Ik ben niet serieus masochistisch ingesteld, maar toch boeit het me ook wel weer. Aan de ene kant doe ik er ook wel een beetje aan mee, want een paar zachte tikjes op je billen tijdens een goede vrijpartij is aan mij wel besteed en ook het dragen van zwart rubber en leer tijdens een avondje stappen geeft al aan dat ik meer verwacht dan het simpele op en neer bewegen van dampende lichamen. Zo’n rubbershirt is eigenlijk al een vorm van masochisme op zichzelf, want het aantrekken van zo’n shirt is een happening op zich. Mijn vriendin weet daar inmiddels alles van na haar avontuur met een latexx broek, waardoor een hele hotelkamer met babyolie en talkpoeder besmeurd werd om de betreffende broek over haar vrouwelijke vormen te krijgen.
Toen ik haar in die benarde positie belde vanuit het restaurant waar we op haar zaten te wachten, moest ik even stiekem lachen, want ik wist dat het aantrekken een peuleschilletje was vergeleken bij het uittrekken van het kledingstuk en ik moest gelijk weer denken aan mijn eerste avondje in mijn felbegeerde naadloze rubber shirt.

Ik kreeg het shirt van een goede vriend, die het had gekocht, maar het onderhoud van zo’n shirt wat te tijdrovend vond. Om het volgens de regels van het voetbalspelletje te houden besloten we gezamenlijk het pc spelletje FIFA 2002 te gaan spelen en bij het eindsignaal zouden we shirtjes wisselen. Ik won de match vol overtuiging met een 5-0 eindstand en was klaar voor het grote moment. Voor hem had ik speciaal een doorschijnend shirtje aangetrokken waar hij al maanden over sprak.

Ik nam mijn trofee in ontvangst en was van plan om het shirt gelijk die avond vol trots te gaan dragen. Na een flinke poederbeurt begon ik met het lastige klusje om die zwarte binnenband over mijn buste te persen. Nu ben ik niet uitgerust met een flinke bos hout voor de deur, maar dat die twee molshoopjes nog zo in de weg konden zitten had ik ook nooit kunnen vermoeden. Na 3 kwartier hijgen… puffen en zuchten had ik eindelijk mijn shirt aan en kon de pret beginnen. Gelukkig was het niet al te warm buiten en mijn rubber windstopper hield me lekker warm.

In de tent waar we terecht kwamen was het echter wel warm, en toen pas werd me duidelijk dat ik mezelf in een ongemakkelijke positie had gemanoeuvreerd, want mijn shirt kon de transpiratie niet kwijt en begon vacuüm te trekken rond mijn lichaam. Mijn molshoopjes slonken als sneeuw voor de zon en ik voelde me steeds minder op mijn gemak. Na een uurtje in mijn dwangbuis te hebben doorgebracht vond ik het mooi genoeg geweest en zette koers richting huis.

Thuis aangekomen dacht ik het ergste gehad te hebben en begon aan mijn missie om mezelf te bevrijden, maar hoe ik ook mijn best deed en het volledige kamasutra boek doornam om diverse verschillende posities te kiezen waarmee ik me uit mijn shirt kon worstelen ik kreeg het niet voor elkaar. Om 05.30 uur in de ochtend en 2 uur later stond het huilen me nader dan het lachen, en bedacht me dat dit een mission impossible was, maar de schaar hanteren was mijn eer te na. Ik belde in paniek de buurvrouw op die mijn verhaal gierend van het lachen aanhoorde en me zei dat ze wel even langs zou komen.

Intussen belde ik ook de vorige eigenaar van het shirt op, die me de tip deed om het shirt als een condoom af te rollen. Nou heb ik zelf als vrouw zijnde weinig ervaring met het afrollen van condooms, aangezien mijn nagels daar niet geschikt voor zijn, maar mijn buurvrouw bleek echter wel van wanten te weten, want al rollend trok ze het inmiddels klef en nat geworden stuk rubber van mijn lichaam.

Inmiddels weet ik alles over de hoed en de rand van rubber kleding, en ik draag het ondanks mijn eerste negatieve ervaring nog steeds wanneer ik op stap ga. Op het eerste gezicht ben ik dan het onschuldige subje, maar ontpop me naarmate de avond vordert als een ware meesteres in de dungeon. Toch heeft die eerste ervaring met mijn rubbershirtje wel voor een duidelijk antwoord op een typisch vrouwelijk vraagstuk gezorgd, want door mijn ervaring weet ik nu waarom een man liever seks heeft zonder als met condoom!


23 reacties

Kees Schilder · 7 maart 2004 op 10:06

Zo is dat! Een man doet ook geen rubber laarzen aan als hij in bad gaat.Tenminste, ik niet.
Geweldige column Pleuro en de groeten van mijn buurvrouw SM

Farfalla · 7 maart 2004 op 10:20

Goed geschreven! Ik weet dat ik nooit wat van latex aan ga doen…

Groetjes Farfalla

p.s. Sorry, ik dacht dat je een man was, vanwege al dat voetbal, maar niet dus. 🙂

viking · 7 maart 2004 op 10:45

Tééééring, hier gaat mijn klokkenspel van jubelen! Weet je waar ik nu echt oooontzettend van baal? Dat ik én niet van voetbal én niet kompjoeterspelletjes hou… 😀

Mosje · 7 maart 2004 op 12:08

[img]http://www.intermetzo.com/columnx/pleuro.jpg[/img]
Pleuro toch! Dat je deze over het hoofd hebt gezien in de feansjop van Heerenveen!
Voordelig geprijsd. Ventileert goed. En je kunt hem te allen tijde aanhouden.

pleuro · 7 maart 2004 op 12:10

Ik maak uit je woorden op dat jij ook een doorschijnend shirtje had willen hebben Viking? 😀

Maurits · 7 maart 2004 op 13:33

Al lezende zat ik te wachten op het moment dat het spannend ging worden. Ik heb me van SM altijd iets enerverenders voorgesteld dan een worsteling met een condoom. Ik vind dat je de verwachtingen die je gewekt hebt nu maar eens moet waarmaken. Dus vertel ons eens hoe je gehuld in een strak leren of rubberen pakje het spel speelt. Hoe je mannen en vrouwen verleidt en tot welke grande finale dat voert. Vooruit met de geit.

Ma3anne · 7 maart 2004 op 18:51

Pleuro, kostelijk verhaal weer! Als nep-subje valt het natuurlijk niet mee om zo te moeten lijden. :laugh:

Eftee · 7 maart 2004 op 22:00

Hahaha, jij probeert ook alles, geloof ik. Ik heb gelachen en weet meteen dat we rubber of latex niet gaan uitproberen, veel te ingewikkeld.

Ik heb lekker gelezen!

pleuro · 7 maart 2004 op 23:58

[quote]Al lezende zat ik te wachten op het moment dat het spannend ging worden. Ik heb me van SM altijd iets enerverenders voorgesteld dan een worsteling met een condoom. Ik vind dat je de verwachtingen die je gewekt hebt nu maar eens moet waarmaken. Dus vertel ons eens hoe je gehuld in een strak leren of rubberen pakje het spel speelt. Hoe je mannen en vrouwen verleidt en tot welke grande finale dat voert. Vooruit met de geit.[/quote]

Waarom krijg ik steeds het idee dat jij ergens onderweg tijdens je reis door het echte leven een halte hebt gemist Maurits. Mijn tactiek, mijn ingooi en voorzetten tijdens het spel der verleiding worden allemaal gevoed door uitstraling, flair en mijn sociaal ingestelde karakter en voeren slechts tot één grande finale wat in doorsnee nederlands gewoon een orgasme genoemd wordt. De taktiek, ingooi en voorzetten zijn per situatie verschillend en hangt af van de mood en in welke gelegenheid ik me begeven heb. Het zou er dus op neer komen, dat ik hier een volledig handboek der verleiding zou moeten plaatsen waarin verschillende situaties, verschillende omgevingen en verschillende humeuren zou moeten beschrijven. En laat ik me daartoe nou eens niet verleiden. Dat ik misschien bij jou verwachtingen wek, hoeft toch niet te betekenen dat ik ze ook voor je ga verklaren? Het zijn jouw verwachtingen niet de mijne!

Li · 8 maart 2004 op 00:25

Allemachtig wat een gedoe met dat latex. Ik heb al moeite met mijn ‘gelukkig tijdelijke’ steun (en kreun) panty… 😀

Li

Maurits · 8 maart 2004 op 01:02

[quote]Waarom krijg ik steeds het idee dat jij ergens onderweg tijdens je reis door het echte leven een halte hebt gemist Maurits.[/quote]

Geen idee eigenlijk waarom je dat denkt. Eigenlijk vraag je me nu te raden wat zich in jouw hoofd afspeelt. En dat gevoel had ik tijdens het lezen van jouw column nu ook. Dat je de lezer laat raden waarom je in godsnaam dat geworstel met dat ongemakkelijke kledingstuk bent aangegaan. Misschien vind je dat overbodig omdat de lezer best in staat is op die vraag allerlei antwoorden te bedenken. Vele lezers (inclusief ikzelf) kunnen dat best. Maar waarom zouden ze? Jij bent toch de schrijver. Jij moet de lezers leiden. Die lezer kan zelf ook wel bedenken dat zo’n condoom niet lekker zit, dat je als een gek gaat zweten en dat het ding ook nog eens moeilijk aan en uit te krijgen is. Maar jij besteedt er wel een hele column aan om dat de lezer uitentreuren in te peperen. Is jouw column dan ook overbodig? Dan kunnen we allemaal wel ophouden met schrijven.

[quote]Het zou er dus op neer komen, dat ik hier een volledig handboek der verleiding zou moeten plaatsen waarin verschillende situaties, verschillende omgevingen en verschillende humeuren zou moeten beschrijven. En laat ik me daartoe nou eens niet verleiden. [/quote]

Nee hoor, ik vraag je niet niet om een volledig handboek der verleiding. Alleen om eens in te gaan op de rol die rubber voor jou speelt bij de verleiding. En vooral een afweging van het doel dat je met die outfit beoogt en het ongemak dat dat het bereiken van dat doel met zich meebrengt. Ik lees niets over de lol die je er aan beleeft. Je beleeft er toch wel lol aan mag ik hopen?

pleuro · 8 maart 2004 op 06:43

[quote]Dat je de lezer laat raden waarom je in godsnaam dat geworstel met dat ongemakkelijke kledingstuk bent aangegaan[/quote]

Ik denk dat een mens niet altijd zo diep hoeft na te denken waarom iemand dat geworstel met zo’n shirt is aangegaan. Waarom gaat iemand diezelfde worsteling met een bungalow tent aan, terwijl ze ook gewoon een hotelkamer kunnen boeken? Juist!, omdat ze gewoon dol op kamperen zijn. Ik vond (en vind) het shirt gewoon mooi en het stond al tijden op mijn verlanglijstje met felbegeerde kledingstukken, maar voor dat soort gevoelens voor een bepaald kledingstuk moet je waarschijnlijk vrouw zijn. Het heeft niet altijd iets met de verleiding te maken, maar het heeft ook te maken met een stukje ijdelheid, omdat je wel eens iets anders aan wilt trekken dan een doorsnee topje of die hobbezak van een trui waar je je door de regel genomen in hult.

[quote]Nee hoor, ik vraag je niet niet om een volledig handboek der verleiding. Alleen om eens in te gaan op de rol die rubber voor jou speelt bij de verleiding. En vooral een afweging van het doel dat je met die outfit beoogt en het ongemak dat dat het bereiken van dat doel met zich meebrengt. Ik lees niets over de lol die je er aan beleeft. Je beleeft er toch wel lol aan mag ik hopen?[/quote]

Zoals ik al zei, heeft het niets te maken met een doel wat ik zou willen bereiken door het dragen van een rubbershirt. Wanneer ik het shirt enkel en alleen met een doel voor ogen zou dragen, dan ga ik een lastig leven tegemoed. Wanneer ik op stap ga en ik sta voor de kast te overdenken wat ik aan zal trekken, dan is het vaak meer de gedachte “laat ik eens gek doen vanavond!” wat mij tot de beslissing om het rubbershirt aan te trekken overhaalt.

viking · 8 maart 2004 op 09:01

Het zal wel aan mij liggen maar ík had bij het lezen van deze strakke column echt niet zo veel uitleg nodig…

Maurits, volgens mij is er aan jouw een hulpverlener verloren gegaan en had je Pleuro graag in je praktijk op je bank geanaliseerd.

