Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen biseksueel, als je de verhalen moet geloven. Na de androgyne periode, eind jaren ’80 tot pakweg 1994, is dat niet zo verwonderlijk. Geen mens is 100% heteroseksueel. Nu wil ik dat nog wel geloven, maar om dan maar gelijk ook met enkele van mijn vriendinnen het bed in te duiken? Ik drink geregeld een kopje thee met ze, maar seks met hen is not my cup of tea. Ook zijn er steeds meer mensen geïnteresseerd in SM en bondage. Lekker je partner afranselen met een zweep of afgeranseld worden. Lekker dominant zijn of lekker onderdanig zijn. Ongetwijfeld valt dit te verklaren uit het feit dat mensen met hoge functies niet altijd de dominerende partij willen zijn en dat er veel vrouwen zijn die wel eens ouderwets gedomineerd willen worden door een man. Want die mannen vandaag de dag zijn door ons zo gevoelig en schattig gemaakt. Ik word al bang als ik met mijn kleding blijf haken, dus om nu vastgebonden en geblinddoekt in een bed afgeranseld te worden en met tepelklemmen bewerkt te worden, nee…

Verder raken de parenclubs steeds meer geaccepteerd. Als je relatie in een sleur zit, dan ga je gezellig naar de parenclub. De dresscode is eenvoudig: ondergoed en het liefst een fikse bierbuik, hangborsten en veel te dikke heupen. Daarna ga je met een hele groep naar een speciaal kamertje en kan je met iemand anders dan je partner aan de slag. De golvende en blubberende lichamen werken zich een weg naar een spannend hoogtepunt bij een vreemde. Ik vrees dat ik vooralsnog te slank ben om mee te doen.

Een stapje verder gaat de parkingseks. Mensen spreken af langs de snelweg op een parkeerterrein of een afgelegen landgoed. Wildvreemden gaan vervolgens als beesten tekeer. Om de kick te vergroten maakt men foto’s of video-opnamen. Lekker hoor, als tante Hetty zich door vier besnorde taxichauffeurs en metselaars van alle kanten laat pakken. Of ome Kees die met een toiletjuffrouw uit Kootstertille en een receptioniste uit Diemen aan de rol gaat. Ik durf inmiddels niet meer ’s avonds laat te parkeren langs de snelweg. Het zou als een uitnodiging gezien kunnen worden.

Weer een ander fenomeen is de bukkake, overgewaaid uit Japan. Hier noemen we het behangersseks. Een vrouw gaat op de grond zitten en enkele mannen bevredigen zichzelf om vervolgens hun zaad over haar heen te lozen. Het geeft het effect van behangerslijm, zogezegd. Het zal ongetwijfeld heerlijk zijn, maar persoonlijk prefereer ik kale muren boven behang.

Om over andere excessen nog maar te zwijgen. Mensen die dieren laten meegenieten, aan poep- en plasseks doen. Ik moet er allemaal niet aan denken. Ik vind het leuk om gewoon met mijn vriendin de liefde te bedrijven, het liefst gewoon in ons eigen huis. Geen moeilijk gedoe, gewoon leuk. Dat is tegenwoordig echter uit de tijd, zo lijkt het. Mijn moeder zong vroeger een liedje, getiteld “Seks, seks, ook zoiets geks”. Dat ging over gewone seks. Nooit gedacht dat zoveel jaren later de tekst weer actueel zou worden.


9 reacties

LouisP · 4 januari 2011 op 16:04

Ha Patjelotje….waarom zouden er mensen zijn die het stiekem met z’n tweetjes doen? Doen die iets wat andere mensen niet mogen weten of zien? Iets dat het daglicht niet kan verdragen?

Over zoveel spannende en mooie zaken had je het volgens mij wat smeuiger kunnen maken..

louis

Dees · 5 januari 2011 op 11:52

[quote]Ik drink geregeld een kopje thee met ze, maar seks met hen is not my cup of tea.[/quote]

Is leuk.

Seks ook zoiets geks, het wordt steeds gekker. Zag laatst een site van vrouwen die het met kleine plastic mannetjes doen. Die vrouwen noemen ze dan ‘giants’. Tja, is dat rijke fantasie, of fantasie-armoe?

sylvia1 · 5 januari 2011 op 12:16

Ik vind ‘m toch aardig informatief :oeps:
En amusant, vlot geschreven met een boodschap waar ik het mee eens ben. Thuis tussen de lakens met tweetjes zonder hulpmiddelen kan het ook heel spannend zijn.

pally · 5 januari 2011 op 12:59

Ach, Patelotje, leuk behandeld, de excessen. Verder kan ik mij er hoogstens over verwonderen. en kan ik gelukkig zelf kiezen voor wat ik wel en niet wil. Je kunt je natuurlijk wel afvragen waarom mensen soms voor nauwelijks invoelbare vormen van seks kiezen. Gebrek aan avontuur? Alles al hebben? Te weinig struggle for life?
Laat ze lekker doen wat ze willen met anderen die dat ook zien zitten, prima, toch?
Geef mij de boerenpot maar, met hele kleine variaties… 😀
groet van Pally

Chucky · 5 januari 2011 op 16:25

Ik denk dat het “gekke” niet alleen voor sex geld. Mensen gaan steeds verder in hun zoektocht naar uitdagingen. Zoals die idioten die wodka via hun ogen nuttigen , ik drink alcohol liever op de normale manier :hammer:

Schorpioen · 5 januari 2011 op 21:32

Wat mij opviel was dat je in de eerste biseksuele alinea niet met je vriendinnen wil gaan rollebollen. Daar wil je alleen thee mee drinken. In de laatste alinea zeg je dat je gewoon met je vriendin de liefde wil bedrijven.
Dat klopt niet. Of in de eerste alinea moet het “vrienden” zijn, of in de laatste “vriend”.

sylvia1 · 6 januari 2011 op 09:46

Ja inderdaad Schorpioen! In de 1e alinea denk je dat de schrijver een vrouw is, in de laatste is het een man. Ook zoiets geks 😉

Harrie · 6 januari 2011 op 11:06

Duidelijk een gevalletje van nog geen sex met bomen gehad.

Mien · 7 januari 2011 op 07:59

Vrij veilig.

Mien koffiedik

Geef een reactie

Avatar plaatshouder