Er moet me wat van het hart. Waar zijn de echte mannen gebleven? De mannen met een ruggengraat, de mannen die nog echt man zijn in hart in nieren! Heb ik soms de laatste der Mohikanen in mijn vrouwelijke netten weten te strikken? Heb ik de laatste van een uitstervend ras? Want heren, laten we eerlijk zijn, jullie zijn nou niet meer bepaald de sterke wezens die de vrouwen aan hun haren hun hol in slepen en daar eens even lekker mannelijk te keer gaan tegen ons, vrouwen. Ahh de heren zijn op hun mannelijkheid getrapt en jullie willen weten waar ik dit op baseer? Laatst was ik verwikkeld in een leuke chat met een aardige man, niets bijzonders, het onderwerp was voetbal, juist, het E.K. Op een gegeven moment lees ik, dat hij de voordeur hoorde dicht slaan en weg was de aardige man. Later vroeg ik hem, wat er aan de hand was. Schaapachtig vertelde hij dat hij niet mocht chatten van zijn vrouw. Een heus chatverbod!

Mijn vriendin vindt het heel normaal om haar man te verbieden om vis te eten. Zij houdt namelijk niet van vis en vindt het vreselijk stinken. Natuurlijk luistert manlief braaf en eet stiekem een visje op de markt en zodra hij thuis komt, wast hij zijn handen en poetst zijn tanden.

En dan hebben we de mannen die niet mogen sms’en van hun vrouw. Nee, er mag alleen gesmst worden met het liefst de vrouw des huizes, of in uitzonderlijke gevallen met hun schoonmoeder. Haal het nou niet in je hoofd als vrouw zijnde een sms’je te sturen naar een man, want binnen no time heb je een boos sms’je terug van vrouwlief, die vraagt wie jij dan wel niet bent? En of je hem soms wilt hebben? Nu heb ik al een man, dus ik heb haar meteen een smsje terug gestuurd dat zij de hare mocht houden, want voor je het weet krijg je die van haar ook in je maag gesplitst.

Wat ik helemaal zielig vind, is de man die zich week in week uit zich in het stof werkt om zijn gezin te onderhouden. In de auto snel met het raam open een sigaret rookt, want zowel thuis als op kantoor mag er niet meer worden gerookt, slecht voor zijn gezondheid, stelt vrouwlief en de lucht van nicotine is ondragelijk geworden. Gemakshalve is vrouwlief vergeten dat zij nog geen twee jaar geleden twee pakjes per dag weg dampte.

Wat me dus brengt bij het volgende. Hoe komt het dan toch dat de wereld alleen mannelijke dictators kent? Ik kan namelijk in de hele geschiedenis geen enkele vrouwelijk dictator ontdekken. Terwijl vrouwen toch over een aangeboren talent lijken te beschikken om te overheersen en te manipuleren.

Zijn wij vrouwen naast overheersend, manipulatief dan ook nog achterbaks? Ik zou jullie graag het antwoord willen geven maar ik zie net mijnheer Bitchy met een magnum ijsje binnen komen en dat terwijl ik nog zo had gezegd dat ik vond dat hij op dieet moest. In een magnum ijsje zitten toch al snel 700 calorieën verwerkt! Mannen pfff wanneer gaan ze eens luisteren naar een vrouw?!!


5 reacties

Prlwytskovsky · 9 augustus 2008 op 18:10

Ik ben de laatste Mohikaan!

Als eerste steekwoord lees ik jaloezi, dan overheersend en vervolgens manipulatief.

Als Hr.Bitchy naar je zou luisteren en geen magnum zou meebrengen, dan krijgt hij te horen dat hij nooit eens iets aardigs doet? 😉

Vrouwen ….. ppfffff

Nimrod1979 · 9 augustus 2008 op 21:37

Met zo’n naam roep je het over je af natuurlijk. (die heb je vast eerder gehoord.)

In ieder geval, je zet mij aan het denken want toen ik laatst aan het msnen was met een leuke vrouw, onder het genot van een sigaretje, viel mijn peuk in mijn grote friet met. Terwijl ik de resten op de grond flikkerde naast de afgekloven botten en visgraten, dacht ik: ach, ik rook er gewoon nog een. Terwijl ik hem aanstak kreeg ik een smsje van een andere nóg leukere vrouw: waar ik toch bleef. Ik domineerde de msnteef offline en terwijl ik mij naar haar toe haaste, wipte ik nog even de snackbar binnen voor een Magnum om vervolgens bij haar binnen, te wippen. Dus bedankt, ik blijf nog even lekker vrijgezel.

Dees · 10 augustus 2008 op 20:41

Hahaha, geweldig geschreven, ik kan er echt van genieten. Je zou hetzelfde stukje nog eens over moeten schrijven als je vrijgezel bent; je bent dan meteen verdacht als potentiele mannendief. Maarreh, mannen zijn iha geen haar beter, vergis je niet. Misschien trouwens de jouwe wel, maar daar heb je dan mazzel mee 😉

Dees · 10 augustus 2008 op 20:44

😆 😆 😆

Bitchy · 11 augustus 2008 op 21:22

@ Prlwytskovsky ik maar denken dat ik die laatste had 😉 He he wie neemt er dan ook een magnum mee? tjeee iedere vent weet dat diamants girls best friends zijn! 😉

@ nimrod Hmmm eerlijk gezegd noemen ze me vaker Takkewijf 😉
en uhhh heb je vaker van die nachtmerries? 😉

@ Dees, dank je wel en idd als vrijgezel ben je levensgevaarlijk en een potentiele mannendief! Wat dacht je van schoonmoeders? 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder