‘Je moet blijven neuken’, las ik pas als tip van Freek de Jonge. Nou ben ik niet meer zo van Freek de Jonge, die ik ooit geniaal vond, maar hierin moet ik hem subiet gelijk geven. En voor al het goede dat Freek ooit wel leverde, wil ik best ambassadrice worden van Freeks’ ‘er moet weer meer in Nederland geneukt worden fonds’. Tips voor vrouwen

Geen zin =onzin. Vaak zit er simpelweg nog teveel in dat hoofd om de sexuele (seks met een k is sowieso libido-dodend) geneugte op waarde te schatten. Neuken doe je met je pelvis en als je hoofd te zwaar is, krijgt je pelvis te weinig bloed. Even doorzetten, niets maakt zo lekker leeghoofdig als goede sex.

Je pijpt goed of je pijpt niet. Zo’n beetje voor de vorm de eikel tussen de lippen nemen en met een van afschuw vertrokken gezicht blubgeluidjes maken, is geen pijpen en allesbehalve bevorderlijk voor het ego van het mannelijk geslachtsdeel.

Blijf spelen. Duik met je hand gewoon eens lekker in zijn broek als hij de aardappelen schilt. Of trek zijn hand eens onder je rok als je samen in de auto zit. Er hoeft niet meteen wat te gebeuren, maar het levert een goed humeur en uiteindelijk leuke sex op.

Trek eens iets aan waarvan je weet dat hij het sexy vindt. Probeert hij, terwijl je in je sexy pakje staat, toch de reclame op tv te blijven volgen, haal dan een leeg kopje uit de kast. Loop direct naar de leuke vrijgezelle buurman een eindje verderop en vraag om een kopje suiker. Is je ego dan nog niet voldoende hersteld, kiep je kopje weer leeg en loop naar de volgende.

Tips voor mannen

Beffen kan best leuk zijn, maar als de enthousiaste befbeurt een gescrubte clitoris oplevert waar je sexpartner dagen niet fatsoenlijk mee kan zitten, ben je niet goed bezig. Met een stoppelbaard van een dag of drie, minutenlang tegen een clitoris oprijden is beslist lief bedoeld, maar echt niet nodig.

Teasen is beter dan opdringen, dus bied niet te vroeg een piemel aan. Laat een vrouw smachten, ernaar smeken. Geef haar net niet wat ze wil. Niet te ver doorvoeren natuurlijk, dan wordt het vrouwtje chagrijnig en dat is einde liefdesspel.

Blijf van die borsten af. Ook hier geldt; laat haar er om smeken. Anders kriebelt en friemelt het toch maar. Als je tot het juiste moment wacht… oelalala. En dan mag je kneden, knijpen, friemelen en frutselen wat je maar wilt.

Blijf niet eeuwig doorpompen omdat je eerder die dag toevallig tijd had driemaal af te rukken. Als je plotseling wat kouds op je rug voelt, is de kans groot dat vrouwlief uit verveling begonnen is aan het schillen van een peertje. Kies in deze situatie liever voor drie keer per dag kort dan voor één lange sessie. Of zorg op tijd voor wat afwisseling.

Denk je net als Freek dat het goed is dat er in Nederland meer geneukt wordt? Doe mee en neuk! Over het algemeen kan het gratis en het is nog goed voor je gezondheid ook.


11 reacties

Avalanche · 29 september 2010 op 08:02

Tjonge, even knipperen, nog een keer kijken. Ja; toch echt van Anti. Verrassend. Ondanks het feit dat ik van wat meer subtiel taalgebruik houd, moest ik om deze uiteindelijk toch wel vreselijk lachen. Peertje schillen… 😆

LouisP · 29 september 2010 op 08:16

Hey Anti,
‘k zou je tekort doen als ik zou schrijven da’k ’t goed vond….
het peerje van Ava, ja daar moet ‘k ook wel wat om lachen…
Dat van dat pijpen..daar heb ik een andere mening over..’k vind dat blubgeluid juist zó leuk..

“Blijf niet eeuwig doorpompen omdat je eerder die dag toevallig tijd had driemaal af te rukken.”
Da’s de leukste zin, vind ik…

groet,
Louis

SIMBA · 29 september 2010 op 08:37

😆 😆 😆

arta · 29 september 2010 op 09:28

Whaaaaa, ik lig hier blauw, enne… je hebt nog gelijk ook nog!

Dees · 29 september 2010 op 11:11

Hahaha, daar hebben we veelzijdige anti weer. Leuke column 😀

Mien · 29 september 2010 op 12:05

Anti volgens mij ben je Voor.

Niet omnivoor maar sexivoor.

Mien

pally · 29 september 2010 op 14:58

Niet bepaald subtiel, wel grappig.

groet van Pally

sylvia1 · 29 september 2010 op 17:43

Er zijn van die dingen die ik graag doe, maar liefst zonder tips. Zoals opvoeden en neuken. Ik bedoel, ik hoop toch echt dat ik de volgende keer, als ik over zijn stoppels klaag, niet aan dit stuk moet denken. Sommige dingen voel je gewoon… 😀

Schorpioen · 29 september 2010 op 23:03

Dus het klopt; Rutte 1 is nog maar nauwelijks een feit en iedereen denkt maar dat ie kan roepen wat hij of zij denkt dat de waarheid is.
In dit geval; pijnlijk, pijnlijk, pijnlijke waarheden.
Ik zou eraan toe willen voegen: ‘foei!’, ‘Moet dat nou?’ en… ‘Au!’

Mien · 30 september 2010 op 07:48

@Schorpioen:
Je en het steekt.
Rutte / Verhagen 1 is nog geen feit!
Jouw wens is de vader van je gedachte.

Mien links, rechts én in het midden

Anti · 30 september 2010 op 14:54

Dank jullie voor de leuke en vaak ook erg grappige reacties!
Soms heb ik zoveel naar mooie woorden, poëtische zinnen en dichterlijke omschrijvingen gezocht, dat ik even moet knallen. Ik ben weer helemaal in balans 😀 .

Geef een reactie

Avatar plaatshouder