Zou zij de vrouw kunnen zijn die voor mij bedoelt is?
Ik ben net wakker. Om precies te zijn, ben ik net uit bed. Wakker ben ik al zeker een uur.
Ze zeggen dat een sigaret na de seks lekker is, maar ik ga voor de koffie na de ochtend seks. Ik rook niet en het lijkt me een slecht moment om na een daad van lust een verslaving te beginnen. En mocht iemand mij met een pistool tegen mijn slaap toch dwingen mij te verslaven, laat het dan nymfomanie zijn. Nee, koffie om me even met beide benen op de grond te zetten. Zij kiest dit maal niet voor nicotine, ze wil graag douchen.
“Trap af, derde deur links.”
Ze weet niet meer van me dan mijn naam en mijn versiertruc. Laat staan waar de douche zich in mijn huis bevindt. En bij een aankomst in geilheid, wil de grandetour er nog wel eens bij in schieten.
”De warme helemaal open en dan met de koude bij doseren”, roep ik langs de trap naar beneden.
”Ok, komt goed.”
In de verte hoor ik het water op de tegels kletteren. Denkend aan het warme water dat langs haar zachte huid glijdt, krijg ik kippenvel. Naakt en met de deken in een hoek van de kamer gesmeten, is het koud. Ik hijs me in een pyjamabroek en ga op zoek naar koffie.

Gek toch, dat een pyjamabroek je doet realiseren dat je een man bent. Je kunt hem zo vaak in je hand gehad hebben, maar los tussen je benen en een dun lapje stof, voel je hem pas echt goed. Het is altijd de vraag of een glas half vol of half leeg is, maar voor de tweede keer begint mijn geslacht vorm aan te nemen. Mijn verlangen naar koffie is groter dan naar een vrouw. Eerst koffie zetten en dan die odol weg zeiken.
De bobbel in je broek voelt altijd groter dan dat hij eruit ziet. De bobbel in je pyjamabroek ziet er indrukwekkender uit dan dat hij is.

Als ik langs de badkamer loop, zie ik dat ze de deur niet goed gesloten heeft. Ik kan het niet laten mijn grote teen er tussen te duwen. Langzaam en geruisloos zweeft de deur verder open. Ze heeft het gordijn niet helemaal tot aan de muur dicht geschoven.
Ik douche altijd met mijn rug naar de muur. Vrouwen doen dat net andersom. Het is eigenlijk de eerste keer dat ik een vrouw in haar eentje zie douchen. In films douchen vrouwen met hun gezicht naar de muur. Ze had zo uit een film kunnen stappen. Het water loopt in stroompjes van haar haar, via haar rug, over haar billen, langs haar benen.
Wat is koffie lekker. Wat is ze een mooie vrouw. Zou zij de vrouw kunnen zijn die voor mij bedoelt is? Misschien denk ik met mijn penis, maar ik wil een vrouw die niet bang is voor seks. Een vrouw die niet onzeker is en haar liefde durft te tonen. Zou zij zo’n vrouw zijn? Ze laat wel de deur open, niet bang zichzelf te tonen. Wil ze dat ik mee douche? Mijn koffie is lekker. Ik word spontaan een beetje gelukkig.

“Wil je ook koffie?”
Ze draait zich snel om en in een reflex legt ze haar ene hand over haar borsten en haar andere voor haar kruis. Heeft ze nu al spijt van deze nacht? Zo’n zekere vrouw is het dus ook niet. Een half uur geleden heb ik er nog met mijn tong bij gezeten en nu mag ik het niet zien. Ze loopt naar me toe.
”Mag ik me eerst even af douchen?”
Voor ik kan antwoorden, sluit ze de deur. In het slot.

Liefde en lust zijn zo snel te verwarren. Ze is niet de vrouw die voor mij bedoelt is. Ze is de vrouw waarmee ik geneukt heb. Ze is de vrouw die niet bij mij wil zijn. Ze is de vrouw die mij nooit meer zal zien.
De koffie is lekker. Ik kan maar beter alleen blijven. Geluk zit niet in de vrouw met wie je bent. Geluk zit in de lekkere bak koffie die je zelf hebt gezet. Liefde is een illusie. Een uitvinding van god om de voortplanting veilig te stellen. Dat is hem in ieder geval gelukt. Ik hoop de ze aan de pil is. De koffie is lekker.
Ik wil alleen zijn nu. Alleen genieten van mijn lekkere koffie, maar dat kan niet. Zij is nog aan het douchen. Als ik mij aangekleed heb, hoor ik hoe de geiser zwijgt. Ik moet opschieten. Jas, sleutels, portemonnee en de deur valt achter me in het slot.

Nu ben ik wel alleen, maar heb ik geen koffie. Geluk zit in koffie. Ik besluit op zoek te gaan naar geluk. Geen V&D-geluk, maar koffie gezet met liefde. Het is half tien, misschien in mijn vriendin al wel wakker.

[i]Cor Jan van Zwol[/i]


8 reacties

Troy · 26 mei 2006 op 18:54

Ze worden steeds prettiger om te lezen. Ook deze is weer helemaal goed.

Mug · 26 mei 2006 op 19:48

Alhoewel het wéér eens over seks en vrouwen gaat, vind ik deze inderdaad prettiger lezen dan de vorige…en moet zeggen dat ik hem vandaag erg grappig vind:)

wendy77 · 26 mei 2006 op 20:12

Ik vind het echt heerlijk geschreven, vol humor ook nog. Ik hou wel van zulke verhaaltjes. 😛

melady · 27 mei 2006 op 01:34

Mooi van Zwol!

De laatste alinea overbodig.[quote]Nu ben ik wel alleen, maar heb ik geen koffie. Geluk zit in koffie. Ik besluit op zoek te gaan naar geluk. Geen V&D-geluk, maar koffie gezet met liefde. Het is half tien, misschien in mijn vriendin al wel wakker.[/quote]

Mosje · 27 mei 2006 op 11:26

Ik heb er weer wat bijgeleerd. Over hoe vrouwen in de douche staan. 🙂
Mooi verhaal.

Chantal · 27 mei 2006 op 14:52

[quote]Geluk zit niet in de vrouw met wie je bent. Geluk zit in de lekkere bak koffie die je zelf hebt gezet. [/quote]

Goede column weer! De laatste zin vind ik overigens ook echt geweldig. En ook ik heb er wat van geleerd… ik douche namelijk al heel mijn leven klaarblijkelijk verkeerd om 😉

Ma3anne · 27 mei 2006 op 20:47

Met veel plezier gelezen. 😀

Mup · 28 mei 2006 op 15:26

Er gaat niets boven koffie! Alhoewel, ik zet hem niet na de seks:-)

Groet Mup.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder