Meiden van Nederland opgelet. Ontevreden over je vagina? Dan is er geen nood aan de man want sinds kort is daar een oplossing voor. Onlangs zag ik het televisieprogramma ‘Correcties voor het genot’ en er ging een wereld voor mij open. In zestig minuten, minus enkele reclameboodschappen, vertelde vrouwen, wiens seksleven niet meer is zoals het was, dat zij eigenlijk wel eens iets anders wilden. En ineens was daar de cosmetische vaginale ingreep ofwel de designdoos. Te nauw. te wijd of te scheef? No problem. Het is een fluitje van een cent. Een Amerikaanse specialist naait er met veel plezier, en voor een tiet met geld, een perfect sluitend exemplaar van. En heb je geen geld? Dat is niet erg want voor een gratis ingreep, laat je alles op een wervend filmpje vastleggen. En dat biedt perspectief voor de toekomst. Binnenkort zullen Nederlandse producers elkaar verdringen om de rechten van televisieprogramma’s zoals: I doos, Het gat van Nederland, Eigen huis en kruis of Medische Mispoezen te kopen. Of wat denken jullie van een programma zoals ‘In Holland ligt een kruis?’ In dat programma mogen de buurmannen hun buurvrouwen eens grondig onderhanden nemen. De buurtjes kennen elkaar goed en weten precies wat passend is. Snikkend van blijdschap zullen zij in elkaars armen vallen.

Of misschien is een serie met de naam ‘Ontdek je plekje’ ook wel succesvol. Met behulp van een spiegel kunnen de dames hun eigen binnen- en buitenboel eens flink onder handen nemen. En wat vinden jullie van een dozenmetamorfose? Ligt ook goed in de markt! Een haarkleur, een knipbeurt of een of permanentje doet wonderen. Een kruisarchitect is misschien ook wel handig. Zo eentje die in nauw overleg een vorm kiest die bij je past. Bij een maagdelijk en strak typetje past het modelletje ‘Jan des Bouvrie’ perfect. En ben je romantisch ingesteld dan metamorfoost de dokter met naald en draad een prachtig vaginaal hartje. Klassiek kan ook, maar dan krijgt je er eentje uit de oude doos. Ik zie het al helemaal voor me. Een abstracte vagina is er eentje met vierkantjes, driehoekjes en zeskantjes. En een poesje Mao is een spleetje overdwars. Meiden die het liever kalm en bedaard houden, kiezen voor een rustiek exemplaar.
Dus meiden van Nederland jullie hebben het voor het uitzoeken. Het maakt niet uit wat je kiest, als je jezelf er maar prettig bij voelt. Wat een uitvinding die designdoos. Het is echt een gat in de markt!


Li

Liever gek dan 'grijs'. (O)mama Li doet maar wat. Schrijft voor een scholengroep, een ouderenblad en voor schrijfgroep Undercover. Is na 10 jaar weggereorganiseerd bij het Alphens Nieuwsblad. Werkte 30 uur per week als bovenschoolse coördinator TSO bij SCOPE Scholengroep. Sindskort gepensioneerd.

3 reacties

Godspeed · 28 februari 2003 op 07:36

Li,

dat is nog eens een mooi onderwerp om over te lezen.:-D

http://vagina.2link.be/

Voor alles over de vagina;-)

http://www.kliniek-mcs.nl/prijs.asp

Voor een schaamlip verkleining betaal je toch al 1500 Euro 😉 En dan gaat het er alleen om de binnenste schaamlippen (de binnenband of een kalkoen hangt er dan uit) 😮

Ik denk wel dat dit het laatste is wat er nog verbouwd kan worden aan een vrouw. (zie prijslijst)

Het einde is dus inzicht.:-?

Godspeed
:pint:

Kobus · 28 februari 2003 op 08:23

Leuke column !
Heeft commercieel gezien zeer aantrekkelijke kanten. Denk alleen maar aan de sponsors.
Rode Kruis,…maar nu even niet. Groene Kruis, bejaarden. Oranje Kruis, Koninklijke familie. Wit-Gele Kruis, zeikerds.
En dan de te winnen prijzen :
Het Zilveren Kruis voor degene die de Kruiswoordpuzzel heeft opgelost.
Het Gouden Kruis voor de mensen die in Nijmegen meedoen aan de Kruistocht.
Het Kruis van verdienste, voor hen, die zich in verband met vijandige actie door bijzonder moedig of beleidvol optreden hebben onderscheiden

Maar de Witte Kruistabletten niet vergeten, als een vrouw ondanks de verbouwing toch een keer hoofdpijn heeft. Wel even de bijsluiter goed lezen, want ze zijn voor inwendig gebruik….via de mond.

😀

gast · 28 februari 2003 op 11:59

Het is duidelijk, we zijn op een kruispunt in de geschiedenis aanbeland,….
Wat een mooie bookmark doe je mij aan de hand G`dspeed, dank,dank !!
😮 😀
HULDE !! ([email]ff b ff @EObananabary[/email])

Geef een reactie

Avatar plaatshouder