Zaterdag 10.00 uur :
“ Jazeker…ik loop lekker op schema, ik vind het fijn om op zaterdag boodschappen te doen, het is fijn in de supermarkt met al die leuke vadertjes, moedertjes én bijpassende kindertjes, die met hun karretje tegen je benen lopen te duwen. Ik vind het leuk om zoveel geld uit te mogen geven aan rotzooi die ik met een beetje mazzel maandag weer uitpoep.
Maar ik ben blij dat ik lekker vroeg al actief ben, ga ik zometeen m’n huisje fijn een stukje schoonmaken want dat is leuk.

Dan ben ik om een uur of twee klaar, neem een douche, maskertje, haartjes leuk fohnen, mooie hippe kleertjes aan, want vandaag staat alles me……want ik ben leuk……vandaag……toevallig…..

En dan zit ik om een uur of twee in auto, ga naar de voetbal kijken, want clubje kan periode kampioen worden. Ga gezellig meedoen aan feestvreugde in kantine, neem colaatje extra want het is per slot weekend. Ga me dan niet zitten irriteren aan dronken lallende ouwe kerels die aan de bar zitten en een enorme interesse tonen in mijn boezempartij. Nee…ik sla liefdevol mijn armen om m’n vriendje heen en zeg dat hij ook best wel gescoord zou hebben als hij niet al een jaar geblesseerd was. Hij zou helemaal niet bot opmerken dat het gvd ook niet zijn schuld is dat íe niet kan voetballen wegens vage enkelproblematiek. Daarna zouden we in vredige toestand in auto’s stappen, zonder dat diverse koppels mekaar de autosleutels naar kop smijten vanwege BOB-kwestie. De pizzeria is blij dat we allemaal komen eten zonder dat dit keer de pepperoni na half uurtje aan plafond kleeft, en als gezellige afsluiting van de overwinning gaan we nog met mate een borrel drinken in daarvoor geschikt etablisement.
Om een uur of één s’nachts vinden we het allemaal leuk geweest, en gaan we zonder gezeur van de mannen om broodje shoarma met blijde gezichten naar huis……daar waar het kussen wacht……..en na een liefdevolle zoen vallen we in slaap.

11.00 uur :

Duurde wel weer errug lang aan kassa, maar ben zojuist trotse bezitster van tas met boodschappen én dvdeetje van m’n vriend Robbie Williams.

!4.00 uur :

“ Kut..oh..kut..oh..kut !!!!!
Heb verdomme nog geen fles bleekwater gezien, wel al 563 keer 1 extra track van dvd, snap namelijk het spelletje wat erop zit niet !
Geen tijd meer voor douche, toch maar effe snel, geen masker op smoelie, haar droogt in auto.
Hmm …..hippe outfit morgen maar, staat me vandaag toch niet……..
Snel naar voetbal…….jippie !!!!!
Hoor nog net de scheidsrechter affluiten terwijl ik kom aanrennen.
Gewonnen…..yeahhhhhh!!!

Champagne ?
Nee meneer…dank u, drink niet…..wat zegt u ?
U wel……hmmm, zou je niet zeggen, wat zegt u ?
Tieten….nee meneer, probeer ut eens bij uw eigen vrouw….wat zegt U ???
Nee meneer !!! Meneer…..menéér !!!….

Hai lieverd , goed gespeelt,……ja ….nou ja volgend seizoen…….
Sjongejonge kan ik toch niks aan doen dat je blessure……
Nou…sorry…hè geen paniek…komt allemaal goed…

Gezellig ….eten….waar ?
Oh…leuk …pizza…
Ja, háháhá, lachen inderdaad vorige keer met pepperoni aan plafond…….
Met mij meerijden….ja….goed….maar je zou toch ?
Nou zeg…ik ben altijd de lul met rijden…..nee, vind het ook niet erg , drink toch niet……….

Hou nou effe op, het regent niet, dus ruitenwissers hoeven niet aan !!!
NÉÉ !!!!
Ik ga rechtdoor dus knipperlicht ook niet !!!
Néé, ik vind het géén humor, ….oke, háhá…….zucht..

Nou…..jongens….néé hoor moet morgen weer vroeg op, …..nou oké, een broodje dan, maar niet teveel knofl……..
Wat zeg je schat????
Meer knoflooksaus bestellen……..écht?

Oké, tuurlijk vind ik jou ook nog lief en aantrekkelijk hoe je er nu bijloopt……..
Néé echt….die hangende drankoogjes, overweldigende knoflook/bierwalm om je heen……hmmm, néé luchtje van Dior niks bij….yep ….veel lekkerder zo.
Leuk ook je shirt zó om je hoofd…
Wat zeg je ?…….
Moppie….zeg jij maar géén shirt meer……je spuugt een beetje als je de S uitspreekt…….
Nee…..tuurlijk ben ik niet vies van je…..
Nou lieverd…..zullen we nu gaan dan…..nou eentje dan hoor, ja ….dan gaan we.

Nou moet je echt even met je klauwtjes van MIJN dashbord afblijven, ik rijd, dus…….
NÉÉ !!!….deur dichthouden !!!…..die lantaarnpaal kijkt niet vuil naar je……..
NÉÉ !!!….zoekt écht geen ruzie !!!
NÉÉ !!!……heus niet nodig om lantaarnpaal op z’n bek te slaan………
Tuurlijk zou jij winnen……….
Ja…….vind ik ook , alle lantaarnpalen zijn klootzakken, maar we komen er nog veel tegen, kunnen ze nu beter gewoon negeren.

Jájá….tuurlijk ik ook van jou…….
Moppie……de sleutel moet IN het slot…….
Néé…..in het slot….zal ik het even doen ?……
Néé tuurlijk ben je niet dronken……hoor je mij niet zeggen…….
Néé……ik zeur helemaal niet……..jaja….vind jou ook nog steeds errug lief.
Já….lekker slapen…..ja……kusje……..
Néé……ik doe helemaal niet raa…..
Néé….je stinkt helemaal niet uit je bek……

IK RAAR ????

Weet je….
We hebben het er morgen wel over…

04.15

“Zucht….doe mij maar een borrel !!! “


6 reacties

Kees Schilder · 4 december 2004 op 12:06

Rustig inademen, doos. ….En nu weer uit.Yeahhhhh…..voel de ontspanning bezit van je nemen…laat je spieren los, ga met je adem naar je vierde oog en laat al het vocht uit je aura wegstromen.Let daarbij wel op de watermeter…
Geweldige column.Maar ik word er wel allejezus nerveus van 😀 😀

melady · 4 december 2004 op 14:08

iets te lang …maar errug leuk!!

Melady 🙂

Wright · 4 december 2004 op 14:31

Yep, doos1!
Life is sweet, life is bitter.
Leuke columnn!
😀

Ma3anne · 4 december 2004 op 16:17

Wat een geduld heb jij!
Van mij had ie mogen lopen. 😀

Mup · 5 december 2004 op 16:52

[quote]alle lantaarnpalen zijn klootzakken[/quote]

En ze blijven altijd zo nuchter staan waar ze staan ook.
Is een fiets niks voor vriendje, kan hij die om een lantaarnpaal binden 😉

Groet Mup.

doos2 · 5 december 2004 op 17:38

hey doos,
zaterdag feessie bij de voetbal. Ga jij ook?
liefs doos2

Geef een reactie

Avatar plaatshouder