Mosje · 8 maart 2004 op 09:23

Maurits een hulpverlener??? Viking, das nou wel het allerlaatste dat ik uit zijn woorden lees.
:laugh:

pleuro · 8 maart 2004 op 11:58

[quote]Maurits, volgens mij is er aan jouw een hulpverlener verloren gegaan en had je Pleuro graag in je praktijk op je bank geanaliseerd.[/quote]

Neem me niet kwalijk dat ik hier even op reageer dear Viking. Ik neem aan dat jij in dit geval [b]geanalyseerd[/b] bedoeld? Ik kreeg heel even het idee, dat je mij op mijn buik op Maurits zijn bank wilde leggen 😀 😀

Maurits · 8 maart 2004 op 13:54

[quote]het heeft ook te maken met een stukje ijdelheid, omdat je wel eens iets anders aan wilt trekken dan een doorsnee topje of die hobbezak van een trui waar je je door de regel genomen in hult[/quote]

[quote]dan is het vaak meer de gedachte “laat ik eens gek doen vanavond!” wat mij tot de beslissing om het rubbershirt aan te trekken overhaalt[/quote]

Kijk, dit snap ik. Dus je hebt ons eigenlijk met de titel van je column op het verkeerde been gezet.

[quote]het dragen van zwart rubber en leer tijdens een avondje stappen geeft al aan dat ik meer verwacht dan het simpele op en neer bewegen van dampende lichamen.[/quote]

Maar hier geef je toch een aanzet waar je verder in je column niet meer op teruggekomen bent. Want wat verwacht je dan meer van een avondje stappen? Dat vind ik dus een interessant onderwerp voor een column van jou. Volgende column?

[quote]Het zal wel aan mij liggen maar ík had bij het lezen van deze strakke column echt niet zo veel uitleg nodig…[/quote]

Weet je Viking, ik heb een levendige fantasie dus ik kan het allemaal zo kleurrijk invullen als ik zelf wil. Maar mijn punt is juist dat Pleuro zelf die mogelijkheid om het verhaal in te kleuren genegeerd heeft.

[quote]Maurits, volgens mij is er aan jouw een hulpverlener verloren gegaan en had je Pleuro graag in je praktijk op je bank geanaliseerd.[/quote]

Vast wel. met i of met y 😉

pleuro · 8 maart 2004 op 14:59

[quote]Kijk, dit snap ik. Dus je hebt ons eigenlijk met de titel van je column op het verkeerde been gezet.[/quote]

Zoals zoveel columns hier op columnX geeft het stuk op zich vaak een hele andere wending dan wat de titel doet vermoeden. SM kan je in verschillende vormen ondergaan, en daarbij hoef je je lichaam niet in een rubber shirt te hullen. Het bezoeken van voetbalwedstrijden kan zelfs een vorm van SM zijn, want bij sommige wedstrijden weet je op voorhand dat het een kwelling zal zijn terwijl je aan de andere kant ook weer weet dat die pijn ook weer fijn is.

[quote]Maar hier geef je toch een aanzet waar je verder in je column niet meer op teruggekomen bent. Want wat verwacht je dan meer van een avondje stappen? Dat vind ik dus een interessant onderwerp voor een column van jou. Volgende column?[/quote]

Dat ik daar niet verder op inga heeft je fantasie blijkbaar wel geprikkeld. 😀

[quote]Weet je Viking, ik heb een levendige fantasie dus ik kan het allemaal zo kleurrijk invullen als ik zelf wil. Maar mijn punt is juist dat Pleuro zelf die mogelijkheid om het verhaal in te kleuren genegeerd heeft.[/quote]

Blijkbaar niet levendig genoeg, als je mij vraagt om het plaatje verder voor je in te kleuren.

Maurits · 9 maart 2004 op 02:00

[quote]Blijkbaar niet levendig genoeg, als je mij vraagt om het plaatje verder voor je in te kleuren.[/quote]

Ik verwacht helemaal niet dat jij het levendiger dan ik kan inkleuren. Zoals ik al aangaf kan ik dat zelf in alle gewenste kleuren. Psychedelisch zelfs. Maar voor jou als columnist is het een gemiste kans om er niet zelf iets mee te doen. Dat zou de column de extra dimensie geven die ik nu miste. Dat is wat ik wilde zeggen.

Je kan best leuk schrijven maar je bent snel tevreden met wat je geschreven hebt. Dit is even een opmerking die eigenlijk in het leerforum (leer van leren, niet van de strakke pakjes:-) thuishoort. Maar daar komt niemand meer dus dan maar hier.

P.S. Ik moet niets meer hebben van voetbal. Heb ik vroeger meer dan genoeg gezien voor mijn hele leven. 1 uitzondering: Afrikaanse teams bij het wereldkampioenschap. Die prachtige zwarte atleten met hun speelse techniek. Maar ook hun hardheid. Het is heel wat anders dan stugge Friezen. Kan je daar niet eens een column over schrijven?

viking · 9 maart 2004 op 08:24

[quote]Ik neem aan dat jij in dit geval geanalyseerd bedoeld? Ik kreeg heel even het idee, dat je mij op mijn buik op Maurits zijn bank wilde leggen[/quote]

Wat jij wil… ’t is jouw feesie 😀 😀 😀

pleuro · 9 maart 2004 op 11:40

[quote]P.S. Ik moet niets meer hebben van voetbal. Heb ik vroeger meer dan genoeg gezien voor mijn hele leven. 1 uitzondering: Afrikaanse teams bij het wereldkampioenschap. Die prachtige zwarte atleten met hun speelse techniek. Maar ook hun hardheid. Het is heel wat anders dan stugge Friezen. Kan je daar niet eens een column over schrijven?[/quote]

Beste Maurits, hieruit blijkt maar weer dat je weinig kaas van het voetballen hebt gegeten. Meer dan de helft van de friese voetbalformatie bestaat uit scandinaviërs, die alles behalve stug zijn. Afrikaanse atleten? sc Heerenveen heeft een Zuid Afrikaanse doelman! en ik bespeur nergens iets van een speelse techniek of enige hardheid bij hem. Ik denk dat zelfs jij niet zit te wachten op een column over Hans Vonk 😀 en dat terwijl hij toch de vaste keeper van het Zuid Afrikaanse nationale team is.

Bedankt in elk geval voor je wijze raad, of ik er iets mee ga doen is vraag twee.

Maurits · 9 maart 2004 op 19:29

[quote]sc Heerenveen heeft een Zuid Afrikaanse doelman! en ik bespeur nergens iets van een speelse techniek of enige hardheid bij hem. Ik denk dat zelfs jij niet zit te wachten op een column over Hans Vonk en dat terwijl hij toch de vaste keeper van het Zuid Afrikaanse nationale team is. [/quote]

Ik zei ZWARTE atleten. Hans Vonk is, aan zijn naam te oordelen, lelieblank. Ik herinner me een team van Kameroen dat in de jaren 90 gerenommeerde Europese landenteams schrik aanjoeg. Was het niet Nigeria dat Olympisch kampioen werd een paar jaar geleden. Dat soort teams bedoel ik. En die kleurige shirts staan ook veel mooier op een zwarte huid. Alleen al voor het oog ziet is het dan die fletse Friezen of Scandinaviers.

pleuro · 10 maart 2004 op 01:24

[img]http://www.sc-heerenveen.nl/clubinfo/selectie/eerste/2003-2004/Barsom.jpg[/img]

[img]http://www.sc-heerenveen.nl/clubinfo/selectie/eerste/2003-2004/Selakovic.jpg[/img]

Fletse Friezen of Scandinaviërs? Kom op Maurits.. zelf jij moet beamen dat deze noormannen in het minst op een fletse fries of Scandinavër lijken

En ik hou wel van dat frisse blauw witte shirt met die schattige rode hartjes erop 😀

Maurits · 10 maart 2004 op 01:42

[quote]Fletse Friezen of Scandinaviërs? Kom op Maurits.. zelf jij moet beamen dat deze noormannen in het minst op een fletse fries of Scandinavër lijken[/quote]

‘k Word er niet warm of koud van.

[quote]En ik hou wel van dat frisse blauw witte shirt met die schattige rode hartjes erop [/quote]

Geen hartjes, laat de Friezen het niet horen. Het zijn pompeblêden!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder