006 op 16:30

Klootzakken, we willen klootzakken!
Leuke column 😀

DriekOplopers · 14 januari 2006 op 18:12

Au, Chantal! Je column doet me erg denken aan een ex-vriendin van mij, die zich net zo misdroeg als de ik-figuur in jouw column. Dat doet pijn, Chantal! Au.

Maar het is natuurlijk een puike column. Absoluut! Wederom grote klasse.

Groet’n,

“Driek” 😉

melady · 14 januari 2006 op 22:24

[quote]dat is zó 2005. Je bent zo, enorm gigantisch UIT.[/quote]

😀 😀 😀

Chantal, je column is helemaal IN.

Troy · 14 januari 2006 op 23:10

Ik hou wel van deze tongue in cheek humor..

Toch vind ik je column nèt niet leuk genoeg.

(ps: neem me nu niet serieus a.j.b ;-))

Outsider · 14 januari 2006 op 23:27

Ik heb eens in een verhaal van S. Carmiggelt gelezen: ‘een man valt niet op lieve vrouwen, hij heeft liever een loeder met seks’ (zo was het ongeveer, hoe het citaat precies was weet ik niet meer.) Niet dat ik het helemaal eens ben met dit citaat, maar er zit wel wat in. Zoiets is het denk ik met vrouwen ook vaak wel, dat ze op de verkeerde mannen vallen. Ze hebben vaak liever een macho die niet deugt dan een saai en zacht ei.

Kees Schilder · 15 januari 2006 op 08:43

TOP!!!! 😀

wendy77 · 15 januari 2006 op 09:42

Geweldig Chantal! Zo lees ik ze graag 😛

Dees · 15 januari 2006 op 11:14

:laugh: :laugh:

Li · 15 januari 2006 op 14:40

😮 😕 🙂 😛 😀
bizar goed

Li

Mosje · 16 januari 2006 op 10:47

Chantal, een geweldig stukje. Om je te bescheuren.

Stanislaus · 16 januari 2006 op 11:08

Omdat ik het waarschijnlijk ook nét niet ben reageer ik ook nét niet spontaan genoeg Chantal,
maar…..ik vind het nét geen geweldige en wél een super column, vol van de humor waar ik van hou!

Lynne · 16 januari 2006 op 16:19

Lekker arrogante column. 😀
Maar ik hoop dat je dit soort gedachtes niet tegen Hém hebt uitgesproken…

Arme jongen 😛

Ma3anne · 1 februari 2006 op 08:28

Chantal, gefeliciteerd met je column van de maand! :kiss:

wendy77 · 1 februari 2006 op 09:02

Van harte meid, met je column van de maand. Hij is dik verdiend :kiss:

Dees · 1 februari 2006 op 10:02

Hee Chantal,

Dat voelt vast lekker! Gefeliciteerd met je eerste (en verdiende, I may add) maandcolumn, op naar nog vele volgende!

Chantal · 1 februari 2006 op 11:30

Jeeeeh 😀 Ik ben echt heeeeeel blij met mn column van de maand hihi. Heel erg bedankt allemaal! :kiss:

Mup · 1 februari 2006 op 13:01

Ik ben zo niet jaloers, want het is zo verdiend.
Blij met de maandcolumn, want er zitten toch juweeltjes tussen die ik gemist heb, deze is er een van,

Groet Mup.

Nana · 1 februari 2006 op 13:56

😮 Wat griezelig herkenbaar, goed zeg!

Chantal · 1 februari 2006 op 18:12

@ Mup en Nana: Bedankt voor jullie leuke reactie

En ReadMe.. superleuk ingesproken!! :kiss:

Trukie · 2 februari 2006 op 13:13

Maar jj bent het wel geworden.
Proficiat

WritersBlocq · 16 februari 2006 op 22:08

Ook van mij een feli! Groetje, Pauline.

Shitonya · 23 februari 2006 op 13:53

Dit column van de maand? Mijn God, nu ben ik in ieder geval voorbereid op de hierop volgende columns 🙁

Geef een reactie

Avatar plaatshouder