Waren er in de oertijd al potten? En zo ja, wie sleepte dan wie aan de haren door de grot? Of zouden ze toen al gelijk geweest zijn aan elkaar en elkáár door de grot gesleept hebben? Aan de andere kant, om een béétje fatsoenlijk te slepen heb je wel iemand nodig die wat hoger staat dan jijzelf, dus van écht slepen zal dan wel weinig sprake geweest zijn. Dat is trouwens wel weer erg lesbisch, dingen half doen, dus zo is het kringetje toch weer rond. En woonden lesbo’s in die tijd wel in grotten, of werd dat gezien als te voorspelbaar? Nou lijkt dit misschien vergezocht, maar ik heb me hier vorige week ongeveer een uur het hoofd over gebroken terwijl ik op de rand van het bed mijn sokken uit zat te trekken. Lesbo’s in de oertijd, en dan? Was er in die tijd überhaupt wel begrip van seksualiteit? Of was het een kwestie van mammoetjes schieten, daarna de vrouw terug de grot insleuren, een veeg geven en dan de bout roosteren en in slaap vallen? Het moet gezegd worden, ‘aanlokkelijk’ is nog zeer zacht uitgedrukt. En niet alleen vanwege m’n aambeien.

Op de één of andere manier kan ik beter voor me zien dat de barmeid ergens in een herberg over de toog gelegd wordt door een boer of ridder, dan dat een oervrouw die over een hunebed gelegd wordt en een oerpenisje in zich naar binnen gedrukt voelt worden. Zelf denk ik dat het alles met taal te maken heeft. In de middeleeuwen was een fatsoenlijk gesprek voeren natuurlijk onmogelijk, vandaar de constante oorlogen. ‘Oo, jonghedame, mach ick met mijn vleeschlansch Uw rosbiefjesch uit mekander duwen, teneinde U behoedzaem te penetreeren?’ is iets wat natuurlijk ook in een rollenspel in menig uitgedoofd huwelijk niet goed valt en ook niet goed kán vallen. Het is te beeldend en daarnaast vergt het teveel denkwerk, waardoor het bloed naar de hersenen trekt en dat betekent: einde oefening. Toch denk ik dat als je in de middeleeuwen leefde je -als vrouw- na een tijdje die droge naad zo beu bent dat iemand alles kan zeggen en dat het dan wel best is. Als mensen zo de hele dag praten is er trouwens ook geen alternatief voor romantisch gebabbel, heden ten dage is dat wel zo. Dus het lijkt me logisch dat het daarom niet werkt.

Hoe het de oermens gelukt is om zich voort te planten mag dan ook een waar wonder heten. Als zo’n overbehaard vrouwmens hitsig om je heen gaat draaien, tegen je aan gaat schurken, snuivende en grommende geluiden uitstoot en al haar (tekortschietende) vrouwelijke “pluspunten” tentoonstelt -als was een het prettig gezicht- en allerlei semi-geile handelingen verricht kan ik je uit ervaring vertellen dat dat niet werkt. Er zijn keren geweest dat ik zo bang werd van de hiervoor beschreven ex dat ik er van moest piesen en zei ‘ik moest even naar de WC’ en dat ik m’n vinger in m’n kont moest steken om m’n piemel weer naar buiten te duwen, zó’n effect kan zo’n harig mormel hebben op een lief en onschuldig mensenkind van de de mannelijke kunne.

Uiteindelijk is er toch voortgeplant dat het een aard heeft en dat leidt er toe dat ik nu hier kan zitten om dit uiteen te zetten. Een heug’lijk feit voor de mensheid, maar toch wil ik stilstaan bij alle oermannetjes die nog jaren naderhand in slaap zijn gevallen met op de achtergrond hun eigen geschreeuw dankzij vrouwlief. Kerels, bedankt!

Nu, dit ging allemaal over copuleren zoals mijn vrouw het graag heeft -ik draai haar zelf graag om zodat ik dat misselijke bakkes niet hoef te bezien- maar er is meer te bedenken! Zo kunnen er uit een penis verschillende vloeistoffen komen en zijn er hele volksstammen -volgens mijn buurman- die er bij zweren dat ze elkaar opvolgen. In zijn geval snap ik dat wel, mijn buurvrouw is zo irrtitant dat ik er zelf ook gráág es overheen zou pissen, maar dat is weer een heel ander verhaal. Hier kun je overigens nog een boom over opzetten, hoe goor het precies is. Immers, urine is steriel, en dat kan niet gezegd worden van de vruchten van het gaatje een stukje verderop. Gekauwd eten is vies, een maaginhoud is viezer, een darminhoud is goor en poep is walgelijk.
Iedereen kent de paniekaanval die zich meester van je maakt als je je kont af aan het vegen bent en je twijfelde al -gezien de hoeveelheid poep- of het papiertje wel dik genoeg was en dat blijkt niet zo te zijn. Voorzichtig testte je of je iets meer druk kon zetten, het bleek niet zo te zijn en je jast je vinger zo vol overgave door het papiertje heen dat je bijna een bruine traan terug je darm in duwt. Fulminerend naar jezelf wordt het een partij crisismanagement waar een carrière op gebouwd kan worden, maar een voorval als dit misstaat op je CV.

Het grootste probleem is dus dat er ook nog een dot onder je nagel blijft hangen, en dat is waar het pure zweet je uitbreekt. Hoe gaan we dit oplossen? Ja, een deel is weg te vegen met een papiertje, maar moet dat van links naar rechts of juist gewoon er tegenaan drukken? Of pak je een veil om het er tussenuit te pulken, maar welke kerel heeft nou een veil bij zich op het toilet? En spoel je die daarna af onder de kraan met koud water, kook je water of pak je sterilon? Gebruik je die veil daarna überhaupt weer, en vertel je mensen die hem ook willen gebruiken wat de geschiedenis van de veil is? Is de druk van een veil eigenlijk wel genoeg? Of te weinig? Sowieso, teveel druk zorgt er voor dat je het dieper en dieper onder de nagel duwt tot er een punt komt dat je het er niet meer weg krijgt en je het vergeet en pas als je ’s avonds wat draadjesvlees tussen je tanden vandaan wil peuteren naar boven komt. Direct reageert je maag en je kotst zo in één keer alles over de tafel heen, recht in het gezicht van je (onfortuinlijke?) eega.

Waarbij we meteen aankomen bij het volgende fetisj! Wie dit verzonnen heeft mag Joost weten, maar als hij dat niet wil dan hoeft het van mij niet. Zelf denk ik dat een vrouw ooit haar man geplezierd heeft terwijl ze griep had, want ook dat soort zaken behoren hun doorgang te vinden in moeilijkere periodes. Tijdens het stokslobberen werd mevrouw onwel en had dit te laat door, kotste in één keer het kruis van manlief onder, ging daarna weer door en merkte dat dit toch wel érg plezierig was.
Hoe dit vervolgens mondiaal vervolg heeft gekregen weet ik zo 1, 2, 3 niet, en 4, 5, 6 evenmin.

Men meent dat een samenleving de misdaad krijgt die ze verdient, maar hoe zit dat met seks? Vrouwen die WC’s aflikken, mensen die een vezelrijke bolus op elkaars borst draaien, of een diarreedouche weggeven in het gelaat, kotsorgies, spermagorgelaars die onderling gefilmde wedstrijden aangaan, verminkte dwergen die elkaar in een badkuip met zure diarree insmeren met crème fraîche en dat er afpiesen, poliolesbiënnes die een stompje inbrengen, mannen die zich in trouwjurken tegenover elkaar aftrekken op marsmuziek, een boerenknul die een koe of dartel schaap van achteren besluipt door het frisse gras, de lijst is bijna oneindig. Wat zegt dit over onze samenleving?

Hoe moet dit verder? En nog belangrijker, hoe moet ík verder? Een leuke dame tegenkomen is fijn, maar hoe gaat het verder na de eerste tongzoen? Mijn eigen vrouw ben ik inmiddels wel zat en vreemdgaan wil ik ook niet, dus zorg ik dat ik de meisjes in kwestie eerst goed leer kennen. Echt verknipte types ben ik zo nog netjes uit de weg kunnen gaan, maar ooit zal het fout lopen. En dan? Ik weet het niet, ik heb m’n dieet wel vezelrijker gemaakt, gewoon, voor het geval dat.


16 reacties

pally · 17 januari 2009 op 17:30

Je schrijft vijl niet met ‘ei’, Kotsveulen en verder doe je je naam eer aan.

Pally 🙄

trawant · 17 januari 2009 op 20:59

Kijk, hier heb ik nou in het cafe een topicje over geschreven.., dit niveau dus.
Schrijven staat vrij, plaatsen staat vrij, bagger staat vrij.
Maar mag het verder zonder mij.
Ik wil niet meer op dezelfde pagina met dit veulen worden aangetroffen.

Mosje · 17 januari 2009 op 21:18

Ik lees je poging om cynisch te zijn, ironisch ook. Maar de woorden komen niet goed uit de verf, je zinnen zijn vaak niet krachtig genoeg.
Veel oefenen dus, en vooral ook veel gelijksoortige stukjes van anderen lezen.

Callar · 17 januari 2009 op 22:19

Hallo Kotsveulen,

Deze tekst is in ieder geval een stuk beter dan je vorige. 😉

Je scherpte is er wel degelijk, maar komt helaas bij je mede (heteroseksuele) columxer niet aan. Ik weet echter niet of dat aan hen ligt of aan jou schrijfwerk, want ik begreep vrij snel waar je het over had.

Die vragen aan het eind zijn nogal storend. Alsof je ineens aan een nieuwe column begint.

PS. Weleens De Geschiedenis van de Seksualiteit van Michel Foucau

Callar · 17 januari 2009 op 22:20

irritante computer! De Geschiedenis van Seksualiteit van Michel Foucault. Zeer aan te raden!

Annemarie · 18 januari 2009 op 11:38

Ik ben het met Trawant eens. Maar wie ben ik om te oordelen. Ik ben ook een beginner en mijn verhaaltjes zijn ook niet altijd even goed. Ik vond het wel altijd leuk om mijn verhaaltjes in te zenden, maar nu ga ik twijfelen. Ik krijg het gevoel dat er niet serieus meer wordt omgegaan met het schrijven en dat veel mensen snel een verhaaltje schrijven en gelijk insturen. Ik mis de verhalen van Pally en Arta. Voor dit soort verhalen kom ik terug naar Columnx, anders niet.

Kotsveulen · 18 januari 2009 op 20:49

Dus het hangt van anderen af of jij wat publiceert of niet? Als dat jouw insteek is, dan heb je een zwaar leven. 😉

Kotsveulen · 18 januari 2009 op 20:51

Nee! Die heb ik nooit gelezen.

En het ligt wat mij betreft aan de lezende partij, want het is een manier van overbrengen die bij veel mensen simpelweg verkeerd valt. Te duidelijk, bot of plat leidt tot het dichtslaan van sommigen. Ik heb het in ieder geval met veel plezier geschreven, en daar gaat het mij om. 😉 Toch bedankt voor de reacties. 😎

arta · 18 januari 2009 op 22:16

Ik kan me voorstellen dat je gelachen hebt toen je dit schreef… Het is idd plat en erg expliciet, maar… hier en daar moest ik toch ook wel lachen. (vooral omdat het vanuit een cynische slachtofferrol geschreven is)
@ Annemarie: :oeps: Tnx!

klapdoos · 19 januari 2009 op 12:31

Over lang stuk geschreven, dit is mij dus te lang en té grof om te lezen en als we toch kritiek op mijn stukjes hebt en dat is nogal wat, ik zou zeggen Kotsveulen kijk eens in je eigen straatje voordat je mij de grond inboort…Ik ben blij dat ik al gelukkig getrouwd ben met een lieve vrouw, want het zal me niet gebeuren dat ik jou tegen zou komen!!!Zoals Pally al reeds schreef, je doet je naam eer aan,,,
leny

Kotsveulen · 19 januari 2009 op 12:50

Hier ga ik verder niet op in, als jij het nodig vindt om feedback van een ander te koppelen aan of je zijn of haar stukjes niet goed vindt dan begrijp je het principe van feedback niet. Jammer voor je. 😉

LouisP · 19 januari 2009 op 18:34

Geachte,
de eerste keer dat ik uw stukje las moest ik hard lachen om bepaalde zinnen. Het totale verhaal sprak me minder aan……
Totdat ik uw andere verhalen ging lezen. Door al die verhalen achter elkaar te lezen kreeg ik een beter beeld van uw schrijven.
Mooi van lengte, niet saai en erg verrassend.
Ik vind het zeer knap.
Louis

Callar · 19 januari 2009 op 20:08

Ben het met je eens Kotsveulen. Ben ook benieuwd naar je volgende column!

Mien · 20 januari 2009 op 10:50

Op het randje. Dat mag en dat moet.
Ik denk wel dat het korter en bondiger mag en moet.
De aandacht verslapt bij deze lengte.
Plastischer hoef ik het niet te formuleren, toch?

Ik heb ook het idee dat je leert van het lezen van de andere columns hier op CX.
Ik zie zelfs een schrijfstijl die ik herken uit de columns van andere schrijvers.
Dat is positief.

Je hebt zeker kwaliteiten in het verbeelden van jouw gedachten op papier.
Ben alleen benieuwd of je de grens ook kunt verleggen naar iets minder (b)analiteit en iets meer inhoud.

Je hebt naar mijn idee nog veel te vertellen en schrijven.
Een stukje nuance echter zou je verhaal alleen maar sterker maken.

Mien

Kotsveulen · 20 januari 2009 op 15:35

Dankje voor je feedback!

[quote]

Ik heb ook het idee dat je leert van het lezen van de andere columns hier op CX.
Ik zie zelfs een schrijfstijl die ik herken uit de columns van andere schrijvers.
Dat is positief.
[/quote]

Dat idee klopt echter niet. Ik lees er veel, maar ik doe niets met de stijl van anderen. 🙂 Ik zoek naar wat ik prettig of leuk vind en brei daar een verhaal omheen.

Mien · 21 januari 2009 op 09:46

@Kotsveulen:
Als je vanuit je eigen centrum redeneert trekt de wereld soms aan je voorbij.
Voor introspectie is afstand nemen noodzakelijk.
Er wordt meer opgeslagen in hersencellen dan dat jezelf kunt bevroeden.
Dat is tevens de charme van onze hersenpan. 😉

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder