Ik moet u iets bekennen. Ook ik word met enige regelmaat overvallen door een dwangmatige en niet te stuiten behoefte tot bevrediging van impulsieve verlangens.
Eigenlijk is het ongemerkt gegaan, het sluipt er als het ware in en de bewustwording komt pas veel later. Maar dan is het te laat. Om nou te zeggen dat ik het opgezocht heb? Nee, het kwam gewoon op mijn pad. Het pad dat ik gewoonlijk volg in mijn eigen supermarkt. Onopvallend tussen de schappen van de hebbedingetjes.
Er zit natuurlijk ook wel een uitstekend uitgedacht commercieel concept achter, dat kun je de diverse fabrikanten niet ontzeggen. Vaak welluidende Italiaanse namen, zoals Enrico Zuoni of Bernardo Bocelli, waarbij vrouwelijke consumenten direct wegdromen in hun rijke fantasieën. Dan is er nog het materiaal, de gebruikte stoffen en wat dat voor uitwerking heeft op de zintuiglijke gewaarwording. Niet gewoon Hollandia-katoen, nee, deze software is gemaakt met een uitgesproken liefde voor ’s mans meest kwetsbare hardware. Die moet je verwennen met lycra of microfibre. Om nog maar niet te spreken van de gebruikte afbeeldingen op de verpakking die de betreffende lingerie aan de man dan wel vrouw moeten brengen. Gespierde torso’s die de beschouwende ogen gewild dan wel ongewild af laten zakken tot daar waar de gewenste trots zijn hoogtepunt bereikt.
Uiteindelijk slaat de fantasie altijd op hol bij een dergelijke aanblik. Of het nu het eigen lichaam betreft of dat van de partner, het werkt altijd.

Lastig blijft het kiezen van de juiste maat. Een maatje meer zou de beeldvorming danig kunnen verstoren terwijl een maat te klein weer slecht zou zijn voor de taak waarvoor de bescherming eigenlijk is bedoeld. En tevoren passen is not done bij dit soort kledingstukken. De enige hoek in de supermarkt die nog een beetje beschut is zou de inloopkoelruimte kunnen zijn maar ik ben bang dat zelfs een damesslip dan geen soulaas zal bieden. Nee, de aankoop gaat bij mij altijd op de gok. Niet zo vreemd, gesteld dat de afmeting van iemands gok bepalend is.

Met een beklemmend gevoel loop ik vervolgens naar de kassa’s. Ik wacht even totdat er een jonge caissière beschikbaar is om af te rekenen. Nauwgezet volg ik de mimiek van haar gezicht zodra zij het attribuut in haar lieftallige handen neemt. Dat is voor mij dé graadmeter of ik de juiste aankoop heb gedaan. Meestal wordt mijn prangende vraag dan beantwoord met een geruststellende oogopslag die mijn ego doet groeien tot euforische hoogten.

Met een zelfverzekerdheid die de grootste bodybuilder mij niet kan ontnemen keer ik huiswaarts, nog sneller dan de slipstream die ik veroorzaak. Ik ren de trap op, linea recta naar de bespiegelde slaapkamer om mijn nieuwste aanwinst in een try-out aan een kritisch oog te onderwerpen. Met de afbeelding van machoman nog op mijn netvliezen mag het resultaat er zeker zijn. Als ik de kast opentrek zie ik de stapels trofeeën van eerdere bevliegingen. Van tanga’s tot super mini, plus nog een verzameling onopvouwbare strings. Maar die trek ik niet meer aan, die zitten voor geen veter.

Als het moment dan eindelijk daar is en ik ’s avonds de kaarsjes aangestoken heb, stap ik in vol ornaat en met een ingehouden flair ons droomdomein binnen in ongeduldige afwachting van de kroon op het werk. De spanning is te snijden. Mijn hart klopt waar het moet kloppen. De hartstocht neemt toe, maar van enige pasvorm is nu geen sprake meer….. Daar had de ontwerper duidelijk niet in voorzien. Een slippertje?

Categorieën: Sexgein

KawaSutra

Columnist (nou ja) van 2005 t/m 2012 Een voorzichtige comeback in 2017 Het leven, daar gaat het om!

15 reacties

arta · 9 april 2007 op 20:10

😆
Geweldig, Kawa!
[quote] plus nog een verzameling onopvouwbare strings. Maar die trek ik niet meer aan, die zitten voor geen veter.[/quote]
😆

DriekOplopers · 9 april 2007 op 20:50

[quote]die zitten voor geen veter[/quote] Méésterlijk! Met een vette grijns op mijn bek genoten van je column.

De mijne passen altijd. Dat heet stretch 😉

Driek

pally · 9 april 2007 op 21:04

Haha! wat een grappig slippertje Kawa! 😆

groet van pally

WritersBlocq · 9 april 2007 op 22:12

[quote]De enige hoek in de supermarkt die nog een beetje beschut is zou de inloopkoelruimte kunnen zijn maar ik ben bang dat zelfs een damesslip dan geen soulaas zal bieden.[/quote]
Ben je bang, of… spreek je uit ervaring 😛

[quote]Als ik de kast opentrek zie ik de stapels trofeeën van eerdere bevliegingen. Van tanga’s tot super mini, plus nog een verzameling onopvouwbare strings. Maar die trek ik niet meer aan, die zitten voor geen veter.
[/quote]
Direct naar de on(e)liners, als ie er niet al ‘staat’, dit is geilweldug op de top 😆

DreamOn · 9 april 2007 op 22:45

[quote] nee, deze software is gemaakt met een uitgesproken liefde voor ’s mans meest kwetsbare hardware[/quote]
😆
Ik kan wel blijven quoten, want er staan fantastische woordspelingen in deze supercolumn!
Geweldigenoten! 😀

Liefs DO.

Mup · 10 april 2007 op 04:18

Het is echt lente in Nederland, lees ik al 😆
De quotes zijn er al uitgehaald, dit is een slippertje zonder gevolgen, daar wil ik er wel meer van meemaken, ik ga mijn droomdomein opzoeken,

Groet Mup.

SIMBA · 10 april 2007 op 11:10

😆 Dubbel gelegen!

schoevers · 10 april 2007 op 17:27

Kawa,

Dat is nu echt micro-soft! Mijn tips:
Na het dowloaden, de software weer opnieuw installeren. Het uploaden dan gaat vanzelf weer.
Niet te lang, want dan crasht het zaakje.

Een column van formaat!
:wave: 😆

Groeten,

Hans

Dees · 10 april 2007 op 19:37

Die Kawa, van vele markten thuis 😀

Prlwytskovsky · 10 april 2007 op 21:12

Ohw, dus je had slippers gekocht? 😕

Anne · 10 april 2007 op 22:14

Heel, heeeel heeeeeeeel fijn verhaal 😀

Li · 10 april 2007 op 22:32

[quote]Een slippertje?[/quote]
Of onderbroekenl*l 😀

Geweldig genoten van deze shortstory Kawa!

Li

Ronaldjecas · 11 april 2007 op 13:23

Ze mogen deze nomineren voor CVDM mei, heerlijk gelachen 😆

KawaSutra · 11 april 2007 op 13:39

@WB: Bedankt voor de selectie van de Oneliner. Ook dat is mijn eerste geloof ik. 😀

@Driek: Dat je een flexibel persoon was, dat had ik al begrepen. 😀

@Mup: Droomdomein gevonden?

@Schoevers: De volgorde is heeeeel belangrijk!

@Li: Zo voel ik me wel een beetje ja 😆

Verder iedereen weer bedankt voor de leuke reacties.

bert · 11 april 2007 op 22:24

Heerlijk om te lezen. Leuke woordspelingen.
Het slippertje heb ik niet kunnen vinden tussen de slipjes. 🙂 🙂 🙂

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder