De helft van de wereldbevolking, te weten de man, is niet overal ter wereld even eerlijk bedeeld. Als homo die met beide benen in de ‘scene’ staat behoor je te weten dat negers relatief vaak bijzonder groot geschapen zijn en dat je wat dat betreft weg moet blijven van jongens met een gele huidskleur. En dat onze eigen gezonde Hollandse jongens ook niet bepaald mogen klagen; het is immers algemeen bekend dat in Nederland gemiddeld de langste mensen ter wereld wonen. Daarom schat iedere man de lengte van zijn gevalletje standaard anderhalf keer zo lang als dat het in werkelijkheid is. En is de onsterfelijke opmerking van stripfiguur Dick van Bil bijkans een tegeltjeswijsheid onder de mannelijke wereldbevolking: “doe je mond eens open, misschien kan ik dan m’n lul zien als ik je neuk”. Want de gemiddelde lengte van een penis schijnt nog altijd een centimeter of dertien te zijn in geërecteerde toestand, en niet de twee en twintig die je verwacht als je de gemiddelde klandizie van een willekeurige sexchatbox mag geloven.

Het formaat van de puddingbuks ademt door in alle mogelijke ‘toys for boys’. Zoals een zes meter lange Mercedes gewoon vet cooler is dan een twee meter lang Japans koekblik en een ‘pint’ bier gewoon stoerder is om op te slurpen dan het standaardvaasje. De heimelijke natte droom van iedere man is om lang, slank en ook nog gespierd te zijn terwijl de gemiddelde lichaamslengte van de man rond de 1 meter 80 ligt.

Een sigaar is wat dat betreft geen uitzondering: van het kleine sprietje en knakje tot de dikke corona en de grote panatella. Een sigaar ter grootte van een volgroeide salamiworst werd ooit eens als grapje en reclamemateriaal gemaakt, maar bleek zo waar gretig aftrek te vinden. Wie zou het nou toch leuk vinden een sigaar te roken die je met twee handen moet vasthouden, een ganse kilo weegt en waar je een stofzuiger voor nodig hebt om hem daadwerkelijk weg te paffen? Juist: de wat minder bedeelde man.

Want het moge geen geheim zijn dat grote Mercedessen, Jaguars, Daimlers en BMW’s eigenlijk alleen gekocht worden door mannen, die daar rond hun vijftigste genoeg geld voor hebben. De leeftijd van de peno-pauze en midlife-crisis, juist de leeftijd dat het tussen de benen wat minder steigert en de man behoefte heeft om zijn potentie en libido in iets concreets uit te drukken als er maar bitter weinig kerfjes in de bedrand meer bij komen.

De auto, de sigaar, het bierglas of het huis als verlengstuk van de lul. Lengte en grootte was ook ongetwijfeld één van de redenen van het succes van de gedoodverfde maar ook dode premier Pim Fortuyn. Eén meter zevenentachtig mat de man, en leek onder andere daardoor constant boven zijn tegenstanders uit te steken. Een tank-achtige vijf en een halve meter lange Daimler bracht de man waar hij naar toe wilde en hij bewoonde een fraai en relatief zeer groot ‘palazzo’ midden in de stad. En in de homowereld scheen het een goed bewaard geheim te zijn dat de ‘at your service’-homo een lul van immense omvang bezat, die vooral na zijn verscheiden alleen maar een nog mythischer formaat werd toegedicht. En dan hadden we het nog niet eens over de sigaar, waar hij in eerste instantie bekend mee werd. Mister Cigar Nederland was hij ooit als ik me niet vergis.

De afwijking van een voorliefde voor alles wat groot en lang is, schijnt alleen voorbehouden te zijn aan mannen. Heb je vrouwen ooit gehoord dat ze de grootst mogelijke borsten willen hebben, á la Lolo Ferrari? Dat een vrouw een bakbeest van een auto wilde omdat dat zo handig parkeren is in de binnenstad? Of zelfs maar een vrouw ooit liever een Cohiba-sigaar zien roken dan een klein Belinda-sigaretje? Dat bedoel ik. En daarom is het maar beter om homo te zijn. 😛


15 reacties

Godspeed · 25 april 2003 op 13:35

[quote]dat je wat dat betreft weg moet blijven van jongens met een gele huidskleur.[/quote]

Wat is dan het probleem?
Als je beginnend homo bent is het mischien zinvol om met deze categorie te beginnen, daarna over te stappen op de hollandse jongen om als einddoel bij de zwaar geschapen neger te eindigen. 😀

Godspeed · 25 april 2003 op 13:45

[quote]De auto, de sigaar, het bierglas of het huis als verlengstuk van de lul.[/quote]

:warn: De grote van het bierglas!!!:pint:

Hier ben je op gevaarlijk gebied beland.:hammer:

Ik pak altijd een groot glas om dat daar meer in gaat, en ik daardoor de dorst sneller kan lessen.

Maar als ik het dus goed begrijp, en iemand bestelt een kleintje pils dan heeft hij een gigantische lul.:laugh:

Ik heb ook een auto van 6 meter, en er is bij mij in de buurt een homo ontmoetings plaats (waar veel kleinere auto’s staan, veelal met kinderstoeltjes), en als ik daar in mijn auto langs rij dan kijken ze nooit op. Daar integen als ik met de auto van mijn vrouw langskom ze voortdurend zijn aan het lonken.;-)

Ik zal de auto dus maar niet weg doen, want nu denken al die homo’s hij heeft een klein pikkie en dan heb ik er ook geen last van.:-D

Godspeed · 25 april 2003 op 13:49

[quote]Heb je vrouwen ooit gehoord dat ze de grootst mogelijke borsten willen hebben,[/quote]

Nee, maar wel dat ze grotere borsten willen, dus wat is er dan vreemd aan dat mannen een grotere lul willen? 😕

Godspeed · 25 april 2003 op 13:54

[quote]Als homo die met beide benen in de ‘scene’ staat [/quote]

Is het waar dat de oudere homo, die wat vaak door een grootgeschapen neger bereden is, zijn sluitspier niet meer goed afsluit, en er dan een tampon induwd om ongelukjes te voorkomen? 😕

Hebben ze mij eens onder het genot van een “groot” pilsje verteld, en ik vraag me dus af of dat waar is.:dunno:

Godspeed · 25 april 2003 op 14:01

[quote]En daarom is het maar beter om homo te zijn.[/quote]

Ben ik blij dat ik hetero ben.:peace:

Godspeed · 25 april 2003 op 14:36

Hier nog een klein voorbeeld wat er kan gebeuren als je een zeer grote penis hebt.:-D

[url=http://www.ketawaketiwi.com/cgi/kkkread.cgi?kategori=comicstrip&id=Gigantisme+Setempat&tipe=cartoon]K.O.[/url]

😮

gast · 25 april 2003 op 14:56

hahahahahahahahaha

die howmows met kleine auto’s zijn geen echte homo’s, dat is de aparte groep van hetero’s die zo bij hun vrouw onder de plak zitten dat ze én in een kleine auto rijden én waarschijnlijk vaasjes Heineken drinken én ook nog eens heimelijk op zoek gaan naar dat waar ze hun mannelijkheid mee lijken te willen bevestigen: een grote lul

😀

dus eigenlijk zijn homo’s gewoon supermannelijke mannen
😛

ps: kheb nergens gezegd dat als een man een grote auto heeft, dat betekent dat hij een kleine lul heeft … 🙂

Yannick · 25 april 2003 op 15:01

Als homo’s zo super mannelijk zijn, waarom hebben ze dan ook nog de mannelijkheid van een andere man nodig?

Ik als hetro heb een vrouw nodig want dan is het in evenwicht (mannelijk/vrouwelijk)

p.s. je hoeft geen homo of neger te zijn om groot geschapen te zijn 😀

tommy · 25 april 2003 op 15:22

HELP 😮 jullie hebben m’n column niet goed gelezen 😮

Lawe het er maar op houden dat ALLE mannen groot geschapen zijn 😛

net als dat IEDEREEN boven de dertig er zogenaamd jonger uit ziet dan hij is 😀

Yannick · 25 april 2003 op 15:32

Ik ben ook jonger als 30 😀

p.s. het gemiddelde is niet 13 maar 15 centimeter

gast · 25 april 2003 op 15:48

Best gezellig met een homo op de site.:-D

tommy · 25 april 2003 op 15:50

15cm? hmm. Maar daar zit jij [natuurlijk] ruimschoots boven? 😛

hoef ik trouwens niet te weten 😎 ik wil geen enkel vooroordeel over homo’s bevestigen 😎

ps: de column ging niet eens in de eerste plaats over homo’s en over geslachtsdelen en al wat dies meer zij, maar in hoofdzaak over SIGAREN. Ja ja. Hmmz. :peace:

Yannick · 25 april 2003 op 15:57

Zou je wel willen weten he, of ik er boven zit 😉

Het is niet de eerste homo op de site hoor. In het verleden was er nog eentje, die lokt ook veel reacties uit door te zeggen dat ze beter zijn als andere mannen, terwijl ik niet denk dat je beter/slechter bent omdat je een bepaalde sexuele overtuiging hebt.

tommy · 25 april 2003 op 16:05

daar zal ik dan maar niet op reageren he? 😉

kdoe het toch maar:

met hetero’s is ook niks mis hoor
:pint:

Mr. Moderator · 25 april 2003 op 17:12

[i]offtopic[/i]

Godspeed: misschien kun je voortaan je reactie beperken tot één of twee posts (en daar dus alle quotes in opnemen). Nu lijkt het net alsof er 15 verschillende reacties zijn.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder